Προς το περιεχόμενο

georgemp2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    367
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.015 προβολές προφίλ

georgemp2's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

13

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 03:20 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Iphone 14 pro σε άριστη κατάσταση και με υπόλοιπο εγγύησης σχεδόν ένα χρόνο. Δίνετε μαζί με 4 θήκες και φορτιστή. Χέρι /χέρι Θεσσαλονίκη, αλλιώς στέλνετε με box now. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 206 g

    800 €

  2. Καλημέρα, Εγώ αυτόν αγόρασα πριν από 15 ήμερες και τον έκανα εγκατάσταση. Δεν έχω κάποιο παράπονο και γενικά είναι εύκολος στην χρήση, παράλληλα έχει αρκετές από τις δυνατότητες που αναζητάς. https://www.skroutz.gr/s/26862439/BHT-001-GCLW-PSifiakos-THermostatis-CHorou-Smart-me-Othoni-Afis-kai-Wi-Fi.html
  3. δεν έχω ορίσει κάποιο συγκερκιμένο ποσό, θέλω απλά να είναι δυνατός και να τραβάει καλά.
  4. Καλησπέρα, Στην σύνθεση της νέας κουζίνας το μόνο που με δυσκολευεί (διότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης) είναι η επιλογή του απορροφητήρα. Σύμφωνα με αυτά που έχω δει, έχω καταλήξει πώς θα είναι συρταρωτός, με δύο μοτερ για καλύτερη απορροφητικότητα. Το μέγεθος δεν με ενοχλεί γιατί είναι νέα κουζίνα και μπορεί να γίνει αλλαγή. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ.
  5. ναι η αλήθεια είναι πώς μπορεί να είναι κρυμμένη από την gpu. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, Ενώ κατέβασα το manual και αναφέρει πώς υπάρχει υποδοχή για m2, μέσα στην μητρική δεν μπορώ να το εντοπίσω. Γνωρίζει κάποιος αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει υποδοχή; Ευχαριστώ. Βασικά εντοπίζω πώς δεν έχει slot, αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
  7. ευχαριστώ παιδία, αυτό θα κάνω. θα φτιάξω ένα με πλεξιγκλας.
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω πλαϊνό τζαμί για το κουτί. Έσπασε και θέλει να το αντικαταστήσω.
  9. Αν ανέβουμε και σε επεξεργαστή πόσο θα ανέβει ή τιμή; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Καλημέρα, Από monitor δεν έχω κάτι ιδιαίτερο για την ώρα. LG 24MP400-B IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTG Σε κάποια φάση στον μέλλον θα κάνω την αλλαγή αλλά όχι τώρα. Θέλω όλο το διαθέσιμο μπατζετ να το δώσω στο pc και μετά θα δώ για τα άλλα.
  11. ναι αυτό είναι το μηχάνημα, απλά γλιτώνω φπα. Αρα έχετε να μου προτείνετε κάποιο build μέχρι τα 700? Θέλω το κατάστημα να έχει και την συναρμολόγηση. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα στην ομάδα, Βρίσκω το παρακάτω μηχάνημα στο amazon στα 670€. Πιστεύεται αξίζει τα χρήματα του ή μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ. ξέχασα να αναφέρω πώς τα παιχνίδια για game θα είναι football manager, diablo και cs.
  13. Καλησπέρα, Αναζητώ laptop αποκλειστικά για gaming και συγκεκριμένα για το football manager 2023. Το πόσο που θέλω να διαθέσω είναι στα 800-900€ με την προϋπόθεση πώς θα το κόψω τιμολόγιο. Σίγουρα θα θέλω να παίζει άνετα το φετινό αλλά και τις επόμενες εκδόσεις των επόμενων χρόνων. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές.
  14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Σχετικά με την κατανάλωση ίσως μπορώ να έχω μία εικόνα, θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Εγώ κοιτούσα προς ΔΕΗ, αλλά θα κοιτάξω και την πρόσφορα που μου προωθήσατε. Καλύτερα να κοιτάω προς σταθερό η μεταβλητό τιμολόγιο;
  15. Καλησπέρα σας, Κάνω έρευνα σχετικά με νέα σύνδεση σε ξενοδοχειακή μονάδα για ηλεκτρικό ρεύμα. Το τιμολόγιο είναι Γ21. Επειδή η διάρκεια της σύνδεσης θα είναι περίπου 6 μήνες, θα ήταν προτιμότερο να γίνει συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης. Καθότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αν χρειάζεστε κάποια παραπάνω πληροφορία μπορώ να σας την προωθήσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  • Δημιουργία νέου...