Προς το περιεχόμενο

george_gr1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    255
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.680 προβολές προφίλ

george_gr1's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

831

Φήμη

  1. Αν έχει κατανάλωση 60 watt, 3 σκάλες και την έχεις στην χαμηλή σκάλα, καταναλώνει λιγότερα watt;
  2. Ευχαριστώ, μάλλον έχεις δίκιο βρωμάει η δουλειά
  3. Καλησπέρα σε όλους. Πως μπορώ να δω αν κάποιο site εξωτερικού είναι έγκυρο και όχι πιθανώς απατεωνιά; Ενδιαφερομαι πχ για αυτό: https://z-rims.com/product/scott-aspect-730-27-5-mountainbike-2020-silver-red/#
  4. Το μέγεθος της συσκευής είναι άψογο για το χέρι. Αν ήταν όλο.οθονη χωρίς bezel θα είχε το μειονέκτημα της δυσχρηστιας των μεγάλων οθονών. Αν μικρύνει το σασί χωρίς bezel σε οθόνη 4,7 δε θα βολεύει στο κράτημα. Δεν έχει όλος ο κόσμος τα ίδια γούστα ούτε τα ίδια οικονομικά, αρκετοί όπως εγώ απεχθάνομαι τα μεγάλα κινητά και απορώ για ποιο λόγο υπάρχουν τα άθλια edge. Κάποιοι άλλοι έχουν τα φράγκα και θέλουν και ένα δεύτερο πιο.βολικο κινητό iOS αλλά το θέλουν γρήγορο και ποιοτικό. Ολοι αυτοί είναι παρά πολλοί παγκοσμίως, δεν στοχεύει μόνο στην Κόρινθο η apple και σε αυτή τη μερίδα το συγκεκριμένο κινητό είναι μονόδρομος και η apple την πήρε στο στρατόπεδο της.
  5. Όπως ακριβώς τα λες, όλα αυτά τα άσχημα που γράφεις τα είδα και εγώ, τα ειχα ακούσει και πιο πριν, αλλά ζώντας τα πραγματικά μου δημιουργήθηκε ένα πολύ άβολο αρνητικό συναίσθημα, δεν νομίζω να μπορούσα να μείνω, ίσως με τον καιρό να το συνήθιζα δε ξερω και γενικά ειμαι άνθρωπος που έχω ζησει σε διαφορες περιοχες εντός Ελλάδας ευκολα και μ αρεσει η αλλαγη. Με λίγα λόγια τα αρνητικά επισκίασαν τα οποία θετικά έβλεπα. Μεγάλο ρόλο για όποιον σκέφτεται να πάει, παίζει η σχέση που έχει με την Ελλάδα και αν είναι δεμένος με κάποιους ανθρώπους, γιατί θα του λείψει φοβερά. Αν είναι άνθρωπος που δεν γούσταρει εδώ, άσχετα με τα εργασιακά προβλήματα, και δεν έχει πολλά πολλά με οικογένεια συγγενείς φίλους πιθανώς και να προσαρμοστεί γρήγορα.
  6. Για πες μας τώρα πόσοι μένουν και παλευουν στην Αθήνα θα ήθελαν να φύγουν για επαρχία? Μπορούν να το κάνουν? Όχι και δεν χρειάζεται κανένα τοίχος, σε εγκλωβίζει η ίδια η ζωή. Για πες τι απολαμβάνουν οι Αθηναίοι από αυτά που φαντάζονται οι επαρχιώτες για την Αθήνα? 1 μήνα όχι για διακοπές αλλά για δουλειά και έγραψα πάνω από 4000 χλμ οδικώς με πολύ γνωστό άνθρωπο που είναι εκεί 7 χρόνια και μου έχει πει πολλά. Κάτι είναι κι αυτό μπροστά σε άλλους που έχουν δει μια φαντασιακή Αμερική στην τηλεόραση και νομίζουν ότι είναι η γη της επαγγελίας. Μιας και είπα για τηλεόραση αν θες να δεις μια εικόνα που προσεγγίζει ρεαλιστικά το περιβάλλον και την ζωή εκεί η καλύτερα αυτής που θα συναντήσει κάποιος μέσος οικονομικά, δες Μαγκαιβερ η τις ταινίες του Στίβεν Σιγκαλ. Αν φαντάζεσαι χτυποκαρδια στο Μπερερλυ Χιλς έχεις μια ελπίδα αν καταλήξεις να βγάζεις πολλά λεφτά. Ας ξεκινήσουμε ας πούμε από το ενοίκιο σε περιοχή επιπέδου μαζωξης Μεξικανών στα 800 δολλάρια στη καλυτερη για ένα παλιόσπιτο στη κυριολεξία. Αν δεν εξελιχθείς να βγάζεις τουλάχιστον 100000 τον χρόνο, πράγμα καθόλου εύκολο, την Αμερική όπως την φαντάζεσαι ξέχασε την, θα ζεις πολύ χειρότερα από εδώ.
  7. Όπως την αντιλήφθηκα εγώ την εκεί κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να βγάζεις αρκετά χρηματα και να έχεις την δυνατότητα να πηγαίνεις διακοπές, να φευγεις, να υπερκαταναλωνεις, διαφορετικά εγκλωβιζεσαι, απομονώνεσαι και δεν βρίσκεις νόημα του τι κάνεις. Στην Αμερική δε κάθεσαι απλά και μόνο να βγαίνει η καθημερινότητα, θα νοιώσεις σαν αντικείμενο, εκεί θα πας να μείνεις μόνο εάν καταφέρεις να βγάζεις πολλά λεφτά, δεν υπάρχει άλλο νόημα πέρα από τα λεφτά, γι αυτό μιλάνε συνέχεια για λεφτά. Είναι ένα μέρος που δεν μπορείς να πάρεις γνώμες για το αν θα πας η όχι, πρέπει να πας να το ζήσεις λίγο και να αποφασίσεις, μιλάμε για ζωή και η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά η μεγάλα suv, είναι πολυδιάστατη. Αυτό που "κοροιδευουμε" εδώ κάποιον που έχει ένα τζιπάκι, ένα κινητό και τα χρωστάει όλα, στην Αμερική είναι ο κανόνας, χωρίς χρέος είσαι ένα τίποτα, δε χωράς πουθενά. Αν πας να μεινεις για μια νορμαλ δουλειά και δεν κατέχεις τεχνικές γνώσεις, μαστοριλικια, για προσωπικές σου δουλειες, θα ζεις με την λεκάνη κάτω από τη βρύση που στάζει για 2 χρόνια, γιατί ο μάστορας εκεί παίρνει κεφαλια. Οπότε εκεί αν ζήσεις με ένα τυπικό μισθό 3000 -4000 δολλάρια, δεν ζεις, προσπαθείς να επιβιωσεις.
  8. Ρε παιδιά έχετε ζήσει Αμέρικα και λέτε ότι είναι κλάσης ανώτερη η ότι βλέπετε από ταινίες? Εγώ 1 μήνα την έζησα και δεν εμένα μονιμα με την καμια, ένοιωσα μεγάλη υποκρισία σ αυτή τη χώρα, οντως υπερβολική ευγένεια εξω μεταξύ άγνωστων και απο την αλλη σε καθαρίζω με ένα από τα 15 όπλα που έχω έτσι και βρεθείς απρόσκλητος στη yard μου. Όπως ακριβώς το γράφω, στεγνα. Δε θα σταθω σε μανχαταν η σε αλλες γνωστες μεγαλουπολεις γιατι εκει ετσι κι αλλιως θελεις πολλα λεφτα να ανταπεξελθεις, αλλά στα επαρχιακά μέρη αν πας από Ελλάδα θα πάθεις σοκ, σαν να πας να μείνεις σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας χωρίς καφενεία, καφετέριες, πλατείες, να μην βλέπεις άνθρωπο.να περπατάει, μόνο αμάξια και σπίτια. Ίσως σε άλλες περιοχές να είναι.καλυτερα αλλά απ ότι είδα εκεί αν δεν το φυσάς λίγο τα καλύτερα τα ξεχνάς. Φαγητό, τεράστιο πλήγμα για εμένα, αφορμή να φάει άκυρο πιθανή σκέψη μακροχρόνιας διαμονής. Αστόρια - ν υορκη θα μπορούσα να μεινω, τώρα πιο έξω στυλ πενσυλβανια ούτε γι αστείο. Έπαθα σοκ γιατί εινσι σαν τις περιοχές που έβλεπα σε ταινίες με τις μονοκατοικίες τα δέντρα κτλ και ενθουσιαζομουν, αλλα οταν τις εζησα φρικαρα αλλά έζησα και λίγο την καθημερινότητα τους.
  9. Ρε παιδιά δεν είμαι αντίθετος, έχω κάρτα και ibank με μεγάλη μου χαρά, σε άλλο λογαριασμό κύριο που χρησιμοποιώ συχνα. Αυτός ήταν ένας δεύτερος που είχε εκδοθεί από κάποιο δάνειο και τον κράτησα να έχω μέσα κάνα χιλιάρικο για μια εκτακτη ανάγκη, δεν έβγαλα κάρτα για μια φορά τον χρόνο που ίσως χρειαστω και ψιλο επίτηδες για να μην μπω στον πειρασμό να βγάζω μικροποσα για μαλακιες, έτσι ήθελα έτσι γουστάρω και έκανα, δεν ήταν κάτι παράτυπο. Φαντάσου μια περίοδο είχα να πατήσω στη τράπεζα 4+ χρονια. Από περίεργια έψαξα σημερα στο mail και βρήκα ένα μήνυμα για επικαιροποίηση μόνο από την Πειραιώς αρκετά πιο προσφατο, το γνώριζα ήδη. Από την συγκεκριμένη τίποτα, ούτε καν από την εθνική που έχω τη μισθοδοσία. Συναισθηματισμοι δεν χωράνε μεταξύ έμας και τραπεζών, όπως μου είπαν με τον τρόπο τους στα τέτοια μας φίλε αν τα έχεις ανάγκη η όχι, έτσι κι εγώ στα τέτοια μου θα κάνω το παν για να τα πάρω και ΝΑΙ το ΧΑΡΗΚΑ!
  10. Μάλλον χαλαστηκατε που έγραψα το ευχαριστήθηκα. Πήγαινε για την ταμεία που όντως το ευχαριστήθηκα διότι αντί να πετάξει το βιβλιάριο πάνω στο γκισέ και να λέει δε γίνεται ξερα, να λέω με ωραίο τρόπο τα θέλω κάτι να κανουμε είναι ανάγκη και όταν λέω να μιλήσω με κάποιον ανώτερο η απάντηση είναι με υφος τζάμπα θα πας, μου γύρισε το ματι κι εμένα και της λέω νομίζεις εσύ θα μου τα δωσεις. Ε είναι να μην χαίρεσαι τη στιγμή που σου μετράει τα ευρώ και να χαμογελάς στα μούτρα της σαν κόκορας? Πραγματικά το ευχαριστήθηκα στο λέω στα ίσια. Τον διευθυντή που ήταν όντως ωραίος, άσχετα αν επέμεινε λίγο και του είπα θέλω χαρτί, τον ευχαρίστησα μετά και του είπα ότι μέσα στη βδομάδα θα γίνει. Πραγματικά δε μπορούσε να πει οκ μιλήστε και αν σας δώσει το οκ να σας εξυπηρετήσω, απλα πράγματα. Είναι απάντηση με ύφος το τζάμπα θα πας?
  11. όταν άνοιξα λογαριασμό δεν ήταν υποχρεωτικό να βγάλω κάρτα για να κάνω ανάληψη. 1 το κρατούμενο, πάμε παρακάτω. Με την υποβολή στοιχείων στο άνοιγμα, που ζητάνε και επικαιροποίηση τώρα, εδωσα: μετρα: κινητό, σταθερό, email, διεύθυνση. Ενημέρωση για την εφαρμογή επικαιροποίησης δεν είδα πουθενά. Πάμε πάλι φτου κι απ την αρχη: πήγα να πάρω λεφτά δικά μου, αυτοπροσώπως με ταυτότητα και βιβλιαριο που είχα ανάγκη και με ενήμερωνουν στο ταμείο ότι δεν.μπορω γιατί χρειάζεται επικαιροποιηση που δώθηκε εντολή εκείνη την περίοδο, μιλάμε για πριν 2 χρόνια κοντά. Ρωτάω κι εγώ θες επειγόντως τα λεφτά, δεν εχεις ενημερωθει για τιποτα, τι θα έκανες ως μη μάγκας? Ο γιατρός περιμένει το απόγευμα 500 ευρώ.
  12. τη μαγκια που την βλεπεις? Τα λεφτα μου ηθελα να παρω που τα ειχα αναγκη, δεν είπα ότι δεν θα κάνω την επικαιροποίηση, ούτε με είχε ενημερώσει ποτέ η τράπεζα ότι θα έπρεπε να την κάνω, η ταμειας μου το είπε. Εσύ εάν ήθελες επειγόντως τα λεφτά ΣΟΥ για ιατρικό σκοπό, τι θα έκανες, έχω απορία να μάθω πόσο μη μάγκας είσαι. Θα στα έδινε η μαμά?
  13. Ναι έχουν βασιστεί και στα 50 ευρώ τα δικά μου. Έτσι δουλεύουν αν σου ξεφεύγει, αν και αναφέρομαι στο ύφος του ταμεία, που αν ήταν.κουρασμενος η είχε ένα σωρό δουλειά στα τέτοια μου, εγώ είχα το βιβλιάριο την ταυτότητα και ήθελα τα λεφτά τα δικά μου. Δεν τα έδιναν για αυτό τον λόγο, την εκανα εκ των υστέρων βέβαια, αλλά εκείνη την στιγμή χρειαζόμουν τα λεφτά. Εριστική ήταν η ταμειας, πραγματικά δε μ απασχολεί για ποιο λογο, φώναξαν τον διευθυντή ο οποίος τουλάχιστον ήταν ωραίος στη συμπεριφορά, θα μου πεις γι αυτό ειναι διευθυντής. Τέλος πάντων αφού και αυτός ήταν αρνητικός ειπα ότι θέλω μια βεβαίωση και αφού είδε και αποειδε τα έδωσαν.
  14. εγώ πήγα να κάνω ανάληψη από Ταμείο eurobank 500 ευρώ απο λογαριασμο δικο.μου που δεν ειχα εκδοσει καρτα, να τα δάνεισω στον αδερφο μου για γεννα. Μου λεει δεν γινεται πρεπει να φερετε εκ νεου ολα τα χαρτια για επανενημερωση στοιχείων. Λέω οκ φτιάξε μου μια βεβαίωση ότι δεν μπορείτε νόμιμα να μου δώσετε το ποσό, να την δείξω στον γιατρό γιατι τα θέλω σήμερα για ιατρικό λόγο. Μου έδωσαν τα λεφτά. Μια άλλη μερα πήγα να βγάλω τα υπόλοιπα 50 που είχαν μείνει και μου λέει το Ταμείο εξυπηρετεί μόνο συναλλαγές πάνω από 200, δεν μπορώ να σας τα δώσω, πρέπει να βγάλετε κάρτα + κάποιο ποσό δε θυμάμαι για να τα βγάλετε από το μηχάνημα. Οκ λέω θέλω διαγραφή του λογαριασμού, οπότε αναγκαστικά μου έδωσε τα χρήματα αφού τον διέγραψε. Πόσο το χάρηκα και στις δύο περιπτώσεις γιατί είχαν εριστικο στυλ
  • Δημιουργία νέου...