Προς το περιεχόμενο

MultiDoc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    265
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MultiDoc

  • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.736 προβολές προφίλ

MultiDoc's Achievements

  1. MultiDoc

    Asus PG279Q πρόβλημα

    Ναι δυστυχώς και με κλειστή οθόνη παρέμενε ανοιχτό. Όσο το είχα στη μαμά βάση το είχα απενεργοποιήσει μιας και ήταν ενοχλητικό (πλέον το μόνιτορ το έχω σε βραχίονα και ξεμπέρδεψα)
  2. MultiDoc

    Upgrade από Win10 Home σε Pro ?

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά έκανα την αναβάυμιση χθες (μιας και ήταν μονο 10$).
  3. MultiDoc

    Asus PG279Q πρόβλημα

    Tο ρυθμίζεις από το μενού αν θες να είναι ανοιχτό ή κλειστό.
  4. Ευχαριστώ παίδες για τη βοήθεια, έκανα τελικά αναβάθμιση σε Pro.
  5. MultiDoc

    Upgrade από Win10 Home σε Pro ?

    Πρόσφατα σχετικά (πριν 2 μήνες) έστησα το καινούργιο PCάκι και δυστυχώς έβαλα Win10, συγκεκριμένα τα Home. Η ερώτησή μου είναι εάν υπάρχει κάποιο όφελος/είναι προτιμότερο να κάνω upgrade σε Win10 Pro ή όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. P.S: εάν τελικά πάω σε Pro, μπορώ φαντάζομαι να κάνω upgrade απευθείας όπως είναι το σύστημα χωρίς να χρειαστεί ξανά από την αρχή ?
  6. Εξαιρετικός οδηγός, μπράβο. Σύντομη ερώτηση μιας και με τα 7αρια ήξερα πολύ καλά τα τι και πως, αλλά τώρα με τα 10άρια είμαι noobας. Παίζει καμία διαφορά ανάμεσα σε Home και Pro ? Εννοώ για gaming σσύστημα, αν υπάρχει κάποιος λόγος
  7. MultiDoc

    Asus PG279Q πρόβλημα

    Για το σημάδι που λες δεν μπορώ να καταλάβω και να εκφέρω γνώμη, όμως από την τελευταία φωτό το backlight bleed που βλέπω είναι υπερβολικό. 'Εχω την ίδια οθόνη παρεπιπτόντως, θα σε συμβούλευα να την επιστρέψεις για άλλο κομμάτι. Επίσης όταν την παραλάβεις την καινούργια, εκεί στο μαγαζί επιτόπου, άνοιξέ τη και βάλτη στην πρίζα/σύνδεσέ τη και θα δεις τι παίζει. Καλή τύχη.
  8. Υπάρχει πρόβλημα με το insomnia app? Από χθες κι ακόμα σήμερα δεν δουλεύει...
  9. Χωρίς να θέλω να πω ότι είναι οκ οι τιμές τώρα, όντως όπως λέει ο φίλος παραπάνω τόσο ακριβώς την είχα πληρώσει GeForce 3 Ti 500 218.000δρχ, κάπου έχω και την απόδειξη μιας και πόνεσε τότε για καιρό. Βέβαια έπεζε τα πάντα τέρμα και την κράτησα χρόνια.
  10. MultiDoc

    Original Αξεσουάρ Smartphones

    Τα syncwire είναι απλά εξαιρετικά με πολύ καλή τιμή και πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, χώρια η εγγύηση εφόρου ζωής καθώς και το εξαιρετικό customer support της εταιρείας. Παρεπιπτόντως είναι και certified. Χρησιμοποιώ αρκετά δικά της καλώδια καθώς και 2 τετραπλούς φορτιστές τοίχου της ίδιας και είναι ότι καλύτερο έχω .
  11. Το χρησιμοποιώ εδώ κι ένα τρίμηνο μιας και ήταν στο πακέτο για δυο χρόνια. Πρέπει να πω ότι είναι παρά πολύ καλό.
  12. Ρώτησε την Vodafone Γερμανίας ποτέ στο ξεκλειδώνουν κι ανάλογα αποφάσισε (η Vodafone U.K. Τα ξεκλειδώνει στους 3 μήνες πληροφοριακά)
  13. MultiDoc

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Βρε παίδες έχω να μπω μήνες (τραβιόμουνα με άλλα games) κι είπα να ξαναμπώ, παίζει να κάνουμε καμιά (όπως παλιά) βραδυνή εξόρμιση ? Αν είναι βάλτε φωνή
  14. MultiDoc

    Star Citizen - alpha

    Ναι βρε εννοείται. (εκ του περισσού ίσως, αλλά να σημειώσω ότι δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με εσένα , απλά τα έχω με τη μ@λ@κί@ που πάνε να φτιάξουν και τα χάπατα την πάνε κάτω αμάσητη, αλλά άσε ας μην ανοίξουμε άλλο την κουβέντα, το αντίστοιχο thread στο επίσημο forum έχει ξεπεράσει τις 1700+ - ναι σωστά... χίλιες εφτακόσιες - σελίδες, και μέχρι και σήμερα ουδείς από την CIG δεν καταδέχτηκε να ποστάρει έστω κάτι, για το ονόρε έστω. Τέσπα.) Όπως είπα και πριν, είδωμεν.
  • Δημιουργία νέου...