Προς το περιεχόμενο

notist

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.275
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με notist

  • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1967

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Παλλήνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.678 προβολές προφίλ
  1. notist

    Xiaomi Mi pro 2 Electric Scooter 320€

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 07:32 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμένο από πλαίσιο στις 17/11/22 549€. Έχει την 2ετη εγγύηση της αντιπροσωπείας μέχρι 17/11/24. Ελάχιστη χρήση και ελάχιστα χλμ τόσο όσο να φύγει ο ενθουσιασμός του μικρού και να κάθεται. Έχει πίσω λάστιχο νέου τύπου χωρίς σαμπρέλα που δεν σκάει, και έλεγχο σημείων από το e-patini. Υπάρχει και το κουτί του. Παλλήνη και γύρω περιοχές για έλεγχο. Ευχαριστώ.

    320 €

  2. Εγώ πήγα στη σελίδα του αιγυπτιακού συνδέθηκα στο λογαριασμό μου, και επέλεξα το ετήσιο με 249 egp και ένα μήνα free trial. Προσθεσα την κάρτα για πληρωμή και έτοιμο. Είχε λήξει το πολωνικό λίγες μέρες.
  3. Περιεχόμενο με υπότιτλους τα ίδια πολωνικό με αιγυπτιακό?
  4. Και μένα ήρθε e mail για 49pln. Μόνο αυτό κατάλαβα χαχαχα. Είχε λήξει η προηγούμενη κάρτα και μου ζήτησε να προσθέσω μια καινούρια γιατί έχω προσωρινή φραγή και δεν ανανεώθηκε. Το σκέφτομαι γμτ πολύ πολωνικό περιεχόμενο. Στον 1 χρόνο ζήτημα να είδα δύο τρεις ταινίες. Θα μου πεις κι απ την άλλη τι είναι 11,37€ για ένα ολόκληρο χρόνο? Τσάμπα είναι.
  5. Μάνδρα Αττικής λέει. Δεν πας μια βόλτα να δεις από κοντά να πάρεις και τις κότες? Αν λειτουργεί βέβαια.
  6. Κοιτάζω τώρα την επιστολή που έλαβα από τους πρώτους στις 5/10/23 που μου λέει: Η ένταξη στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί αυτομάτως στις 18/12/23 και η 1η πληρωμή στις 2/1/24. Η πληρωμή θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα αυτόματα με χρέωση του λογαριασμού που έχει συνδεθεί το πακέτο και θα αφορά τον προηγούμενο μήνα. Κοιτάζω τώρα το e banking και δεν έχω χρεωθεί ούτε στις 2/1 αλλά ούτε και την 1/2. Είναι λογαριασμός μισθοδοσίας-σύνταξης κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορά με iris στην εθνική το δάνειο, χωρίς κάποια χρέωση. Στην επίσκεψη σε κατάστημα με την επιστολή ανά χείρας μου είχαν πει ότι θα χρεώνομαι τα 0,60€. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
  7. Πάρα πολύ ύποπτο. Εμείς σε 4ωροφη πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων με 9 επισκέψεις το χρόνο σύμφωνα με το νόμο, δίνουμε 45,50€. Ξεκινήσαμε με 38€ και με γνωστή εταιρεία στην περιοχή με πιστοποίηση κτλ. Επίσης βάση χιλιοστών πληρώνουν την χρήση του. Και η λογική λέει ότι δεν μπορεί να πληρώνει τα ίδια αυτός που πάει στον 4ο με αυτόν που πάει στον 1ο. Άσε που αυτός του 1ου μπορεί να μην το χρησιμοποιεί και καθόλου. Το νερό δε αυτό κι αν είναι εξωφρενικό. Είχαμε και εμείς διαρροή σε κουτί στο γκαζόν μη εμφανή που είναι οι ηλεκτροβάνες, το νερό έφευγε στο χώμα και ο λογαριασμός ήρθε 103€. Βλέπεις οι απατεώνες σταμάτησαν να στέλνουν ειδοποίηση όταν υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση από τα συνηθισμένα όπως παλιά. Έτσι όταν ήρθε ο λογαριασμός πήγα μιας και είμαι εγώ ο διαχειριστής, καρφί στο ρολόι και είδα ότι γυρίζει με κλειστές δύο βρύσες κοινόχρηστες. Επίσης 2 μηχανάκια gardena που ποτίζουν τα παρτέρια δεξιά και αριστερά της εισόδου κομπλέ, και πήγα στο κουτί του γκαζόν. Έβγαλα το καπάκι και είδα λίμνη μέσα στο κουτί με τις ηλεκτροβάνες. Όσο για το πετρέλαιο αφού δεν υπάρχει αυτονομία θέρμανσης κλαφτα Χαράλαμπε. Αντε να βγάλεις άκρη.
  8. Πήγα και το είδανε....μπάχαλο. Η μία έλεγε είναι ήδη μισθοδοσίας-σύνταξης. Ε της λέω δεν είναι άδικο να μην χρεώνονται αυτοί που θα την φέρουν τώρα από άλλη τράπεζα? Γέλαγε. Ναι μου λέει αλλά έχεις και μια πάγια εντολή δώρο. Της λέω δεν έχω κάνει ποτέ πάγια εντολή και ούτε θα κάνω. Η άλλη είπε ότι σιγά σιγά θα χρεωθουν όλοι. Να φανταστείς ότι εμένα μπαίνει κάθε μήνα σύνταξη που φαίνεται ότι είναι από το δημόσιο,αλλά θα τον κρατήσω με χρέωση για άλλα πράγματα που έχω γράψει ποιο πάνω.
  9. Δεν ξέρω γιατί λέτε ότι εξαιρείται ο λογαριασμός μισθοδοσίας. Εγώ έχω λογαριασμό μισθοδοσίας-σύνταξης και θα πληρώνω. Στην επιστολή που έλαβα λέει ξεκάθαρα " Όσοι ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ την μισθοδοσία η την σύνταξη τους δεν θα έχουν χρέωση".
  10. Μα και εγώ για αυτό τον κράτησα με χρέωση. Για απόσταση 500 μέτρων μεταξύ των 2 τραπεζών, έπρεπε η να χρεώνομαι 3€ η να τα βγάζω από την μία και να πηγαίνω να τα καταθέτω στην άλλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια θα δούμε στην πορεία και το iris που είναι δωρεάν για μας τους ιδιώτες. Γιατί τα κοράκια ήδη σκέφτονται χρέωση στους επαγγελματίες που είναι υποχρεωτικό από 1/24.
  11. Και σε μένα στη eurobank μου βάλανε 94,08€ . Πετρέλαιο δεν έχουμε βάλει ακόμα οπότε δεν τα πειράζω γιατί μπορεί και να μην βάλουμε καν. Προκαταβολή είναι σίγουρα αλλά πέρσι δεν είχα πάρει τόσα. Αν θυμάμαι καλά είχα πάρει 58€ και κάτι ψιλά. Έχει αυξηθεί η επιδότηση? Αλλά σχεδόν τα διπλά?
  12. Μπορει να φοβάται ο άνθρωπος κάτι μελαμψούς τύπους που λένε έλα θεία άνοιξε από τη δεη είμαστε.
  13. Μια από το ps5 μια από το viber μια από τη νέα ταινία του will Smith μια τώρα από τη νέα ταινία του mark Wahlberg τον βγάλαμε τον χρόνο τσάμπα.
  14. Καλά τα λες. Εμένα μου είπε ότι η κάμερα έχει τελειώσει και θα παραγγείλει για το μαγαζί της. Της είπα δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να φέρετε δεν βιάζομαι, και μου είπε από μόνη της θα σου παραγγείλω μια για σένα και θα φέρω και εγώ. Θέλω να πω ότι σίγουρα παίζει ρόλο η διάθεση του υπαλλήλου αλλά και του πελάτη.
  15. Εγώ πήγα σήμερα στο εκπτωτικό. Είχε το φορτιστή δεν είχε την κάμερα. Της είπα ότι θέλω να πληρώσω με την δωροεπιταγή της payzy. Μπήκε στον υπολογιστή και την έκανε παραγγελία. Μου ζήτησε τηλέφωνο για να με ειδοποιήσει όταν έρθει. Απλά χωρίς πολλά λόγια.
  • Δημιουργία νέου...