Προς το περιεχόμενο

Manos_1971

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.849 προβολές προφίλ

Manos_1971's Achievements

  1. Φίλε μου η ΔΕΗ είναι πλέον ιδιωτική εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον μην πω παραπάνω. Η ΔΕΔΗΕ την έχει βγάλει εκτός δημοσίου.
  2. ε και καμιά παρτ....ιτσα δεν βλάπτει. .χαχαχα
  3. Manos_1971

    Intel NUC Kit NUC6i3SYH Mini Review

    Εχω και εγω παλιο home theater system !! χαχαχα
  4. "Όταν έχει χέρια και μπορεί να σκέφτεται αυτόνομα παίρνοντας πρωτοβουλίες" ???????? Σας θυμιζει καποια ταινια αυτη η ατακα ? Και μετα αποφασιζουν οτι δεν μας χρειαζονται ? Χαχαχαχαχαχα, τελικα μαλλον για εκει κατευθυνονται ολα...
  5. Ευχαριστω πολυ οσους ολους απαντησαν στο θεμα, το προβλημα λυθηκε τελικα με ενα απλο Bios Update και η μνημη ετρεξε κανονικα!
  6. Καταρχην σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση, δυστυχως τις παλιες μνημες δεν τις εχω και δεν εχω κανει update bios.. οποτε βλεπω μια δευτερη λυση να βρω μνημες χωρις να αγορασω για να τσεκαρω, σωστα?
  7. Καλημερα Χρονια πολλα και Καλη Χρονια σε ολους! Ειναι το πρωτο μου θεμα οποτε αν δεν κανω κατι σωστα συγχωρεστε μου... Μολις χτες πηρα μια μνημη Kingston 8gb 1600 Hyperx black και προσπαθησα να ανοιξω τον υπολογιστη μου που εχω την μητρικη Asrock A75M-HVS στην οποια ειχα πριν επανω Gskill Ripjaws 2x4 1600 Εκανα clear cmos, δοκιμασα και εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης ως δευτερη επιλογη αλλα παλι τα ιδια που θα αναφερω παρακατω.... στην πρωτη θεση μνημης αναβουν ολα αλλα δεν ακουγεται το μπιπ της εκκινησης των Windows και δεν δειχνει τιποτα στην οθονη τοποθετω μετα στην δευτερη θεση μνημης και ξεκιναω παλι τον υπολογιστη και ακουω 2 μακροχρονα μπιπ. Υπαρχει περιπτωση να δεχεται τελικα η μητρικη μου μονο Dual channel? αν εχετε καποια ιδεα για να μην την γυρισω πισω στο παιδι που την πηρα αλλα πως θα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την πατησω να παρω και αλλη μια λογω ασυμβατοτητας π.χ Ευχαριστω εκ των προτερων http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A75M-HVS http://www.kingston.com/en/memory/hyperx/blu/black
  • Δημιουργία νέου...