Προς το περιεχόμενο

balboagr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    51
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με balboagr

  • Ημερομηνία γέννησης 02/08/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens-Peristeri

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.475 προβολές προφίλ

balboagr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

20

Φήμη

  1. Μακράν οι χειρότεροι οδηγοί είναι Ρώσοι. Ένα ψάξιμο απο τρακαρίσμαστα στο youtube θα σε πείσει
  2. Ότι πάρεις νομίζεις είναι δικό σου. Για ρώτα την φίλη σου την εφορία τι γνώμη έχει γι'αυτό...Να προσθέσω πως βρήκα το βιβλιάριο της γιαγιάς που μου μάζευε λεφτά και μαντέψτε, δεν πήρα φράγκο, τα λεφτά πήγαν στο δημόσιο η στο κράτος απ'όσο είπε αυτή στα ελτά γιατί πέρασε η 20ετία. Συγνώμη κιόλας που δεν το έβρισκα τόσα χρόνια κύριο κράτος.Να τα βάλετε στον τάφο σας.
  3. Επειδή η εταιρία, ο ιδιοκτήτης, επενδυτές και όλοι οι καλοί άνθρωποι όπως προφανώς ζουν και στην χώρα μας, δεν έχουν λεφτά και έτσι προτίμησαν να μην του δώσουν το αστρονομικό ποσό που ζήτησε, εγώ απλά δεν θα τους έλεγα τίποτα, θα έσβηνα την πλατφόρμα εντελώς από τον χάρτη επειδή η νέα γενιά δεν έχει ζωή. Κάθονται μπροστά από ένα pc ατελειώτες ώρες ψάχνοντας κοπέλες και θύματα για να περάσουν την ώρα τους.
  4. Απλά εάν μπορούν να το εξαφανίσουν εντελώς, βλέπω μεγάλους σε ηλικία να παίζουν τα παιχνίδια και να chataroyn ατελείωτες ώρες, βγείτε έξω ρε να δείτε κόσμο, σας έχει πιει το αίμα αυτό και το twitter. Όποτε γνωρίζω κάποια γυναίκα, παλιά έλεγε: Έχεις χρόνο να βρεθούμε? Τώρα λέει: Μήπως έχεις facebook? Θα γνωριστούμε από εκεί καλύτερα. Ούστ απο δωωωωωωωωωωωωωω. Ντροπή κι αίσχος, Είπαμε τα social media ναι μεν είναι τρόπος επικοινωνίας αλλά όχι και να χάσουμε την ζωή που έχουμε.
  5. Εάν παίζει και σπασμένα όπως το 360 πολλοί θα την προτιμήσουν.. εάν συνεχίσει τις φθηνές δικαιολογίες του τύπου: καθυστερούμε την άφιξη της κονσόλας λόγω περιορισμένων ωρών των σκληρααααά εργαζομένων (με chips, καφέδες και λουκουμάδες στα χέρια) βλέπω τα μεγάλα παιδιά να παίρνουν το ps4... Μεγάλη απογοήτευση εκεί που κάνεις σκέψεις και λες θα έχω κάτι καλό... να στις γκρεμίζει μια MS... E όχι δεν το δεχόμαστε.
  6. Χωρίς παρεξήγηση αλλά ακούγεσαι fan boy της sony και φαίνεται να θες να δώσεις τα φράγκα για κάτι τέτοιο. Αντί αυτού θα προτιμήσω να πληρώσω το ρεύμα μου για να φορτίζω το κινητό μου παρά να πάρω κάτι το οποίο δεν μου είναι χρήσιμο. και πριν ρωτήσεις όχι δεν έχω smartphone...
  7. Αγαπητή microsoft θα επιστρέψω στο pc μου που δεν με περιορίζει κανείς και μιλάω ελεύθερα στο skype μέχρι και με τον τυφλό τζό αρκεί να ξέρω το mail του. Άσε μάς κουκλίτσα μου που θές πάλι συνδρομή στο Gold.
  8. balboagr

    VDSL από την Wind έως 50mpbs

    Μ'αρέσει το αυτοκόλλητο του Οτέ. Το δικό μου έιναι ποιο ωραίο όμως επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα παίδες
  9. Θυμάμαι πριν κάτι μήνες, είμουν στον Γερμανό, μπαίνει μια Μαμά με το γιο και τον ρωτάει ποια κονσόλα θές? Δείχνει το ps3. Πάει η κυρία στον πωλητή και του λέει: θέλω ότι ποιο φθηνό έχεις σε κονσόλα, παιχνίδια και να'χει 2 χειριστήρια. Για μαντέψτε τι πήρε....... ps2 yeiiii. Ο πιτσιρικάς ευχαριστήθηκε με την κίνηση αυτή και πραγματικά θα χαίρετε όταν παίζει. Έτσι είναι και με το Wii, εάν θές να κάνεις τον ζογκλέρ, πάρτο, αν θές να το παίζεις στους φίλους σου, σκοτώνω τους πάντες και είμαι νταής, πάρε ps3-360 παίξε cod και βάλε veteran. End of story
  10. balboagr

    Επέτειος 30 χρόνων για το NES!

    Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που φτιάξανε τέτοιες κονσόλες και οι περισσότεροι απολαύσατε. Εγώ είχα το atari αλλά είμουν ακόμα κούτσικο οπότε δεν ήξερα πολλά (όχι ότι τώρα ξέρω χαχαχα).+1
  11. Η νέα μηχανή είναι πανέμορφη. Πολύ καλή δουλεία στην AI και γενικά το παιχνίδι καμία σχέση με τα υπόλοιπα όπως φάνηκε στο Trailer. Κλασσικά όμως θα κυκλοφορήσει για κονσόλες πρώτα... Δεν πειράζει όμως, έχουμε 360!!!!!
  12. Τα social media κλείνουν σπίτια..Παθαίνεις για να μαθαίνεις...Ούτε facebook, ούτε backbook. Αφήστε τα chat και ξυπνήστε λίγο. Εάν θέλετε να γνωρίσετε άτομα πηγαίνετε έξω. Κάντε λίγο τουρισμό. Ναι μεν μιλάς με άτομα που δεν έχεις συχνή επικοινωνία(και αγνώστους) όμως υπάρχουν και τα skype-raidcall. Η ζωή των περισσότερων είναι; υπόγειο, pc, φασόλια και μπύρες μέχρι να καούν στο lol kai to moll. Οι γυναίκες προτιμούν ζωντανές συνομιλίες και όχι fake μέσα από pc και οθόνες. Αυτά τα λίγα προς το παρόν και ότι θέλετε να προσθέσετε πολύ ευχαρίστως.
  13. Είχα δει κάποια ταινία σχετικά με κάτι παρόμοιο. Απλά ξύπναγες, Συνδεόσουν στο avatar σου και έκανες ότι ήθελες. Το ερώτημα είναι, θα πουλήσουμε και την ψυχή μας στον διάβολο τώρα? Δεν μας φτάνουν τόσα που περνάμε? Μια αιωνιότητα η απλά μερικά χρόνια παραπάνω να ζήσουμε γιατί? Να βλέπουμε <την κυβέρνηση> περισσότερο απ'ότι πρέπει? Εάν το πάμε έτσι ο Δράκουλας θα μας πιει το αίμα (ναι ο γνωστός)
  • Δημιουργία νέου...