Προς το περιεχόμενο

giorgosathens

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    368
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.155 προβολές προφίλ

giorgosathens's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

45

Φήμη

  1. Έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers της μητρικής και της onboard gpu?
  2. Κατα τη γνώμη μου, ή μάζεψε λεφτά να πάρεις ενα λάπτοπ της τάξης των 500-550 ευρώ, Εφοσων λες οτι θες να εισαι πιο "ανεξαρτητος". Τώρα αν θες μονο πισι φτιάξε κάτι πιο φθηνό. Ενα μέχρι 500 ευρώ το πολύ να κανεις τη δουλειά σου.
  3. Εφοσων ειναι για γραφείο μπορείς να βρεις και καποιες ετοιμες λύσεις: π.χ. της Dell http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/m/1139/Dell/f/5988_342732_399086/Intel-2-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-4GB-Windows-7.html?price_max=600.001 χωρις ssd τους οποιους μπορεις να προσθεσεις μετα.
  4. Ειναι λιγο υπερβολη ο i5 και 8 γιγα ραμ. Τρια pc με ι3, 4gb ραμ είναι μια χαρά για γραφείο.
  5. Να παρεις αθορυβους ανεμιστηρες γιατι το κουτι σου εχει πολλες τρυπες και θα εχεις θεμα με το θορυβο.
  6. Καλυτερα να ανοιξεις το μηχανημα πρωτα κ να σιγουρευτείς ότι βγαίνει ο επεξεργαστής κ μετά να ψαχτείς.
  7. Γτιατι να μην πας σε κατι πιο δυνατο με αυτο το μπατζετ?
  8. Καλό. Πολύ κοντα σε αυτο που ψάχνω, αλλά θα προτιμουσα κάτι πιο user friendly. Ισως με κάποιο tree view των φακελων που δημιουργώ. Κ όχι σε στυλ bookmarks όπως ειναι αυτο. *Για να το εξηγησω λιγο καλυτερα: Θέλω να δημιουργώ εικονικούς φακέλους μεσα στο προγραμμα. Οχι στον σκληρό δίσκο του Η/Υ. Και μεσα σ'αυτους τους φακελους να βάζω αρχεία από διάφορες τοποθεσίες.
  9. Καλησπερα παιδιά. Ψάχνω ενα προγραμμα που να μπορω να αρχειοθετησω σε φακέλους / υποφακέλους τα αρχεία μου. Οχι μονο μουσικη, βιντεο αλλά όλα τα αρχεία (π.χ. pdf, doc κλπ). Π.χ. σε εναν Η/Υ με πολλους σκληρους δισκους θέλω να έχω ενα κοινο κατάλογο με ολα τα αρχεια μεσα αρχειοθετημενα. Για να μην ψάχνω από δίσκο σε δίσκο. Εχω δει πολλα προγράμματα τετοιου ειδους αλλά ειναι μονο για μουσικη κ βιντεο. Και εγω θέλω να υποστηριζει ολα τα αρχεια. Αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα ας μου πει.
  10. Δεν εχω προσπαθήσει ακόμα με 4,7 αλλά απο εκεί και πάνω ίσως χρειάζεται να πειράξεις και τις μνήμες. Τα 4,6 χαλαρα πάντως.
  11. Τη θερμοκρασία που πιάνει σε στρες τεστ δεν υπάρχει περίπτωση να την πιάσει σε πραγματικές συνθήκες.
  12. Καλά είσαι απο θερμοκρασίες. Σε στρες τεστ ανεβαζουν 90αρια άλλοι κ άλλοι επεξεργαστές νεότερης τεχνολογίας. Απλά μην επίμενεις και πολύ να τον στρεσαρεις. Όσο για r9 η 780 ίσως είναι κ λίγο overkill.
  13. Εχεις περασει drivers στο συστημά σου? πχ της μητρικης?
  14. Κατεβασε το Speccy να δεις θερμοκρασιες. Και κανε ενα ποστ.
  15. Φιλε chris023r έχεις δίκιο ότι τα πιο ξακουστά ονόματα στο hardware είναι αυτά που ανέφερες corsair, kingston στις μνήμες και corsair, thermaltake στα τροφοδοτικά. Λίγο παλιότερα ναι ίσχυε γιατί ήταν μικρότερος ο ανταγωνισμός. Ομως τώρα πια ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών είναι τόσο μεγάλος που γενικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές η μια απ'την άλλη εταιρεία. Αυτό ισχύει όσον αφορά την αγορά μνημών. Στα τροφοδοτικά η corsair είναι υπερεκτιμημένη και η thermaltake δεν ειναι απ τις πρωτες επιλογές (ειδικα για το μπατζετ σου). Αυτό που θελω να πω είναι οτι τα τελυταία χρόνια εχουν καθιερωθεί κι άλλες πολύ / περισσότερο αξιόπιστες εταιρειες στο χωρο του hardware. Βέβαια υπάρχει πολύς κόσμος σαν εσένα που ψωνίζει hardware μόνο και μόνο από το όνομα. Αλλά καλό είναι να ψαχτείς λίγο.
  • Δημιουργία νέου...