Προς το περιεχόμενο

xristos7676

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    98
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.533 προβολές προφίλ

xristos7676's Achievements

  1. καλησπερα σε ολους Θα ηθελα την βοηθεια σας :: ανοιξα σημερα αυτο το toshiba για να το καθαρισω ,και να του αλλαξω τη παστα στο cpu,και ειπα να βαλω και τη μπαταρια μεσα στην μητρικη που ειναι. ελα ομως μετα που πηγα να πατησω να ανοιξει, ζηταει κωδικο bios 8 ψηφια,.τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση;;;;
  2. ο ήχος στο laptop γενικα . μετα το format
  3. εχω ενα πρόβλημα με τα ηχεια , μετα το φορματ δουλευει ο ηχος και αφου κατεβαζω τα drivers απο το site site της dell, δεν παιζουν τα ηχεια, ενω η εξοδο των ηχειων παιζει κανονικα, εσβησα το driver που κατεβασα απο το site και παλι το ιδιο.
  4. τελικα η θερμοκρασια επεσε στους 67 βαθμους,με καθαρισμα και αλλαγη παστας.βλεπω οτι αυτα τα hp (dv) ειναι μεχρι που ανεβαζουν θερμοκρασια.απο κει και περα μετα θελουν αλλαγη motherboard.
  5. εχω το hp pavilion dv6 μου ανεβαζε θερμοκρασια μεχρι 90 βαθμους,τον ανοιξα το καθαρισα e ναλα και παστα στο cpu, και παλι ανεβαζει θερμοκρασια.τι ειναι προβλημα
  6. φιλε ευχαριστω για την απαντηση. το εχω κανει αυτο που λες, δεν φταιει ο δισκος . μαλλον για μητρικη . το βλεπω.
  7. ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο δοκιμαζω και μου βγαζει :εγκατασταση του προγραμματος οδηγησης συσκευης ήχου της realtek αποτυχια ).
  8. αυτό το λάπτοπ έχει windows vista και του περασα τα windows 7 premium αλλα ο ηχος ειναι χαλια.του περασα τα drivers με διαφορα προγραμματα οπως το (driverpack solution) και παλι το ιδιο ο ηχος.θελω να περασω το drivers ηχου για vista (realtek high defenition audio driver r1.73) αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα -εγκατασταση του προγραμματος οδηγησης συσκευης ήχου της realtek αποτυχια ). τι να κανω ρε παιδια του εχω κανει 2 - 3 φορες φορματ .βοηθεια !!!
  9. στην Εκκίνηση κάνει 5 λεπτά να ξεκινησει κολλαει στο >καλως ορισατε windows 7 τι φταιει;
  10. εχω το LENCO TAB-812 20,5CM (8'') ANDROID 4.0 CPU1GHZ RAM512 DDR3 8GBMEMORY έχει wifi αλλα δεν πιανει αρκετα
  11. το tablet παιρνει wifi κεραια εξωτερικη
  • Δημιουργία νέου...