Προς το περιεχόμενο

ExePrep

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.exeprep.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    GMAT? MAΘΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ExePrep ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. To μοναδικό GMAT self-study πακέτο στην Ελλάδα. Εξοικονόμησε χρήματα και χρόνο μαζί μας!

    www.ExePrep.com

    GMAT Greece Thessaloniki Athens Ελλάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

556 προβολές προφίλ

ExePrep's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. ExePrep

    GMAT & ielts

    Ειναι καλο που εχεις το Proficiency αλλα το GMAT εχει πολυ ιδιαιτερο στυλ στον τροπο που εξεταζει τα Αγγλικα. Οποτε σιγουρεψου οτι μαζι με τα Μαθηματκα, κανεις εξασκηση και για το Verbal μερος ιδιαιτερα το Reading Comprehension. Το Verbal είναι βασικά το πιο δύσκολο για τους Έλληνες μαθητές.Μπορείς εύκολα να βελτιώσεις τα μαθηματικά σου σε 2-3 μήνες μόνη σου.Τα μαθηματικά του Gmat δεν είναι υπερβολικά δυσκολα.Υπάρχουν πολλές πηγές Δωρεάν και μη στο ίντερνετ.Πρέπει να λύνεις προβλήματα μαθηματικων σε περίπου 2 λεπτά για κάθε άσκηση και μπορείς να το καταφέρεις με εξάσκηση.
  2. ExePrep

    GMAT Φροντιστήρια?

    Υπαρχουν πολλοι καθηγητες για ιδιαιτερα μαθηματα στην Ελλαδα οπως και πολλα φροντιστηρια. Το αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ ακριβα τα ιδιαιτερα. Θα σου κοστισει τουλαχιστον 1.000 Ευρω για να προετοιμασεις για το GMAT με ενα καθηγητη για ιδιαιτερα. Τα φροντιστηρια εχουν πολλους μαθητες ανα ταξη συνηθως 8-10 ατομα, κατι που υποβιβαζει την ποιοτητα. Στην Ελλαδα μπορεις να προετοιμαστεις με τη μεθοδο self-study με το ExePrep. Το GMAT ειναι δυσκολο τεστ και ακριβως επειδη τα Αγγλικα δεν ειναι η μητρικη σου γλωσσα,θα χρειαστει να βελτιωσεις σημαντικα τα Αγγλικα σου.
  3. Γεια, προτεινω να μη ξοδεψεις τα χρηματα σου στο να αγοραζεις βιβλια. Οι καθηγητες ιδιαιτερων μαθηματων θα σου κοστισουν πανω απο 1.000 Ευρω και τα φροντιστηρια θα κοστισουν γυρω στα 600-900 Ευρω. Οσο αφορα το σκορ σου 510 και 560, νομιζω οτι το διαγνωστικο τεστ στο mba.com το οποιο λεγεται Power Prep ειναι πιο ευκολο απο οτι το αληθινο τεστ, οποτε το πραγματικο σου σκορ ειναι γυρω στο 450-460. Σορρι, αλλα αυτο ειναι το πραγματικο σου σκορ τωρα. Για ενα καλο GMAT σκορ θα χρειαστει να προετοιμαστεις περιπου 3-4 μηνες. Eπισης μπορεις να δοκιμασεις να κατεβασεις καποια βιβλια απο το ιντερνετ. Μπορεις επισης να προετοιμαστεις με το ExePrep self-study. Εφοσον τα Αγγλικα δεν ειναι η μητρικη σου γλωσσα, η βελτιωση των Αγγλικων σου θα ειναι η μεγαλυτερη προκληση, οποτε ετοιμασου για πολυ διαβασμα.
  4. ExePrep

    GMAT & ielts

    Εξαρταται απο το GMAT σκορ που θελεις να πετυχεις. Το μεγιστο σκορ ειναι 800 (400 για Μαθηματικα και 400 για τα Αγγλικα). Για παραδειγμα, το London Business Scool θελει 760 ενω πολλα πανεπιστημια στην Ολλανδια θα σε δεχτουν με σκορ πανω απο 600. Στο Πανεπιστημιο Μακεδονια Θεσσαλονικης θα σε δεχτουν με 500 και παραπανω. Ναι θα χρειαστεις περιπου 3 μηνες για να προετοιμαστεις για το GMAT τεστ. Υπαρχουν καποιοι καθηγητες για ιδιαιτερα και υπαρχουν πολλα φροντιστηρια,υπαρχουν επισης επιλογες για self study στην Ελλαδα οπως το ExePrep. Υπαρχουν επισης καποια αμερικανικα online φροντιστηρια οπως Veritas Prep, Kaplan, Manhattan αλλα αυτα ειναι αρκετα ακριβα. Το GMAT δεν ειναι ευκολο τεστ, πρεπει να διαβασεις πολυ για να τα καταφερεις.
  5. ExePrep

    Bαθμός πτυχίου

    Ο βαθμος σου <6 που εχεις από το πανεπιστημιο σου σιγουρα δεν επηρεαζει αρνητικα το μελλον σου. Αν αποφασισεις να κανεις αιτηση για Μαστερ υπαρχουν 3 παραγοντες που λαμβανουν υπ’οψη τους: 1. Το GMAT/GRE βαθμο (αν το πανεπιστημιο το ζηταει). Συνηθως αν εχεις βαθμο 600+, το πανεπιστημιο δε θα δωσει ιδιαιτερη σημασια στο <6 βαθμο του πανεπιστημιου σου. 2. Συστατικη επιστολη 3. Ο βαθμος του πανεπιστημιου Αλλα να θυμασαι ότι τα περισσοτερα πανεπιστημια εινα ιδιωτικα,που σημαινει ότι θελουν να βγαλουν χρηματα από τους φοιτητες. Οποτε αν ενας φοιτητης μπορει να πληρωσει τα διδακτρα και παρει στο GMAT 600+, πιστεψε με, θα κανουν ότι μπορουν για να σε δεχτουν για να βαλουν χερι στη τσεπη σου.
  6. Αν εισαι αρκετα οργανωμενος μπορεις να προετοιμαστεις μονος σου για τα τεστ.Τα ιδιαιτερα μαθηματα για τα τεστ είναι ακριβα οποτε οι φοιτητες μπορουν να προετοιμαστουν μονοι τους για τα τεστ.Πρωτον,μπορεις να αγορασεις βιβλιο με αυτά τα τεστ στο βιβλιοπωλειο.Μπορεις να κατεβασεις καποια πραγματα από το διαδικτυο.Για παραδειγμα υπαρχει ένα δωρεαν GRE τεστ στην ιστοσελιδα τους www.ets.org. Επισης υπαρχει ένα δωρεαν GMAT τεστ στο www.mba.com.. Επισης μπορεις να δεις το www.exeprep.com το οποιο προσφερει ωραια πακετα για αυτοδιδασκαλια,με τεραστια υλη για πολύ εξασκηση, σε σωστη τιμη. Πρεπει να ρωτησεις το πανεπιστημιο αν χρειαζεται το GMAT η GRE.Για παραδειγμα,το ΠΑΜΑΚ στη Θεσσαλονικη ζηταει GMAT αλλα δε ζηταει writing ουτε Integrated Reasoning.Πολλα πανεπιστημια εχουν μινιμουμ βαθμο για GMAT η GRE.Ενημερωσε με αν θελεις και άλλες πληροφοριες για αυτά τα τεστ.
  7. ExePrep

    Μεταπτυχιακο

    Γεια σου,αν ψαχνεις για μεταπτυχιακο στη Αμερικη,μπορεις να κοιταξεις εδώ-http://www.utexas.edu/world/univ/state/ οπου μπορεις να δεις μια λιστα από όλα τα πανεπιστημια στην Αμερικη,ανα πολιτεια.Μπορεις επισης να ψαξεις στο περιοδικο Forbes για την καταταξη των πανεπιστημιων αν θελεις να δεις τα κορυφαια.Σου προτεινω να μην δωσεις ιδιαιτερη σημασια στην καταταξη γιατι μερικα πανεπιστημια μπορει να εχουν πολύ ‘’δυνατο’’ τμημα οικονομικων,αλλα λιγοτερο ‘’δυνατα’’αλλα τμηματα. Μπορεις να γραψεις ένα μαιλ στο πανεπιστημιο που θελεις να κανεις την αιτηση και να τους ρωτησεις τι επιλογες προσφερουν για αυτόν τον χρονο.Καθε χρονο ενδεχεται να υπαρχουν αλλαγες στους ορους για τα φοιτητικα δανεια.Γι αυτό είναι καλυτερα να επικοινωνησεις απευθειας με τον πανεπιστημιο για να παρεις πληροφοριες από πρωτο χερι. Εξαιτιας την οικονομοκης κρισης στην Ευρωπη τα περισσοτερα πανεπιστημια δεχονται χαμηλοτερα σκορ για τα τεστ GMAT η GRE. Παρολο που αναφερουν στην ιστοσελιδα τους τουλαχιστον 650 για GMAT η τουλαχιστον 300 για το GRE,στην πραγματικοτητα δεχονται φοιτητες με ακομη χαμηλοτερο βαθμο,διοτι δεν εχουν μεγαλη εισροη φοιτητων. Μπορεις να κανεις αιτηση για μερικη υποτροφια για την οποια μπορεις να μειωσεις το κοστος σου ως 70%. Μπορεις ακομη και να παρεις ταυτοχρονα 2 υποτροφιες. Η μια μπορεις να καλυπτει, για παραδειγμα,10% και η άλλη 35% των διδακτρων. Μπορεις να ερθεις σε επικοινωνια με το πανεπιστημιο και να ρωτησεις τι υποτροφιες προσφερουν. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις φοιτητικο δανειο.
  • Δημιουργία νέου...