Προς το περιεχόμενο

panos195

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

panos195's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους έχω ένα θεματάκι με την τηλεόραση και το μποξακι.. η τηλεόραση είναι παλιά μια lg uj620v 49αρα και αγόρασα ένα tv box x96mini το θέμα που μου παρουσιάζει είναι το εξής συγχρονίζει το τηλεκοντρόλ από την τηλεόραση και δουλεύει στο μποξακι ενώ έχω κλειστό το hdmi cec και από τις ρυθμίσεις του μποξ τα έχω κλειστά όλα(one key).. για παράδειγμα αν έχω ανοιχτή την τηλεόραση και κλείσω το μποξ αρχίζει και αναβοσβήνει μόνο του η αν βαλω να δω κάποια ταινία και θέλω να δυναμώσω την ένταση από την tv μου βγάζει στο μποξ time shifting…υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;;
  2. panos195

    Προβλημα με Ζ5500;

    <p>Gta v έχει Dolby digital ετσι;να το δοκιμάσω αν είναι όταν γυρίσω! Ευχαριστω πολυ γι την άμεση βοήθεια σας</p>
  3. panos195

    Προβλημα με Ζ5500;

    <p>Αυτό εχω φίλε μου αλλά και πάλι !!</p>
  4. Καλημέρα στο φόρουμ!Επειδη δεν ειδα κανενα αλλο τετοιο θεμα το εγραψα εδω γιατι δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το βαλω (προς αποφυγην παρεξηγησεως με τους μοντς) έχω ένα θέμα με τα παραπάνω ηχεία!Καταρχήν να πω οτι εχω στην κατοχή μου την μητρική asus z87 vi hero c2 και τα έχω εκει συνδεμένα...Έκανα χθες update στα windows και πέρασα τα 10αρια αλλά παρατήρησα οτι ενώ παιζουν τα ηχεία κανονικα μεσα απο το προγραμμα (διαχειρισης ηχου της realtek) στην μουσική δεν μου παίζουν το κεντρικό, το γούφερ και τα 2 πισω! Και κατι ακομα με τις δοκιμες του ηχου τα 2 πισω παιζουν πολυ χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα!!Τι μπορει να φταιει;
  5. desktop εχω με ethernet συνδεεται και εχω μητρικη asus z87 vi hero c2 και το ρουτερ μου ειναι belkin Το θεμα μπορει να κλειδωθει βρηκα την λυση μεσω το σιτε της ιντελ οποιος εχει θεμα ας κατεβασει τους drivers για το ιντερνετ απο την ιντελ! ευχαριστω πολυ τους συμφουριτες για την αμεση βοηθεια τους !
  6. <p>Μπήκα αλλά στην σελίδα της asus δεν έχει lan για τα windows 10! Καμία άλλη λύση;</p>
  7. Καλησπέρα στο φορούμ! Εχω θέμα δυστυχώς μετα από αναβάθμιση των windows 10 δεν εχω Ίντερνετ και γράφει στις ρυθμίσεις δικτύου ότι δεν υπάρχει Ίντερνετ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Ευχαριστω πολυ !!!
  8. σε ευχαριστω φιλε μου ! να το κατεβασω αλλα ποσο να το βαλω;; διοτι φιλε μου δεν γνωριζω αν μπορεσει καποιος να μου εξηγησει θα το επιχειρησω..τελικα την εβγαλα και την ξανα εβαλα και ολα καλα με τις μνημες μαλλον ειχα σφιξει πολυ δυνατα το μπακ πλατε!
  9. μπα δεν εχω κανει λαθος εχω δει πολλα βιντεο με την εγκατασταση ! οχι τιποτα ειμαι τοσο προσεκτικος! θα ανεβασω φωτο τοσο απο μεσα οσο και απο πισω! Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ 75c στο prime με την Nepton πόση ώρα το έτρεξες ; Με την αντίστοιχη h110i εμένα σε 10 λεπτά χτύπησε πάνω από 90c με turbo και 1.08 vcore δεν το ετρεξα παρα πολυ αλλα ειδα οτι δεν πηγε με την μια 95 βαθμους και χαρηκα καλυτερα δεν θα πεις τιποτα ! ετοιμαζω φωτο να το δεις ! μακαρι να χωρουσε και ο 200αρις κατω θα ηταν κορυφη!!! )))) εχω την εντυπωση οτι καλυτερο cable management για την αρχαριοτητα μου δεν μπορω να κανω τις μνημες τις εχω βαλει πλεον ετσι στα 2 τελευταια ντιμακια και οι αλλες οι φωτο ειναι απο πισω πως το τοποθετησα!Υποψιν πρωτη φορα βαζω ψυγειο και υδροψυξη σε υπολογιστη οπως και το cable management! Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ 75c στο prime με την Nepton πόση ώρα το έτρεξες ; Με την αντίστοιχη h110i εμένα σε 10 λεπτά χτύπησε πάνω από 90c με turbo και 1.08 vcore σχεδον 10 λεπτα φιλε μου το εβαλα τωρα δεν το αφησα παραπανω...ολα τα εχω στο auto στο bios
  10. οχι δεν με ενοχλησαν καθολου! δεν υπηρχε τιποτα πανω στον υπο απο καλωδια!!και να φανταστεις ουτε που τις ακουμπησα τις μνημες!
  11. χαλαρωσα...τιποτα... εβγαλε τον επεξεργαστη να δω αν εχει στραβωσει κατι τιποτα ολα ισια ! θα την παω για να την δουν!!!καλες θερμοκρασιες εχω;;; θα φανει στο gta V χεχεχε ναι ναι με τουρμπο ον αντε να ερθει και η δικη σου να μας πεις θερμοκρασιες!
  12. Ειναι κοκκινο μαυρο κοκκινο μαυρο! εγω εχω 2χ4 γβ corsair vengeance 1600... και τα ειχα σε μαυρο και μαυρο! παταω να ανοιξει ο υπο πριν μου γραφει πανω στην μομπο 55! λεω κατι εγινε με τις μνημες ! βγαζω και αρχιζω τις δοκιμες! οταν εχω μια μνημη πανω στο πρωτο κοκκινο γραφει 55 το ιδιο και στο πρωτο μαυρο! οταν τις εχω στο δευτερο κοκκινο και δευτερο μαυρο δουλευει κανονικα ! δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο !
  13. επιτελους την εβαλα και δουλευει αψογα ! ετρεξα το intel extreme και ειχα με το ζορι 65 βαθμους με το τουρμο μοντε ανοιχτο ! τωρα ομως εχω αλλο θεμα δεν μου δουλευουν τα δυο πρωτα ντιμακια της ραμ πφφ εχω κανει δοκιμες και μονο αυτα τα δυο ειναι που δεν δουλευουν ! τι λετε να εγινε; δεν την εσφιξα πολυ και δεν εχω βγαλει τον επεξεργαστη απο πανω!
  14. ναι αλλα για το στυλ push δεν μπορω δεν εχω αλλους ανεμιστηρες; θα τα βαλω να βαρανε απο μεσα προς τα εξω!
  15. θα χρησιμοποιησω αυτη την στιγμη αυτη που εχει μεσα διοτι δεν εχω προβει σε αγορα ακομα παστας! Λοιπον μου εχει ερθει και θα την εγκαταστησω σε λιγο θελω να κανω δυο ερωτησεις! 1) πως να βαλω τα ανεμιστηρια απο κατω προς τα πανω να βαρανε η απο πανω προς τα κατω και με τι φορα αερα(απο μεσα προς τα εξω η απο εξω προς τα μεσα);;;;; θα μπει καταρχην στην πανω θεση του cm stryker που ειναι ενας 200αρις αν δεν κανω λαθος με τα εκατοστα! και δευτερον 2) για την παστα να βαλω σε μεγεθος φακης; να την απλωσω; η να την βαλω σαν γραμμη ; Ευχαριστω πολυ...περιμενω απαντησεις ωστε να ξεκινησω την εγκαταστασης της!
  • Δημιουργία νέου...