Προς το περιεχόμενο

Metal Heart

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    85
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.451 προβολές προφίλ

Metal Heart's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 05:17 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Τριπλά DVD digipak Όλα σφραγισμένα εκτός από το "Greatest stars of the 90s" Τιμή για το καθένα: 12€

    12 €

  2. Θα έχεις μεγάλο θέμα με τις αποστάσεις γιατί είναι μακρινό προάστιο. Αν εργάζεσαι στο κέντρο της Αθήνας, υπολόγισε τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα να πας και άλλη μία να γυρίσεις και άσε τι γράφει το google maps. Επίσης έχεις περιορισμένες επιλογές σε αγορά και μέρη να βγεις και θα είσαι όλη την ώρα στο αυτοκίνητο με το παρκάρισμα να αποτελεί άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Να λάβεις υπόψη ότι πολύς κόσμος που έχει βρεθεί ή έχει μεγαλώσει στο Πέραμα (κυρίως νέοι) κοιτάει να φύγει.
  3. Κάθε χρόνο οι επενδυτικές και ασφαλιστικές εταιρείες εκδίδουν καταστάσεις με τα κέρδη και τις ζημίες από επενδυτικά προϊόντα. Για τις ελληνικές εταιρείες ο φόρος παρακρατείται αυτόματα. Τα κέρδη δηλώνονται για κάλυψη τεκμηρίων.
  4. Στα ασφαλιστικά προγράμματα εγγυημένου κεφαλαίου, τα κέρδη που αφορούν την εγγυημένη απόδοση δε φορολογούνται αλλά τα κέρδη από την υπεραπόδοση φορολογούνται με 5%.
  5. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως μετοχές, ETF, ομόλογα και έντοκα γραμμάτια ανάλογα με το προφίλ του κάθε επενδυτή.
  6. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν αυτές οι δημοσιεύσεις. Όταν πρόκειται για μεταβίβαση ακινήτου πρέπει να είναι ορθή η απεικόνιση του ακινήτου την τελευταία πενταετία, γι' αυτό και ζητείται πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ γι' αυτό το χρονικό διάστημα.
  7. Η αλλαγή πρέπει να γίνει για το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ.
  8. Φέτος η προθεσμία είναι νωρίτερα, στις 8/3 πριν εκδοθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2024.
  9. Θα μπορούσε να σε κατατοπίσει η συμβολαιογράφος σε αυτό. Σε περιπτώσεις διορθώσεων η ημερομηνία μπαίνει τυπικά και συνήθως βάζουμε την 1η Ιανουαρίου του πιο μακρινού έτους. Στην περιγραφή θα γράψεις κάτι που σχετίζεται με την αλλαγή που έκανες. Πρόστιμα για τροποποιητικές Ε9 πλέον δεν υπάρχουν όμως μπορεί να προκύψει επιπλέον ΕΝΦΙΑ. Επίσης, μην ξεχάσεις να μεταφέρεις τη δήλωση μέχρι και το 2025.
  10. Αυτό θα πρότεινα. Έχει αλλάξει η νομοθεσία και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες η τροποποίηση της σύστασης μπορεί να γίνει μονομερώς, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η συγκατάθεση των υπόλοιπων ιδιοκτητών.
  11. Επειδή ορισμένοι συνεχίζετε να παραπληροφορείτε τον κόσμο παραθέτω τις τρεις πρώτες παραγράφους του άρθρου 31 του κώδικα δημοσίων υπαλλήλων (Ν. 3528/2007): Συνεπώς, ο μόνιμος ή ΙΔΑΧ υπάλληλος μπορεί να είναι και ιδιωτικός υπάλληλος μετά από άδεια αλλά όχι να ασκεί εμπορία. Ο υπαλληλικός κώδικας ισχύει μόνο για τους μονίμους και ΙΔΑΧ, για τους ΙΔΟΧ δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη.
  12. Δεν ξέρω τι θέλουν. Ξέρω τι ισχύει. Τότε να σου φέρουν κάποιον νόμο ή κάποια απόφαση που να το αναφέρει. Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας αναφέρεται ξεκάθαρα σε μόνιμους και ΙΔΑΧ υπαλλήλους. Οι περιορισμοί δεν προβλέπονται για τους ΙΔΟΧ.
  13. Συνήθως υπάρχουν περιορισμοί στο υγειονομικό προσωπικό. Καλύτερα να διαβάσεις την προκήρυξη πρόσληψης. Σχετικά με την παράλληλη απασχόληση, ο κώδικας υπαλλήλων του δημοσίου αναφέρει περιορισμούς μόνο για τους μόνιμους και ΙΔΑΧ υπαλλήλους συνεπώς για ΙΔΟΧ υπαλλήλους επιτρέπεται.
  14. Δεν ορκίζεσαι μετά από δύο χρόνια αλλά τη μέρα που αναλαμβάνεις υπηρεσία. Όπως έγραψα, δεν έχεις καμία επίπτωση ή περιορισμό αν παραιτηθείς από δημόσια υπηρεσία.
  15. Metal Heart

    Freedom 24

    Η etoro δεν προτείνεται για μακροχρόνιες επενδύσεις. Καλύτερα να κοιτάξεις την Interactive Brokers.
  • Δημιουργία νέου...