Προς το περιεχόμενο

leonidascaptain

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.498 προβολές προφίλ

leonidascaptain's Achievements

  1. leonidascaptain

    TP-LINK Powerline Starter kit

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 08:22 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Στο κουτί τους όπως αγοράστηκαν. Συνδέεις το ένα με καλώδιο UTP στο ρούτερ σου και το άλλο οπουδήποτε μέσα στο σπίτι έχεις πρίζα. Σου φέρνει εκεί το δίκτυο μέσω των καλωδίων ρεύματος και μπορείς να συνδέσεις ενσύρματα οποιαδήποτε συσκευή (λάπτοπ, smart TV, printer κλ.) ή ένα access point για να μεγαλώσεις την εμβέλεια του WiFi σου.

    25 €

  2. Άραγε διορθώθηκε το λαγκ στο πρώτο άνοιγμα του Windows Explorer; Μιλάμε για 2-3 δευτ. σε καλό μηχανάκι. 😏
  3. Θα το πω στους σιιμαθιτεσ μου να παμε μετα τα αγγλικα, αν μου δοκει ο πατερας μου λεφτά. Μπραβο παιδιά, σινεχύστε με τέτχια καλα εργα
  4. Καμία αχρείαστη εκμετάλλευση ζώων! Τα ζώα έχουν τους δικούς τους λόγους ύπαρξης, δεν βρίσκονται εδώ για να ικανοποιούν τις δικές μας ανάγκες. Αγαπούν την ζωή και θέλουν να συνεχίσουν να ζουν με το ίδιο πάθος με μας. Το ότι έχουν διαφορετική όψη ή βγάζουν διαφορετικούς ήχους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα! Και οι νέγροι στην Αμερική την εποχή των σκλάβων είχαν άλλη όψη και έβγαζαν άλλους ήχους από τους αφέντες τους. Οι διακρίσεις κατά ορισμένων ζώων (αυθαίρετα πχ. κατά των σκύλων στην Κίνα) ονομάζεται σπισισμός και δεν είναι παρά η συνέχεια του ρατσισμού. Είναι Ρατσισμός v.2.0 Τα πειράματα προσφέρουν ελάχιστα χρήσιμα συμπεράσματα σε σχέση με τον ασύλληπτο πόνο που προκαλούν. Πρέπει να υπάρξουν αυστηρά πρωτόκολλα για την χρήση ζώων, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστια σπατάλη βασανιστηρίων για το τίποτα. Το νομικό πλαίσιο επιτρέπει στον κάθε πικραμένο να βασανίζει πλήρως συναισθανόμενα πλάσματα, τάχα μου να βρει φάρμακο για την επιληψία, ενώ στην πραγματικότητα το κάνει για το πάρεργο, που είναι πχ. τα καλλυντικά. Και φτάσαμε στο απίστευτο σημείο όπου η βιομάζα ενός είδους (των ανθρώπων) να είναι το 36% της συνολικής του πλανήτη, η βιομάζα των λεγόμενων ζώων "παραγωγής" το 60% περίπου και το υπόλοιπο 4% τα υπόλοιπα εκατομμύρια είδη! Ποιος σώφρων πιστεύει πως με αυτή την πορεία του ο άνθρωπος, που έχει κηρύξει παγκόσμιο πόλεμο στα ζώα και έχει πλήξει την βιοποικιλότητα σε τέτοιο βαθμό, θα εξακολουθούν τα συστήματα να είναι βιώσιμα μόνο για την πάρτη του; Και αναφέρθηκα μόνο στα ζώα ξηράς... Στις θάλασσες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
  5. Παιδιά δεν παίζει αυτό που λέτε, γιατί ο σύνδεσμος δουλεύει και χωρίς να έχεις κάνει login, οπότε δεν υπάρχει αντιστοιχία του προσωπικού δεδομένου (πχ. κινητού) με κάποιον χρήστη ή ονοματεπώνυμο.
  6. Άντε να φτιάξουν και τα κρασαρίσματα στο FS, που κάθε 4-5 σκέλη σε πετάει και χάνεις πόση ώρα για να ξανασετάρεις το Α/Φ.
  7. Ρε παιδιά, όταν λέει iPhone του 2022 εννοεί το επόμενο (13) ή το μεθεπόμενο (14);
  8. Για πες και μας να ψάξουμε, κρυφό είναι; EDIT --- Άστο το βρήκα, έχεις δίκιο κι εγώ το έβγαλα...
  9. Ξέρει κανείς αν και πότε θα πάρουν την αναβάθμιση οι Sony που ήδη κυκλοφορούν (πχ. AG8);
  10. Ο κρατικοδίαιτος κύριος Έλον Μασκ https://sputniknews.gr/apopseis/202009218294780-o-kratikodiaitos-kyrios-elon-mask/
  11. Όταν αλέθονται ζωντανά τα αρσενικά δεν είναι αστείο. Μόνο ντροπή για έναν "πολιτισμό" που έχει πιάσει πάτο!
  12. Άντε παιδιά να νικήσουμε αυτόν τον ιό, γιατί περιμένουν ουρά οι επόμενοι. Όσο στιβάζουμε τα ζωντανά το ένα πάνω στο άλλο και τους φερόμαστε λες και είναι αντικείμενα, στοχεύοντας στο ολοένα και περισσότερο κέρδος, φυσικό κι επόμενο είναι να μεταλλάσσονται οι ιοί και να μας χτυπήσει κάποια στιγμή το επόμενο στέλεχος, όπως έχει γίνει πολλές φορές μέχρι τώρα, με την γρίπη των πτηνών, τις "τρελλές" αγελάδες, των χοίρων κλπ. Πάντα από τα ζώα ξεκινάει. Να δω πότε θα ξυπνήσουμε, πότε θα βάλουμε μυαλό... Τα ζώα δεν εκδικούνται, είναι η επιτομή της αθωώτητας. Μας εκδικείται όμως η Φύση προσπαθώντας να αμυνθεί από τον πιο επικίνδυνο ιό που πέρασε από τον πλανήτη, τον "Άνθρωπο".
  13. Ναι αλλά η επιχείρηση είναι αρχιτεκτονικό γραφείο, που δεν μπορεί να πουλάει προϊόντα ή να κόβει τιμολόγια πώλησης, μόνο παροχής υπηρεσιών.
  14. Γεια χαρά Αν αγοράσω κινητό με τιμολόγιο και το χρεώσω στην εταιρία μου ώστε να μου επιστραφεί το ΦΠΑ, γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια πρέπει να το έχω στην κατοχή μου; Δηλαδή αν πχ. σε ένα χρόνο θέλω να το πουλήσω, θα μπορέσω χωρίς να έχω πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου;
  • Δημιουργία νέου...