Προς το περιεχόμενο

Nemesis1288

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    143
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.039 προβολές προφίλ

Nemesis1288's Achievements

  1. Nemesis1288

    Σύστημα Intel i5

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 09:59 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Fujitsu Esprimo E720 i5 4460 , 8gb ram ddr3, ssd 240gb (καινούριος) , windows 10 Σχεδόν άριστη κατάσταση εξωτερικά, άψογο λειτουργικά αγορασμένο προ 4 μηνών. Το pc εχει εγγύηση καταστήματος μέχρι 6.2024. Tιμή 80€ Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

    80 €

  2. Επειδή χάθηκα λίγο, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Σκέφτομαι να χτυπήσω ένα Series s για περιστασιακο χαλαρό gaming. Πόσο θα μου κοστίσει και ποια είναι η βέλτιστη επιλογή για 2 ή 3 χρόνια ultimate δεδομένου ότι θα είναι νέος λογαριασμός? Ευχαριστώ.
  3. Nemesis1288

    Θήκη Nylon Bumper για OnePlus 7 Pro

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2024 10:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Nylon Bumper case για 7pro, γνήσια αγορασμένη απ το επίσημο store. Σε πολύ καλή κατάσταση, έχει μόνο μερικό αποχρωματισμο στο σήμα στο κέντρο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Τιμή 10€ Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

    10 €

  4. Nemesis1288

    Xbox Series X Topic v4

    Το γυροφερνω εδώ και καιρό και τώρα νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να χτυπήσω το Series x που έχει έκπτωση +επιστροφή +game. Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή οθόνη στις 24 ίντσες ώστε να δουλεύει τσεκαρισμένα στα 120hz?
  5. Καλημέρα σε όλους! Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι σε αρκετά διλλήματα. Αυτή τη στιγμή είμαι με ενα i5 4460, 2 μέτριους προς αργούς ssd (kingston + pny ) 8gb ram και GT1030 (την "καλή" με ddr5). Οθόνη μια απλή Dell 24αρα Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο το σύστημα κυρίως το χρησιμοποιώ για εργασίες (office), browsing, ταινίες σπανια για gaming λόγω χρόνου και gpu. Θέλω να φτιάξω ένα νέο σύστημα με μικρό budget (500 με το ζόρι 600e) το οποίο να βγάλει άνετα μια πενταετία χωρίς ο προσανατολισμός του να είναι gaming αλλά αν μπορούμε να παίξουμε και κάποιο απλό παιχνιδάκι καλά θα ήταν. Σκέφτομαι το παρακάτω σύστημα με 5600g μήπως όμως θα ήταν καλύτερο να κρατήσω επάνω την 1030 και να βάλω καλύτερο cpu; Επίσης έχει πραγματικά διαφορά να επενδύσω σε γρηγορότερες μνήμες πχ στα 4000 αντι 3200, αν βέβαια χρονίσουν εκει λόγω μητρικής; Τέλος σκέφτομαι μήπως μαξάρω το budget για intel i5 12400 με την 1030 για να παω σε ddr5 μνήμες και gen 4 nvme, δεν ξέρω ομως αν αξίζει για την χρήση που κάνω + οτι με ζορίζει λίγο το οικονομικό. Θα ήθελα τα φώτα, γνώμες σας για τα παραπάνω. Ευχαριστώ!
  6. Με drivers κλπ είχες κάποιο θέμα; Πέρασαν μόνοι τους οι τα πέρασες εσύ?
  7. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά ίδια έκδοση λειτουργικού εννοείς τα windows 11? Επίσης ήταν windows 11s κ πάτησα να ενεργοποιηθουν σε κανονικα windows 11, παίζει κάποιο ρόλο?
  8. Καλημέρα σε όλους! Αγόρασα κ εγώ ένα νέο laptop lenovo και θέλω να κάνω clean install τα windows 11 για να βεβαιωθώ πως δεν θα υπάρχει κάποιο bloatware. Σβήνω κανονικά το partition κ αφήνω τα windows να δημιουργήσουν νέο? Το κλειδί που υπάρχει προεγκατεστημένο φαντάζομαι θα περαστεί μόνο του κ θα ενεργοποιηθουν αυτόματα, σωστά?
  9. Είμαι κ εγω στο ψάξιμο για νεο pc to οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για ελαφρύ gaming. Δεν ξέρω όνως αν αξίζει να επενδύσω σε ram με πολλά mHz (3600 ή 4000), θεωρητικά δίνουν καλύτερα fps.. To θέμα είναι όμως αν θα μπορεί η μητρική να τις τρέξει.. Εφτιαξα το παρακάτω build απο eshop, ποιά η γνώμη σας;
  10. Έχει νόημα με τον 5600g να πάρουμε μνήμες πάνω απο 3200mhz; Διαβάζω πως προτείνουν 3600 ή και 3800 για την μέγιστη απόδοση των ενσωματωμένων γραφικών. Ψάχνομαι κ εγώ να φτιάξω ένα build απο eshop (λόγω της συναρμολόγησης). Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο build στο ίδιο budget (500-600). Χρήση κυρίως γραφείου (2-3 word, excel, περίπου 10 tab chrome) και entry level gaming (cs go , valorant , κανα racing παιχνιδι)
  11. Γνώμες για Kia Xceed 1.5 DCT 160hp στα 27k και 1.6 DCT 204hp στα 29k τελική τιμή έκδοση Dynamic κ τα δύο..? Μοναδικό δώρο /προωθητική τα 5 χρονια δωρεάν service...
  12. Αν κ δύσκολα θα έπαιρνα συσκευή με MIUI αλλά με Oled οθόνη θα ήταν ενα πλήρες πακέτο. Προσωπικά θεωρώ τρομερό φάουλ την επιλογή ips οθόνης μόνο κ μόνο για τα μαρκετινίστικα 144hz τα οποία θα είναι ενεργά μόνο στο ui. Με 120hz κ oled μια χαρά θα ήταν.
  13. Προφανώς, απλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι μάρκα είναι διότι δεν το γράφει καπου. Μπορεί να είναι Bosch μπορεί να είναι LingLangLong. Κ προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι έβαλα πάρα αυτό που μπαίνει σε φασον κουτί κ είναι ακριβότερο.
  14. Σχετικά με το παραπάνω, το 2008 αγόρασα καινούργιο αμάξι (Seat Ibiza) κ πλήρωσα την επέκταση εγγύησης στα 5 χρονια απο 2. Έκανα τα 2 πρώτα ετήσια Service στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα κανονικά αλλά δεν μου άρεσαν τα υλικά που έβαζαν (Divinol λάδια, φίλτρα που ειχαν μόνο το σήμα Seat χωρίς να γράφει μάρκα κλπ). Στο 3ο service τους ενημέρωσα πως θέλω να φέρω εγώ τα υλικά κ να πληρώσω μόνο την εργασία, ήταν λίγο διστακτικοι αλλά μου είπαν πως θα ελέγξουν τα υλικά κ αν είναι εφάμιλλα θα τα βάλουν. Τους πήγα με λάδια Liqui Moly, φίλτρο λαδιού κ καμπίνας (ενεργού άνθρακα) Bosch, φίλτρο βενζίνης Mann κ μπουζια NGK. Μου είπε ο μηχανικός που το ανέλαβε ότι του έφερα ότι καλύτερο κυκλοφορεί (κ τα πλήρωσα σχεδον τα μισά απ όσα κοστολογουσαν τα made by Seat) τα τοποθέτησε κ ούτε σημείωσαν στο βιβλίο υλικά πελάτη όπως μου είχαν πει. Απο τότε βάζω τα ίδια υλικά κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μέχρι τα 5 χρονια το Ibiza έβγαλε διάφορες χαζές βλάβες όπως γρύλοι παραθύρου, βάση σασμάν, δεξιά αναδιπλουμενος καθρεφτης που χάλασε κ καντράν το οποίο σταμάτησε η ηχητική ειδοποίηση (πχ φλας). Όλα αλλαχθηκαν στην εγγύηση χωρίς να πληρώσω 1€. Το ίδιο έκανα κ φέτος αλλά σε διαφορετική αντιπροσωπεία πιο κοντά στο σπίτι μου χωρίς να μου πουν τίποτα. Ζήτησα τιμη με υλικά κ τιμή μόνο εργασία για λιπαντικό Service, ιμάντες, αντλία νερού που πάει μαζί. Ηθελαν περίπου 500 κομπλέ κ 160 μόνο εργασία. Εννοείται προτίμησα το δεύτερο, πήγα πάλι τα υλικά που βάζω εδω κ χρόνια, ιμάντες Continental, αντλια Valeo. Κανένα πρόβλημα, καμία γκρίνια, τίποτα περίεργο στο Book service. Για τον φίλο πάνω να του πω πως όποιος μου έλεγε με τσαμπουκά "είναι δικό μου το μαγαζί, δεν δουλεύω μεροκάματο κ βάζω μόνο τα τάδε υλικά" θα του έλεγα καλή συνέχεια κ θα έφευγα. Έχω πάει σε πολλά συνεργεία κ αντιπροσωπείες τόσα χρόνια κ δεν το αντιμετώπισα ποτέ αυτό. Απλά δεν τους προσφέρει σημαντικό κέρδος κ δεν το κυνηγάνε. Για τον topic starter θα πρότεινα να δει κ σε διαφορετική αντιπροσωπεία opel κ σε άλλη περιοχή. Κάνε ενα τηλέφωνο κ ρώτα τους αν φέρω εγώ τα υλικά τι πρόβλημα θα υπάρχει? Αν όλοι σου πουν τα ίδια τότε δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, η τα δίνεις μέχρι να τελειώσει η εγγύηση ή κάνεις οτι θεωρείς καλύτερο με το οποιο ρίσκο. Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο την τιμή αγορας, ρωτάμε, ψάχνουμε το λιπαντικό Service κ το γενικό πόσο κοστίζουν. Ακόμα κ να μην έχουμε το αμάξι αν καλέσουμε στο service κ ρωτήσουμε για το μοντέλο συνήθως θα μας πουν τιμή. Δεν γράφω για τις αντιπροσωπείες που συνέβησαν τα παραπάνω γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά θα πω πως είναι δυτική Αττική. Αν θέλει κάποιος μπορώ να στείλω pm.
  • Δημιουργία νέου...