Προς το περιεχόμενο

Sotoc97

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Sotoc97

  • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1997

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

957 προβολές προφίλ

Sotoc97's Achievements

  1. Αυτό νόμισα ότι εννοούσε ο isay πιο πάνω αλλά τώρα που το ξαναδιαβάζω παίζει απλά να κατάλαβα λάθος.
  2. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η wan ip είναι η ip με την οποία με βλέπουν όλοι οι άλλοι και ότι στο εσωτερικό δίκτυο έχουν σημασία μόνο οι local ip 192.168... Τέλος πάντων θα κάνω αυτό που είπε ο infinity και παλι ευχαριστώ. Edit: H wan ip έχει μάσκα 255.255.255.255, μπορώ να στήσω δίκτυο πάνω σε αυτή όπως είπες;
  3. Καλησπέρες. Προσπαθώντας να κάνω port forward για ένα παιχνίδι πρόσεξα ότι η wan ip είναι 10.140.114.Χ ενώ site όπως whatismyip.com μου δείχνουν 91.140.91.Χ. Δεν είναι λογικό αυτό έτσι; Το έψαξα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Οποιος γνωρίζει τι παίζει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. Sotoc97

    Fortnite Battle Royale [F2P]

    Αγορίνες κάποιος που παίζει συχνά το παιχνίδι μπορεί να μου πει τι ping έχει; Είμαι αθήνα με adsl γραμμή και έχω σταθερά 90-105 σε europe servers δηλαδή ***. Το latency ορισμένες φορές είναι αρκετά αισθητό και με κάνει να ξενερώνω.
  5. Μπορούν οι Έλληνες να βρουν την Γαλλία στον χάρτη; - (ΟΤΙΝΑΝΑΙ)(ΣΚΑΪ 27.4.2017) - YouTube
  6. Καλησπέρα, Έχω τα edifier R19U 2.0. Θέλω να έχω το ένα ηχείο μακριά από το άλλο και το μήκος του καλωδίου δεν μου φτάνει. Έχω αυτό το extender: http://www.skroutz.gr/s/4484587/Roline-Audio-Cable-2x-RCA-male-2x-RCA-female-5m-11-99-4326.html Η φωτογραφία είναι λάθος, έχει δύο αρσενικά και δύο θηλυκά. Όταν συνδέω το 2ο ηχείο με το extender (το ένα θηλυκό και αρσενικό μενει αχρησιμοποίητο, αφού έχει από δύο) ο ήχος του 2ου ηχείου πεφτει κάπου στο μισό. Η απώλεια είναι μεγάλη, δεν είναι κάτι που ίσα ίσα το καταλαβένεις. είναι μούφα το extender ή παίζει κάτι άλλο;
  7. Χαιρετε, Η 7850 μου πιανει ~43 βαθμους σε idle, με το που ανηξει το pc (και μενει σταθερα εκει). Σε full load την εχω δει να φτανει μεχρι 69. Στο κουτι υπαρχουν fanακια εμπρος-πισω. Δεν ειναι κλοκαρισμενη (ακομα). Ειναι φυσιολογικοι οι 43 βαθμοι χωρις κανενα ζορισμα; Σε forums που διαβασα λενε οτι ειναι λιγο υψηλη.
  8. Αναλυτικοτατος, ευχαριστω
  9. Σκεφτομαι να παρω πισω τις πινακιδες+αδεια κυκλοφοριας απο ενα αμαξι (τις ειχα παραδωσει πριν 2-3 χρονια). διαβαζω στο internet τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και καπου εδω κολλαω... λενε οτι το αμαξι πρεπει να ειναι ασφαλισμενο για να κανω αρση ακινησιας. Πως ακριβως θα κανω καινουρια ασφαλιση στο αμαξι χωρις να εχω την αδεια κυκλοφοριας; Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα οσο εψαχνα στο internet δεν βρηκα ακρη.
  10. Ποια η διαφορά του Χριστού με μία εικόνα του Χριστού; Χρειάζεσαι μόνο ένα καρφί για να καρφώσεις την εικόνα του. ib ban.
  11. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Αν δηλωσω βλαβη στον οτε σωθηκα...Υπαρχουν πολυ καλυτερες γραμμες που ο οτε απλα δεν νοιαζεται να διορθωσει.Στην δικια μου θα κολλησει?Τελος παντων θα δοκιμασω να αφησω μονο το router στην πριζα οπως ειπες και βλεπουμε.Το τηλεφωνημα στον οτε θα το αφησω για τελευταιο.Και παλι ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...