Προς το περιεχόμενο

aspis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.459 προβολές προφίλ

aspis's Achievements

  1. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Θα με βοηθούσες αφάνταστα εμένα κι άλλους κατόχους πιστεύω αν μου έλεγες μάρκα και κωδικό ή νούμερο που έχει πάνω στην συσκευασία ή έστω μια φώτο της συσκευασίας που να φαίνονται τα παραπάνω μιας και από ότι φαίνεται τα έχεις πάρει ήδη. Τα Praktiker είναι 100 χλμ. μακριά από εμένα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Γνωρίζουμε κάποιον κωδικό ή έχει ένα είδος?
  3. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Παρέλαβα και εγώ. Μόλις τέλειωσα το στήσιμο και ξεκίνησα κάψιμο. Σε 5 λεπτά 300 βαθμούς χωρίς υπερβολές. Βέβαια ζέστη πολλή στο πίσω μπαλκόνι που την έχω. Πρώτες εντυπώσεις άριστες εκτός από το ένα λουρί που έχει και δεν μπορώ να ασφαλίσω σωστά την 12 κιλών φιάλη αερίου. Απορώ πως το σκέφτηκαν. Έχω να αγοράσω δυο ιμάντες λοιπόν και να βρω ανταλλακτικά ταψάκια για τα λίπη που να ταιριάζουν στο περίπου. Αν γνωρίζει κάποιος μας λέει μάρκα και νούμερο. Πρώτο ψήσιμο ελπίζω αύριο με εντυπώσεις. Weber Spirit ii E-310 Gbs
  4. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Όντως η εφαρμογή δεν κατεβαίνει. Βασικά σε εμένα δεν βρίσκει καν το link στο google play store.
  5. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το ανέφερα εννοώντας ότι λειτουργεί σαν αντικολλητικό μέσο πάνω στην σχάρα με ουδέτερη από ότι κατάλαβα γεύση και όχι σαν πρόσθετο γεύσης.
  6. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Δεν ξέρω αν ήδη το γνωρίζετε ή αν αλλοιώνετε η γεύση πάντως εγώ με την 1η ευκαιρία θα δοκιμάσω στο ψάρι άλειμμα με μαγιονέζα. Από ότι είδα στο παρακάτω βίντεο το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. https://www.youtube.com/watch?v=9RIL25ASOd0
  7. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αυτό παρήγγειλα αλλά το 4 με 2 ακίδες όμως για οικονομία. Αν δω στο μέλλον ότι χρειάζομαι παραπάνω τις παραγγέλνω ξεχωριστά. Όπου και να είδα το συγκεκριμένο κάνει δουλειά. https://www.amazon.de/gp/product/B076Q9JSKL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  8. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σωστό κι αυτό όχι ότι και εμείς δεν το σκεφτήκαμε απεναντίας σε πολλά πράγματα της καθημερινότητας μας αυτή είναι η συνταγή. Λέω λοιπόν παίρνω αυτή των 300 € και δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία σωστά , δεν μου κρατάει θερμοκρασία σωστά , ανομοιομορφία στο ψήσιμο και στο τέλος εκεί που είπα ας δοκιμάσω το γκάζι θα πω τι μα****α έκανα οι γκαζιού δεν είναι για μένα και θα της έβαζα μέσα κάρβουνα. Τώρα τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα φταίει η ψησταριά αλλά εγώ. Χαίρομαι που χαίρεσαι. 3 και σήμερα. Να ενημερώσω το νήμα ότι είμαι προκατειλημμένος. Την Τετάρτη έρχεται η δικιά μου.
  9. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Συμφωνώ και επαυξάνω. Όταν είχα αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και μου είπαν έχεις όχι 2 αλλά 5 χρόνια εγγύηση σε μηχανικά, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά μέρη δεν ρώτησα για όρους και προϋποθέσεις (καμία αιχμή μην παρεξηγηθώ κιόλας) αλλά είπα ουαου. Τους έπιασα τους μπαγάσηδες. Έτσι είμαστε οι περισσότεροι νομίζω.
  10. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημέρα. Κοίτα την παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα οπότε και δεν μπορούσα να ρωτήσω λεπτομέρειες τηλεφωνικά εφόσον ήμασταν έγκλειστοι. Όπως και να έχει όμως στην τιμή των 589 € πιστεύω ότι είναι ‘’τίμια πρόταση’’ σε σχέση και με τις τιμές άλλων ‘’μεγάλων ονομάτων’’ . Τώρα το ''εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση'' που γράφει είδα ότι το γράφουν και τα μεγαλύτερα μοντέλα με τα διπλάσια χρήματα και με τους περιορισμούς της εγγύησης που έχει και το προηγούμενο μοντέλο Spirit. Στο συγκεκριμένο αναφέρει ορθά κοφτά και τσεκουράτα 10 έτη. Όπως και να το δούμε προσφέρει κάτι παραπάνω.
  11. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ακριβώς αυτό έγραψα και υπογράμμισα πιο πάνω. Επίσης η σχάρα είναι μαντέμι.
  12. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Θα μας βοηθούσε. Πάντως στην Spirit ανάλογα το εξάρτημα η εγγύηση κυμαίνεται από 2-10 έτη. Στην Spirit ΙΙ που μας καίει αναφέρει μόνο: ''Όλα τα Εξαρτήματα 10 έτη (εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση) Ισχύει για τη σειρά ψησταριών υγραερίου Weber® Spirit II.''
  13. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εννοεις αυτό; ''(εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση)''
  14. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Στο site τους πάντως αναφέρει 10 έτη εγγύηση στα πάντα. Αυτό μου έδωσε και το τελειωτικό χτύπημα ώστε να την επιλέξω. Όπως και να το δει κανείς 10 χρόνια είναι 10 χρόνια .
  15. aspis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Kαλοδούλευτη ! Κι εγώ την περιμένω. Πρώτες εντυπώσεις;
  • Δημιουργία νέου...