Προς το περιεχόμενο

AllCowsEatGrass

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Grey Havens

AllCowsEatGrass's Achievements

  1. CancellationToken νομίζω πως χρειάζεσαι. http://stackoverflow.com/questions/10134310/how-to-cancel-a-task-in-await
  2. http://www.triakilakodika.gr/post/2016/05/21/theos-tou-karate
  3. Το γεγονός ότι ρωτάς "γιατί το syntatic sugar δεν είναι μια κλάση;" σε ένα forum σε συνδυασμό με την ηλικία σου και την εμπειρία σου, που μας υπενθυμίζεις συνέχεια, με κάνει να πιστεύω πως μάλλον εσύ έχεις ανάγκη από φίλους. Αν ήθελες να συμμετάσχεις στην κουβέντα θετικά ή να μάθεις ένα πράμα μπορούσες να το ψάξεις και όχι να πεις μπαρούφες και μετά να κλαίγεσαι όταν «δεν σου εξηγούνε οι δάσκαλοι» σαρκαστικά. Το hall of fame έχει νόημα. Κάποιος στον οποίο θα δώσεις τις συμβουλές σου θα πρέπει να μπορεί να εκφέρει άποψη και να τις περάσει από κριτική σκέψη. Συγγνώμη για το hijack, σταματάω. Δεν έχει και πολύ νόημα ούτος ή άλλως.
  4. Diaries of a madman, πραγματικά. Αν έχεις την παραμικρή κρυφή επιθυμία πως κάποιος κάποτε μία μέρα θα κάνει αλλαγές στο “repository” σου… news flash, δεν πρόκειται. Είναι κάτι σαν το visible universe όσο ο χρόνος περνάει το ποσοστό του σύμπαντος που μπορούμε να εξερευνήσουμε μειώνεται εκθετικά! (την αναλογία κάν’ τη μόνος σου). Βοηθάει σε αυτό η VB6 που αγαπάς τόσο πολύ και φυσικά η δομή που έχεις δώσει στον κώδικα. tria_kila_kwdikas.vb
  5. Δεν μπορούμε να κάνουμε copy paste γιατι ακόμα και το clipboard φέρει incompatibilities με την VB6.
  6. There is a pattern here. Ανοίγει κάποιο thread για το θέμα (Α) Ο OP βρίσκει λύση στο πρόβλημα του M2000 enters the scene. Hey OP ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις και το (Β) ; 2^10 posts που εξηγούν στον M2000 ότι το (Β) που λέει δεν έχει σχέση με το (Α) ή στην γενική περίπτωση το (Β) είναι λάθος ή δεν υπάρχει. (Παλιά σ αυτό το σημείο ήταν gradual το escalation, πλέον όχι) O M2000 προσπαθεί να τους βγάλει όλους τρελούς, συνήθως ζητώντας κώδικα σε κάτι τετριμμένο ή/και χαζό που πλέον δεν έχει να κάνει ούτε με το (Α) ούτε με το (Β), σ αυτό το σημείο το point της κουβέντας έχει χαθεί. Το δε namedropping, ασύστολο. Τα επιχειρήματα τελειώνουν, ήρθε η ώρα για τα μεγάλα μέσα. Κοιτάξτε, εγώ ιδέες δίνω και ακόμα μαθαίνω, δεν είμαστε όλοι φωστήρες σαν τον {EnterInsomniaUsernameWhoUsedLogic}. Επίσης δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ στην M2000 το έχω κάνει (ή θα το κάνει μέσα σε 2 μέρες) και δουλεύει και έτσι είναι και αν δεν είναι εγώ έτσι το έχω ονομάσει, αντί ν ασχολείστε με θεωρίες και να κάνετε copy paste δοκιμάστε να γράψετε καμία γλώσσα από την αρχή, να δείτε το αγγούρι. Εντάξει, δεν ξέρω αν είναι αυτή η πρόθεσή σου, αλλά πλέον στο 70% τον threads που συμμετέχεις αυτό είναι το flow. Αυτό λέγεται trolling και είτε γίνεται ακούσια ή εκούσια έχει καταντήσει άκρως ενοχλητικό. Επίσης κλείνοντας => Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Ε <= για την M2000. Όταν σου λένε όλοι ότι δεν θέλουν ν ασχοληθούν με μία γλώσσα που έχεις φτιάξει και είναι μία άσχημη hackia που δεν λες να σκοτώσεις γιατί έχει συναισθηματική αξία για εσένα… τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Σταμάτα να την αναφέρεις, common courtesy, αφού δεν κάνεις κάτι παράνομο by forum rules.
  7. Η υλοποίηση του def με την αλλαγή του TakeWhile που είπε, είναι λίγο πιο neat. Note πως αντί για int.MaxValue έχω βάλει short.MaxValue σαν workaround, ο λόγος: public static IEnumerable<int> Range( int start, int count ) ArgumentOutOfRangeException: start + count -1 is larger than MaxValue. Ας το κάνει κάποιος και σε python με τον αντίστοιχο neat τρόπο να το δουμε!
  8. Ενταξη όταν θα σου κανουν pull request ξαναμιλαμε, μεχρι τοτε spam το insomnia.
  9. Οχι, υπάρχει κι άλλος λόγος που δε θα πάμε μπροστά. Είμαστε τόσο κατσικανιάρηδες σαν φάρα που η οποιαδήποτε μπούρδα φτιάξουμε / παράγουμε σαν έλληνες είναι στο απυρόβλητο, υπεράνω κριτικής...μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνική. Απαγορεύετε να κάνεις σωστή κριτική γιατί εκλαμβάνεται ως κακία και εσύ είσαι εξυπνάκιας και δεν στηρίζεις τον τόπο σου κτλ. Μια ζωη βασιλιάδες στο χωριό του ο καθένας.
  10. Καλό το flame, σε άλλο κλίμα.. Για να ρίξω το thread λίγο πιο on topic μεριά, μιας και το async/await είναι αρκετά νόστιμο και με πολύ ψωμί. Παραθέτω το παρακάτω άρθρο http://blog.stephencleary.com/2013/11/there-is-no-thread.html για όποιον ενδιαφέρεται, το οποίο προσπαθεί να κάνει debunk έναν αστικό μύθο... Not for the absolute beginner. Το βιβλίο του αρθρογράφου είναι επίσης αρκετά καλό, αν και cookbook, έχει αρκετά πρατικά παραδείγματα, best practices που αφορούν async task based μοντελο του .Net και λίγο background χωρίς να κουράζει με low level stuff. Από προσωπικής σκοπιάς, αυτό που με βοήθησε όταν ανακάλυπτα όλο αυτόν τον καινούργιο κόσμο ήταν το ξεκαθάρισμα των διαφορών doing things in paraller vs doing things async.
  11. Συμφωνώ με def που σου κάνει μία ευγενική παρατήρηση, σου είχα κάνει και εγώ σε άλλο thread επίσης με ευγενικό τρόπο. Το παπι ήταν λιγο πιο απότομο, πιστεύω πως πρέπει λίγο να το δεις. Σου έχουμε δώσει όλοι εύσημα για τι δουλειά που έχεις ρίξει, οκ, απλώς τον τελευταίο καιρό σχεδόν σε όλα τα threads υπάρχει ένα snippet της γλώσσας σου (με ελληνικά keywords και capital, που εμένα προσωπικά μου καίνε τα μάτια). Δεν νομίζεις πως είναι λίγο υπερβολικό; Δεν νομίζεις πως είναι επιεικώς borderline spam; Πάντα φιλικά.
  • Δημιουργία νέου...