Προς το περιεχόμενο

kostika80

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    110
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostika80

  • Ημερομηνία γέννησης 09/12/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καλλιθεα-Αττικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.100 προβολές προφίλ

kostika80's Achievements

  1. Το ότι ασφαλείζεις αγωγό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά πολλές φορές που το έχω δει με τα μάτια μου καίγονται οι πρίζες και κουράζεται ο χαλκός κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, όσο σε θέμα να βοηθήσω την κατάσταση πρόθυμος και εγώ αν είναι κάπου κοντά εγώ είμαι Καλλιθέα
  2. Μπάρες ουδέτερου και γειώσεις σε καινούργιο πίνακα είναι πάντα μέσα επειδή είναι εξάρτημα ρου πίνακα και χωρίς αυτές δε γίνεται σωστή η εγκατάσταση τουλάχιστον στα επώνυμα είναι μέσα πάντα Στην φώτο είναι ο καινούργιος η ο προηγούμενος,πίνακες υπάρχουν διαφόρων διαστάσεων και έπρεπε να καλυφτεί όλο αυτό το χαλί Α, sorry είναι ο παλιός
  3. Αυτό εννοείται, όλα είναι σχετικά εδώ μιλάμε για παρόμοια εργασία έναν πίνακα 2~3ων σειρών μο οφασικο
  4. Σαν ηλεκτρολόγος με 18 χρόνια πείρας μπορώ να πω το εξής. 1.Τα υλικά αυτά τα έχω δει ,αλλά δεν τα χρησιμοποιώ ούτε συνιστώ σε κάποιον επειδή είναι αρκετά φτηνά τα Legrand, Hager, ABB,Schneider πού είναι δοκιμασμένα για πάρα πολλά χρόνια. 2.Υπαρχει στον πίνακα σίγουρα ένα θέμα, όλες οι ασφάλειες είναι 16αρες και των φώτων πού αυτή έπρεπε να είναι 10Α αυτό μου δείχνει πώς και άλλες γραμμές με καλώδιο 1,5 mm2 είναι ασφαλισμένες 16αμπερες ασφάλειες, να δεν θα πέφτουν, αλλά θα καίγονται οι πρίζες. 1. Σχετικά με το κόστος, αλλαγή του πίνακα κυμαίνεται 200~250€,αλλά όχι με αυτό το υλικό, όσο για τις 3 ώρες εργασίας είναι νορμάλ.
  5. Συγγνωμη έχετε δίκιο!! Σκέφτομαι 32" 1440p καθαρά για gaming.. Πάντα έπαιζα τα πάντα σε φουλ αλλά 1080. Θεωρώ καλή αλλαγή σε 1440p. Όσο για το τελευταίο σχόλιο, εδώ είστε όλοι καλύτεροι γνώστες από το πλαίσιο!!😀😀😀😀😀😀
  6. Καλημέρα στο φόρουμ.. Κλασσικό ερώτημα όπως πάντα.. επιλογή κάρτας γραφικών amd ή Nvidia.. Έχω τον Ryzen 2600 και δεν ξέρω τι κάρτα να πάρω..διαθέτω γύρω στο 500 ρικο και πάντα ήμουν φαν του physx.. Απλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου.. εννοείται πως ότι κάρτα πάρω θα αγοράσω και το κατάλληλο μόνιτορ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  7. Ρε παιδιά βοηθήστε σε κάτι.. άντε να πάρεις τις amd κάρτες όντας πιο φθηνές...με το θέμα του physx αξίζει να πας αντί για rtx; Το έχω καιρό τώρα έννοια...
  8. Αν έχεις άλλα αντίγραφα δες κάτι..Στην έκπτωση του κοινωνικού έπρεπε να σου αναγράφει μείον 845 κιλοβατώρες χ 0,045..... θεωρώ ότι γι'αυτό σου βγήκε πολύ..
  9. kostika80

    Απειλες nova

    καλημέρα και από εμένα! Τα δικαστικά έξοδα είναι 600€ και όντως τα πληρώνει αυτός που χάνει τη δίκη. Τώρα όσο αφορά το ότι σε θυμήθηκαν μετά από τόσο καιρό είναι γιατί υπάρχει κάποιος νόμος αν θυμάμαι καλά που αναφέρει πως αν φύγεις από μία εταιρία και υπάρχει οφειλή, αν δεν σε ειδοποιήσουν μέσα σε 7 χρόνια, είτε με μήνυμα ή κλήση ή χαρτί ή μέιλ, το χρέος παραγράφεται. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω παραπάνω αλλά γι'αυτό όλοι τρέχουν να εισπράξουν μετά από τόσο καιρό.. Εξάλλου είναι και πολλοί που έχουν πιστολιάσει και όσο μικρά και να είναι τα ποσά, μαζεύονται..
  10. kostika80

    Πληρωμή από YouTube

    Παιδιά υπάρχει κάποιος ή κάποια που γνωρίζει σχετικά με τις πληρωμές από τις αναρτήσεις των βίντεο στο YouTube? Θέλει ένα ς γνωστός μου να ανεβάζει βίντεο με τη μουσική του και να πληρώνεται!!
  11. θα δώσεις πολλά λεφτά για το τίποτα... αν το θες για gaming καλύπτεσαι με τους τωρινούς ryzen.πάρε ένα και τη διαφορά πρόσθεσε την σε κάποια καλή γραφικών..
  • Δημιουργία νέου...