Προς το περιεχόμενο

Foker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    358
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.385 προβολές προφίλ

Foker's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

70

Φήμη

  1. Το μονο που βλεπουμε απο το uptime ειναι ποσο καιρο ειναι συχρονισμενο ενα router, σε μια x ταχυτητα. Αυτο δεν σημαινει οτι οσες μερες λεει οτι ειναι "online", οτι εχουμε και ιντερνετ.
  2. Δεν αναφερομαι στον ts, δες τα quote. Εκτος απο τον ts, ειναι και αυτοι που διαβαζουν το θεμα. Ο ts βλεπει τα quote και αγνοει τα ποστ μου. Μονο εσυ εχεις θεμα.
  3. http://ark.intel.com/search/advanced/?s=t&FamilyText=Intel%C2%AE%20Pentium%C2%AE%204%20Processor
  4. Δεν διαφωνω, ο καθενας ειναι οτι δηλωσει, αλλα η ευκολια που το λες για τα ελληνικα δεδομενα, ειναι καπως. Δηλαδη φτιαχνω ενα game 3d, για μενα και τους φιλους μου, με δυνατες καρτες γραφικων, ειναι λιγο troll. Αυτα απο μενα, ανεβασε την δουλεια σου στο youtube, οταν και εφοσον το θελεις.
  5. Οσοι γνωριζουν θα παρουν lga, οσοι δεν γνωριζουν θα παρουν μητρικη+ επεξεργαστη πακετο, οτι γινεται τοσα χρονια στα laptop. Προφανως η τιμη θα ειναι χαμηλωτερη οταν αγοραζεις μητρικη με επεξεργαστη (bga), απο οτι αν τα αγορασεις ξεχωριστα (lga). Δεν ειναι τυχαιο οτι η intel σταματησε την παραγωγη μητρικων σε desktop, και αφηνει το παιχνιδι στους κατασκευαστες μητρικων/pc. Το κερδος θα ειναι για την intel να πουλαει παραπανω επεξεργαστες και οι κατασκευαστες μητρικων, παραπανω μητρικες. Δηλαδη αν θα παθεις μια βλαβη στο pc, θα το πας στο τεχνικο, θα σου πει οτι εχει προβλημα η μητρικη, το κοστος επισκευης ειναι x ευρω, η αλλαγη μητρικη y ευρω, μεταχειρισμενη z ευρω κτλ . Ετσι θα παιρνει μπαλα η μητρικη τον επεξεργαστη, δηλαδη οτι γινεται και σημερα στα περισσοτερα λαπτοπ. Αν γινει επισκευη, πχ reballing , το ποσοστο επιτυχιας εχει σχεση με τον ηλεκτρονικο που κανει την επισκευη, + αν εχει γινει σωστη διαγνωση. κτλ . Ετσι καταληγουν οι μητρικες στα σκουπιδια ή στα χερια επιτηδειων ηλεκτρονικων, που αφαιρουν οτι λειτουργικο εχει η μητρικη, και το χρησιμοποιουν για πωληση πχ στο ebay ή για επισκευες. Δηλαδη ολοι κερδιζουν (ακομα και ο αγοραστης στην αρχη), αλλα καποιος χανει στο τελος.
  6. Θα κυκλοφορησουν και σε lga και σε bga, δεν κανει τετοια αστεια η intel.
  7. @qsis Γραψε ακυρο , κανει η ψυκτρα απο 1156/1155, δεν θελει κιτ .
  8. Ειναι σαν να εχεις συναγερμο στο αυτοκινητο σου, να χτυπαει συχνα χωρις λογο, και αντι να ψαξεις να βρεις που ειναι το προβλημα, κλεινεις το alarm . Ο κλεφτης πετυχε τον σκοπο του και εσυ χανεις το αυτοκινητο.
  9. Γιατι εχω μητρικη 1150 για να ξερω ή εχω αγορασει ολες τις ψυκτρες να δω τι "μποσικα" εχουν ? Οι περισσοτερες θα κανουν . Αν σεβεσαι τα λεφτα που εχεις δωσει στο pc θα κολλησεις στα 5-10 δολαρια που θα κανει το κιτ ?
  10. Για καποια coolers θα κυκλοφορησουν κιτ για 1150, για οσους ειχαν αγορασει σε socket 1155.
  11. Αν και αυτη που δειχνεις στο link, δεν αναφερει οτι εχει onboard γραφικα, στην φωτο εχει d-sub - dvi-d, και βαση chipset υποστηριζει 2 ανεξαρτητες οθονες (και extended και dual), αρα κανονικα θα επρεπε να εχεις σημα και στην οθονη και στον προτζεκτορα, απο την μητρικη (αν εχεις αυτη την μητρικη). Σε win 7 , δεξι κλικ στην οθονη --> screen resolution --> δες αν βλεπεις την οθονη και τον προτζεκτορ , εχει detect, αν τον βλεπει και δεν εχεις εικονα, χαμηλωνεις την αναλυση. Το θεμα ειναι οτι μπορει να μην τον βλεπει καν γιατι δεν το αναγνωριζει ως συσκευη. Το ιδιο μπορει να κανεις απο το control panel , βρες του intel drivers , και δες απο εκει τις ρυθμισεις . Κανε και μια ενημερωση στους intel drivers της μητρικης . Αν δεν βρεις ακρη παιρνεις ενα splitter οπως σου ειπα παραπανω . Απλα βασικο ειναι αν θελεις να βλεπεις τα ιδια στην οθονη του υπολογιστη και στον προτζεκτορα, ή αν θελεις πχ να βλεπεις την λυση ενος προβληματος στην οθονη και στον προτζεκτορα να βλεπουν οι μαθητες την ασκηση.
  12. Foker

    Δεν Μπορώ να κάνω Format

    Μεσα στο menu του recovery (σε win 7-8), να επιλεξεις command promt (γραμμη εντολων), μετα γραψε format c: /fs:NTFS και πατα enter, αν σου πει οτι δεν γινεται γιατι ο δισκος ειναι mount (δεν θυμαμαι τωρα ακριβως τι λεει), θα σε ρωτησει να γινει unmount, θα επιλεξεις ναι, και θα ξαναγραψεις παλι format c: /fs:NTFS και πατας enter.
  13. Δεν εχει σχεση ο επεξεργαστης, στο chipset της μητρικης ειναι το προβλημα, αν υπαρχει τελικα προβλημα, και αν δεν λυθει . Υποψην οτι ο haswell ειναι socket 1150, θελεις αναγκαστικα καινουργια μητρικη. edit Με core duo, ετσι και αλλιως θελεις μητρικη.
  14. Foker

    Δεν Μπορώ να κάνω Format

    Μα πως κολλαει σε παρομοιο σημειο ? Πες το cd win xp που εχεις δεν εχει recovery, τα win 7-8 εχουν ολες οι εκδοσεις recovery, το οποιο βρισκεται πριν το σημειο που κολλας (γενικα), αρα μπορεις να μπεις στην recovery console.
  • Δημιουργία νέου...