Προς το περιεχόμενο

Johnig

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    132
  • ΜΕΛΟΣ

8 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.708 προβολές προφίλ

Johnig's Achievements

  1. Johnig

    PlayStation 2 Slim FMCB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 10:19 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε αρίστη κατάσταση διαβάζει κανονικά τα cd.Θα δωθεί μαζί με memory card 12ΜΒ FreeMcboot που του επιτρέπει να παίζει παιχνίδια από usb sticks και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και δεύτερο χειριστήριο από Ps One. Μπορεί να δοθεί με 128GB usb stick και παιχνίδια 100€ χωρίς το usb stick η τιμή είναι στα 75€ Στέλνω παντού κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης και έξοδα αποστολής παραλήπτη!

    75 €

  2. Johnig

    Dj Hero Turntable Xbox 360

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 10:19 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Dj Hero Turntable στο κουτί του σε αρίστη κατάσταση θα δοθεί μαζί με το game 30€ Στέλνω παντού κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης και έξοδα αποστολής παραλήπτη!

    25 €

  3. Johnig

    Asus Geforce GTX 980 Ti Strix

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/03/2024 08:36 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Asus Geforce GTX 980 Ti Strix σε αρίστη κατάσταση,χωρίς κανένα πρόβλημα με το κουτί της Έχει αλλαχθεί η πάστα με Arctic Mx4 μαζί με τα thermal pads για την μέγιστη ψύξη της κάρτας! Δίνεται λόγο αναβάθμισης Στέλνω παντού κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης και έξοδα αποστολής παραλήπτη!

    160 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 08:57 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε αρίστη κατάσταση Τα specs εδώ https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/75461/intel-xeon-processor-e31225-v3-8m-cache-3-20-ghz/specifications.html Socket LGA 1150 Στέλνω παντού κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης και έξοδα αποστολής παραλήπτη!

    45 €

  5. Θα πάω να ρωτήσω την ASUS 🤣 Αφού είναι φυσιολογικό αυτό πάλι καλά! Άπλα δεν μπορούσα να περιγράψω το πρόβλημα που είχα με την μητρική Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσης σας!
  6. Οk,μπαίνω τώρα στο BIOS να κλειδώσω της μνήμες στα 2667 mhz Φίλε δεν δουλεύω κανέναν! Αν είναι φυσιολογικό αυτό τότε ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί γίνεται Μόνο με αυτήν την μητρική γιατί με το παλιό built Asus Ranger Vii δεν είχα πότε τέτοιο θέμα
  7. Όταν λες να βάλω το OC του imc τι εννοείς? Το setup δουλεύει stock δεν έκανα OC!
  8. UPDATE Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό τίποτα..... Κάτι που δεν έγραψα στην αρχή είναι ότι μόνο όταν ξεκινά το pc από την πρώτη φορά κάνει αυτήν την διακοπή δηλαδή μετά από Τερματισμό λειτουργίας ή Επανεκκίνηση ξεκινάει κανονικά χωρίς να έχει κάποια διακοπεί.
  9. Το έκανα και αυτό! Λογικά είναι το τροφοδοτικό αν και το δοκίμασα σε άλλο σύστημα και δούλευε κανονικά Τι τροφοδοτικό προτείνεται να αγοράσω?
  10. Δεν δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό Τώρα έχω Corsair VS Series VS650
  11. Καλησπέρα Παρέλαβα πρόσφατα έναν i7 8700k τον έχω πάνω σε Asus Rog Z390 E. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει boot απευθείας όπως όλα τα "κανονικά" pc δηλαδή πάω να κάνω boot κλείνει για 2 sec και μετά κάνει boot κανονικά Έλεγξα και της ram Έλεγξα όλα τα καλώδια Άλλαξα cmos battery Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα
  12. Α.το δοκίμασα άλλα τίποτα β.ούτε και αυτό δεν έπιασε. ναι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η Mobo το έκανα ξανά φορματ και έστρωσε άπλα θα ήθελα να μάθω γιατί πρέπει να κάνω καθε φορά φορματ γιατί με την πρώτη δεν στωνει ποτέ.
  13. Δεν μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα....
  14. Όπως γράφω και ποιο πάνω το έχω κάνει install από το site τους καινούργιους drivers εκτός του chipset και του intel graphics για τον έξεις λόγο όταν, πάω να κάνω install τα drivers για το chipset μου πετάει ένα παράθυρο και μου γράφει Το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του λογισμικού
  15. Tο πρόβλημα ειναι δεν μπορώ να κάνω install τα drivers για το chipset
  • Δημιουργία νέου...