Προς το περιεχόμενο

thanosbrt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    156
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.216 προβολές προφίλ

thanosbrt's Achievements

  1. thanosbrt

    SIMS 4 PS4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 07:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    SIMS 4 για PS4 σε άριστη κατάσταση με το κουτί του πλήρες, μόνο 15€. Στο Skroutz ξεκινάει από 63€. Δίνεται και χέρι-χέρι Αθήνα & Πάτρα.

    15 €

  2. thanosbrt

    Civilization 4 PS4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 07:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Civilization VI για PS4 σε άριστη κατάσταση με το κουτί του πλήρες, μόνο 15€. Δίνεται και χέρι-χέρι Αθήνα & Πάτρα.

    15 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 06:34 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Κλειστή στο κουτί της retro κονσόλα, με δύο χειριστήρια και προεγκατεστημένα 620 Κλασικά Παιχνίδια (όπως Super Mario, Sonic και πολλά άλλα). Δίνεται και χέρι με χέρι Αθήνα και Πάτρα.

    30 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 06:34 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Συλλεκτικό και εξαντλημένο Ρολόι Swatch x Omega MoonSwatch "Mission to the Moon", ολοκαίνουριο και εντελώς αφόρετο, με Εγγύηση από κατάστημα Swatch της Ελλάδας. ✓ Αυθεντικό & Αφόρετο (με τη ζελατίνα πάνω στην κάσα) ✓ Εξαιρετικά σπάνιο ρολόι που εδώ και 2 χρόνια είναι εκτός αποθέματος από τα φυσικά καταστήματα και δεν διατέθηκε ποτέ για online αγορά από κανένα κατάστημα (μόνο από ιδιώτες σε μεταχειρισμένα). ✓ Μαζί με όλα τα συνοδευτικά. Κουτί φυσικά, τσάντα αγοράς Swatch, απόδειξη αγοράς τον Σεπτέμβριο του 2023 με 2 έτη εγγύηση από την ίδια τη Swatch.

    350 €

  5. thanosbrt

    Ψάχνω για...

    Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο καλύτερο smartphone από το XIAOMI POCO M4 128GB 6GB 5G DUAL SIM BLACK (https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-m4-128gb-6gb-5g-dual-sim-black-p-TEL.095371) σε τιμή έως 150€ από Ελλάδα;
  6. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, που κολλάει το adsense εδώ; Στατιστικά σου δείχνει, αλλά το attibution model επηρεάζει το πως παρουσιάζονται τα στατιστικά. Μην κάνεις πρόχειρη ανάγνωση, κάνε μια σε βάθος ανάγνωση και ψάξε να βρεις και σχετικά videos και tutorials, γιατί προφανώς δεν γίνεται να μάθεις τα Google Analytics ρωτώντας σε ένα forum, ούτε να τα μάθεις σε 5 λεπτά.
  7. Αφορά τα attribution models που δεν γίνεται να αναλυθούν σε μια απάντηση. Δες εδω https://support.google.com/google-ads/answer/6259715?hl=en#:~:text=Attribution models let you choose,use them in Google Ads Γενικότερα όλα αυτά θέλουν αναζήτηση και χρόνο για να τα κατανοήσει κανείς.
  8. thanosbrt

    Ψάχνω για...

    Έχει κάποιος να προτείνει κάποια καρέκλα γραφείου από το Πλαίσιο που να έχει δοκιμάσει και να είναι vfm; (budget 100-300€).
  9. The Long Life III oil is a VW 504/507 rated low/mid SAPS product intended for use in vehicles that require an oil with low metallic content. This is to preserve the exhaust emissions systems. The Castrol Edge Professional is a VW 502/505 rated mid/high SAPS product that is intended for vehicles that are not equipped with the sensitive exhaust systems. The newer diesels with particulate filters and aqueous urea injections systems need the lower SAPS oils to help their systems last longer. If your vehicle doesn't specifically call for 504/507 oil then I would use the normal 502/505 product. Βάλε και τα links από κάποια καλύτερα για vw να μάθουμε και εμείς.
  10. Μόνο για σήμερα (έτσι φαίνεται τουλάχιστον στο site) τα λάδια αυτοκινήτου Castrol Edge Professional FST LL III 5W-30 σε επιπλέον έκπτωση. - https://www.todos.gr/castrol-edge-professional-longlife-iii-5w-30-4l 42,4€ - https://www.todos.gr/castrol-edge-professional-fst-ll-iii-5w-30-1l 11,99€ Κορυφαία λάδια για VW, Audi κ.α., δείτε και κριτικές στο Skroutz, και εγώ αυτά ΄παίρνω εδώ και αρκετά χρόνια. Στο Skroutz - https://www.skroutz.gr/s/43940269/Castrol-Ladi-Aytokinitou-Edge-Professional-LongLife-5W-30-4lt.html 53€ - https://www.skroutz.gr/s/14136026/Castrol-Ladi-Aytokinitou-Professional-Longlife-III-5W-30-LL-1lt.html 13,31€
  11. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο να πιστέψεις και ποιο όχι. Απλά να σου πω ότι στα καινούρια Analytics είναι λίγο διαφορετικό το Bounce Rate ως έννοια σε σχέση με τα Universal, οπότε κάποια λογική διαφορά είναι ανεκτή. Ψάξτο λίγο παραπάνω για να καταλάβεις τις έννοιες και τις διαφορές, και σιγά σιγά θα προσαρμοστείς όπως όλοι.
  12. Είναι συχνό φαινόμενο το Bounce Rate να καταγράφεται λάθος (στα παλιά Analytics), εφόσον ο κώδικας έχει περαστεί δύο φορές. Το έχω συναντήσει πολλές φορές. Εάν λοιπόν υπήρχε (ή υπάρχει) λάθος στην υλοποίηση, σίγουρα δεν φταίει η Google. Στα καινούρια υπάρχει το Engagement Rate, που δεν είναι ακριβώς αντίστροφο του Bounce Rate. Γενικά, αν περαστούν σωστά καταγράφουν σωστά και έχουν εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες, που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με εργαλεία Analytics των servers. Επίσης, στα Google Analytics (σε αντίθεση με όλα τα άλλα εργαλεία) δεν υπάρχουν αλλεπάλληλες αλλαγές. Τα παλιά Analytics ήταν σχεδόν ολόιδια εδώ και περίπου 15 χρόνια. Κάθε αλλαγή σίγουρα θέλει χρόνο προσαρμογής και κάποιο ψάξιμο, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο περίπλοκα εργαλεία στον χώρο του digital.
  13. Δεν μου διέφυγε κάτι. Προφανώς η πληρωμή δεν γίνεται στο κατάστημα αλλά στην πλατφόρμα, έτσι δουλεύει το marktplace. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν "πέφτει" η παραγγελία στο εκάστοτε eshop και συνεπώς υπάρχει κανονικά και το διαχειριστικό κόστος και ο αντίκτυπος σε περίπτωση ακύρωσης. Από εκεί και πέρα δεν θα συμμετέχω άλλο στο κρυφτό του ποια πλατφόρμα έχεις στο μυαλό σου και τι σε προβληματίζει. Η λειτουργία αυτή υπάρχει στο Skroutz με τον τρόπο αυτό και με παρόμοιο τρόπο σε ένα βαθμό στο Shopflix και το Public, από τα γνωστά. Στο Bestprice δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, σε άλλο μικρότερα όπως της Γενικης φαντάζομαι δεν γίνεται αναφορά, ούτε και σε άλλου τύπου marketplaces όπως efood, ex-beat κλπ.
  14. Σχετικά με το SΕΟ θα σου πρότεινα τα εξής για να ενημερώνεσαι: https://neilpatel.com/blog/ https://moz.com/blog https://www.semrush.com/blog/ Ως εργαλεία, υπάρχουν πολλά, ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις, αλλά γενικά αρκετά καλά και αξιόπιστα γενικότερα σχετικά με το Search Engine Optimisation είναι τα εξής: https://ahrefs.com/ https://moz.com/products/pro https://majestic.com/ https://www.screamingfrog.co.uk/seo-spider/ https://www.semrush.com/ Και σίγουρα και άλλα που θα ξεχνάω!
  15. Στην συγκεκριμένη πλατφόρμα το συγκεκριμένο σκέλος λειτουργεί έτσι, με αποτέλεσμα αυτό που περιγράφεις να μην συμβαίνει ιδιαίτερα σπάνια - ιδίως σε αρκετά κινήσιμα προϊόντα - για αυτό και το αναφέρω. Από εκεί και πέρα αν μιλάς για άλλη πλατφόρμα, μπορεί να μη γνωρίζω πως λειτουργεί, αλλά ιδίως αν δεν την αναφέρεις σίγουρα δεν μπορώ να έχω άποψη. Πάντως σε γενικές γραμμές, όταν πληρώνετε μια παραγγελία και εν τέλει την ακυρώνετε, τα eshops "πονάνε" πολύ περισσότερο από εσάς, ενώ το διαχειριστικό κόστος και ο κακός αντίκτυπος είναι σίγουρα χειρότερα από την όποια ρευστότητα μπορεί να κερδίσει ένα eshop από κάποιες επιπλέον παραγγελίες. Ιδίως αν βάλει σκοπίμως ψευδώς διαθέσιμο ένα προϊόν που δεν έχει για να πάρει παραγγελίες και μετά επιστρέψει τις πληρωμές, απλά για να πάρει ρευστότητα για μια εβδομάδα. Αλλά μετά μπαίνουμε σε υποθέσεις, που δεν έχει ιδιαίτερη ουσία έτσι και αλλιώς.
  • Δημιουργία νέου...