Προς το περιεχόμενο

Barlu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Barlu's Achievements

  1. Η λειτουργία dry στο a/c την ιδια δουλειά δεν κάνει με τον αφυγραντήρα;
  2. Barlu

    SIM Not Valid

    Ναι είναι εντος εγγύησης. Στην Apple με ποιον τρόπο? Η infoquest δεν με καλύπτει?
  3. Barlu

    SIM Not Valid

    Καλησπερα, αναβαθμισα το iPhone 6 64g sto 9.0.2 και στην επανακίνηση κατα την ενεργοποίηση μου λεει SIM Not Valid (iTunes + WiFi). To τηλ είναι αγορασμενο και factory unlocked. Έχω κάνει άλλες 2 φορές αναβάθμηση ios χωρίς πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα κ άλλη κάρτα αλλά τα ίδια. Τί να κάνω?Υπαρχει τροπος να φτιαχτεί? Που μπορώ να απευθυνθώ για τετοιου είδους θέματα?
  4. Barlu

    Απορία στο EXCEL

    Θα προσπαθήσω να γίνω λίγο πιο σαφής καθώς το θέμα είναι αρκετά εξειδικευμένο. Το σημείο αφετηρίας μου είναι η πρώτη στάθμη που είναι στα 87mm. Για αυτή τη στάθμη και με όγκο 181,72, η αβεβαιότητα που προκύπτει μετά απο κάποιους υπολογισμούς (5ου βαθμού πολυώνυμο) είναι 1.29%. Κανοντας 181,72*1,29%= 2,33λίτρα Αβεβαιότητα. Απο αυτο το σημείο και μέχρι το επόμενο (τα 149.67 δηλαδή), θέλω ανα χιλιοστό στάθμης, να μου πολλ/ζει τους όγκους με το 1,29%, απο το 149,67mm και μέχρι το 202,83mm με το 0,707752% ...... και παει λέγοντας μέρι το τέλος του πίνακα. Ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
  5. Barlu

    Απορία στο EXCEL

    Κανένας ρε παιδιά?!!! Τόσο δύσκολο είναι ή εγώ δεν έγινα κατανοητή?
  6. Kαλησπέρα παιδια και καλή σαρακοστή. Έχω ένα project και θέλω να το αυτοματοποιήσω αν γίνεται στο excel. Λοιπόν: Έχω (πρασινα αριστερά) μια στήλη με τη στάθμη του υγρού, μια με εκτιμώμενο όγκο και μια με την αβεβαιότητα. θέλω να φτιάξω τις τρείς στείλες όπως τα μαύρα δεξιά ανα χιλιοστά. Εν ολιγοις αυτό που ζητάω είναι καποιο formula στο excel το οποιο ξεκηνώντας απο τη πρώτη σειρα (87) θα μου πολλαπλασιάζει ανα χιλιοστό τον όγκο (V) με το Ut (1.29) και μόλις φτάνει στο value της επόμενης σειράς (149,67) να αντικαταστήσει το Ut apo 1.29 σε 0,71 και παει λέγοντας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
  7. ΟΚ θα ψάξω για αποκωδικοποιητή. Είχα την εντύπωση ότι ήταν mpeg4 το εργαλείο. Ευχαριστώ πολύ!
  8. Καλησπέρα, έχω μια τηλεόραση (LG 37LF76), η οποία βρίσκει τα ψηφιακά κανάλια, αλλά δεν έχει ούτε εικόνα, ούτε ήχο ενώ το ραδιόφωνο αναπαράγει κανονικά. Εμφανίζει μόνο την ένδειξη "Υπηρεσία HD"στα κανάλια τα οποία είναι HD ενώ αυτά που είναι mpeg τα παίζει άψογα . Να διευκρινίσω οτι η TV ειναι HD και συνδεδεμένη στην κεραία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...