Προς το περιεχόμενο

fagoura

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    505
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.568 προβολές προφίλ

fagoura's Achievements

  1. Ναι αλλα εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα, ΑΥΤΗΝ την Sim πηραμε ΜΟΝΟ για δεδομενα, αυτο σας λεω! Και οι πιο πολλοι, κατ'ευθειαν μεσα σε 4G/5G router και τιποτε αλλο.
  2. Περί ανέμων και υδάτων? "FROG - UNLIMITED DATA", λεει ο τιτλος εδω, και ναι ειναι και data sim και ναι ειναι απολυτα σχετικο με το θεμα. Εσυ γραφεις για κατι αλλο ασχετο?
  3. "FROG - UNLIMITED DATA", λεει ο τιτλος εδω, τι εννοεις δεν ειναι data sim?! 😋 Και περαν της πλακας, για data sim την αγοραζουν/αγορασαν, τουλαχιστον οι 95 στους 100.
  4. fagoura

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Δεν ξερω τιποτε, οταν αγορασα το δικο μου ps5 ειχε ενα μεγαλλοοο "8Κ" στην κουτα του, τυπωμενο σαν αυτοκολλητο επιδειξης, με λαμπειριζοντα χρυσα γραμματα... 😋
  5. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Αν υποθεσουμε οτι δεν ηταν αυτο ακριβως το πλανο εξαρχης (διοτι δεν γνωριζουμε εμεις τι συμφωνιες παιζονται απο πισω, συχνα σε συνεργασια και με κυβερνησεις κρατων), τοτε απλα αυτο λεγεται επιχειρηματικο ρισκο, επενδυεις και ρισκαρεις, αυτη ειναι η φυση των επιχειρησεων, ανα πασα στιγμη αποφασιζεις την συνεχεια του ρισκου η οχι. Και εχει την ανεση να ρισκαρει οσο/οπου/οπως θελει. Να εισαι σιγουρος οτι εχει χασει και αλλα δις απο εδω και απο εκει, για να φτασει εκει που ειναι στην κορυφη για δεκαετιες. Δεν ακουσα καποιον μετοχο να εχει παραπονο, ολοι χαιρονται με τα κερδη τους και οι μετοχες της εταιρειας, καλα κρατουν, Π.χ. Μου θυμισες τωρα και το προσφατο παραδειγμα της μοναδικης Ελληνικης υαλουργικης μοναδας που μολις εκλεισε. Αν ηταν αμιγως Ελληνικη, θα γινοταν ο κακος χαμος (300 οικογενειες στον δρομο και παμπολλοι εξωτερικοι συνεργατες και αλλες εταιρειες εχουν μεγαλο προβλημα). Εξαγοραστηκε ομως απο Πορτογαλλικη εταιρεια πριν καποια χρονια (πουληθηκε δηλ) και τωρα κλεινει αναιμακτα. Καταλαβαινετε θεωρω οτι το πιθανοτερο σεναριο ειναι να ηταν εξαρχης το πλανο αυτο.
  6. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Φυσικα και ηξερε τι εκανε και με την Νοκια. Εχετε ιδεα τι σκοπο εχουν και πως λειτουργουν οι επιχειρησεις?
  7. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Τζαμπα χτυπιεστε για την MS. Ξερει πολυ καλα τι κανει και γι'αυτο ειναι η εταιρεια/κολοσος που ειναι.
  8. Καλη ερωτηση, για πειτε παιδια, λειτουργει ακομη το κουπονι? Να το δοκιμασουμε? Η μηπως να περιμενουμε καποιο που να λειτουργει? Λιγο γρηγορα αν γινεται, να μην τελειωσει το στοκ.
  9. Με το μπαρδον και που ξερουμε εμεις οτι δεν εισαστε μαρτυριαρηδες εσεις και το ξεφουρνισετε μετα σε ολο τον κοσμο? 🤪
  10. Ωπα μεγαλε, ολο τον χρονο η vodafone ξεσκιζεται κυριολεκτικα στις προσφορες για cu, οι οποιες δεν παιζουν στην καρτοκινητη και τωρα που εδωσε μια προσφορα για την καρτοκινητη και δεν παιζει στο cu, γινανε "ξεφτιλες"?! Υπαρχουν και αλλοι συνδρομητες εκτος cu που εχουν ψυχη και αυτοι...και εκτιμουν το δωρο των "ξεφτιλων". Στην τελικη, γυρνας πανευκολα και δωρεαν και το δικο σου σε καρτοκινητη, τσιμπας το δωρο και μετα τις 10 μερες, ξαναγυρνας σε cu. Αλλα δεν τολματε, εχετε καλομαθει στα προνομια 😋 (περαν των υπολοιπων που μηδενιζονται σε αυτες τις αλλαγες).
  11. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Αν δεις τα reviews του jmctech σε σκρουτζ και google, εχει πολλα ραμματα στην γουνα του. Απο 'κει και περα, οπως το λες, οπως θελει ο καθενας οντως, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις πελατων που θα το προτιμουσαν εστω και ετσι για διαφορους λογους.
  12. Για να μην πουμε για μεταπωλητικη αξια, τα Xiaomi τα βρισκεις σκοτωμενα, τα Pixel πουλανε ανα πασα στιγμη. Οχι πως θα το πουλησει κανεις, το κραταει ανετα σαν 2ο καμεροκινητο η το δινει στο παιδι του, στην γκομενα του, κλπ και πινουν νερο στο ονομα του οποτε τραβανε φωτογραφιες 😋
  13. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Ναι αλλα με παραδοση σε 1,5 μηνα και αν...
  14. fagoura

    Xbox Series X Topic v4

    Οντως πολυ καλη τιμη αλλα το μαγαζι (jmc, καρπενησι) εχει κακη φημη πλεον οτι καθυστερει παραδοσεις, λεει 8-14 μερες αλλα μπορει να παει και μηνα, φαντασου στο μεταξυ να μην παρεις απο αλλου στο bf και να περιμενεις αυτο και να σου κατσει καμια ακυρωση στο τελος...
  15. Ααα, οκ, για εξωτερικο, σαφως κοιτας την εγγυηση εκει πρωτα και σαφως αμαζον ειναι το καλυτερο σε καθε περιπτωση, καταλαβαινω βεβαια, η τιμη προσφορας σε τραβηξε εδω. Μαλλον να περιμενεις καποια καλυτερη προσφορα στο εξωτερικο, αργα η γρηγορα κατι θα φανει.
  • Δημιουργία νέου...