Προς το περιεχόμενο

gtimb2003

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gtimb2003

  • Ημερομηνία γέννησης 28/02/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Heraklion Crete

Ιστοσελίδα

  • Skype
    george.timpakianakis

gtimb2003's Achievements

  1. gtimb2003

    Νέο Xiaomi Redmi 4X με Snapdragon 435 SoC

    Αν είχε και φλάς ξένων θα το επαιρνα το ξιαομί.
  2. gtimb2003

    Coolpad Torino S Mini Review

    Αχαχαχαχαχα... Μου έφταξες την μερα συντεκνοκουμπαρε! Κερασεντονα!
  3. Είχε όντως μια λειτουργία για να δουλεύεις την οθόνη με γάντια την οποία οταν την ενεργοποιουσες και το χρησημοποιούσες χωρίς γάντια σου επέτρεπε να κάνεις κάτι παρόμοιο.
  4. Οχι παίδες. Δέν ειναι μόνο το οτι δέν μπορούμε να το παρουμε. Γενικά η νοοτροπία του πουλάω μούρη είναι κατακριτέα. Όταν ξοδευεις απο 7 μεχρι 22 χιλιάρικα σε κινητό επειδή μπορείς, ενω θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο λειτουργικό με 600 ή λιγότερα, τότε είσαι άξιος για κράξιμο. Αν τώρα το πάρεις και δεν το επιδεικνύεις απλα και μόνο γιατι το θέλεις, μαγκιά σου. Αλλα απο την στιγμη που μερικοί πανε και δινουν τοσα χρήματα για κάτι τόσο ασήμαντο(δειχνοντας το επιπεδό τους) και μου κάνουν και καναλι στο youtube για να πουλήσουν μούρη(και μου το τρίβουν στην μουρη ως προτεινόμενο)...ε τοτε εχω δικαίωμα να τους κράξω, οχι επειδή είμαι ζηλιάρης αλλα επειδή μου το τρίψανε στην μούρη.
  5. gtimb2003

    Tuniq 2 CaseMod

    Όντως. Αν έχεις και πολυεστέρα ακόμη καλύτερα. Το κόστος ήταν μόνο η μπογιά και το γυαλόχαρτο. Ευχαριστώ πολύ. Οχι δεν θα γίνεις κακός. Αν ήταν να άρεσε σε όλους θα το έκανα και επάγγελμα.
  6. gtimb2003

    Tuniq 2 CaseMod

    Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα με τίποτα άλλο να δουλέψω. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα σε αφθονία και μπορούσα να το κόψω όπως ήθελα.
  7. gtimb2003

    Tuniq 2 CaseMod

    Δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια. Ίσως το οτι ακουμπάει στο κουτί να βοηθήσει στο να γειωθεί. Ευχαριστώ!
  8. gtimb2003

    Tuniq 2 CaseMod

    Τελικά λόγω πολλαπλών προβλημάτων έγιναν πολλές αλλαγές στο σύστημα. Καταρχάς η Kama Cross άλλαξε με μια CNPS 9500 nVidia Edition με αφαίρεση του ανεμιστήρα καθώς το airflow ήταν πολύ κάλο και δεν χρειαζόταν ο εξτρά θόρυβος. Μιλώντας για airflow, ο f12 που ήταν πάνω στην Kama πηγε μπροστά με τους άλλους 2 και στο beze προστέθηκε ένα fine mesh για την σκόνη. Επιπλέον το παράθυρο έγινε πιο μεγάλο και έφτιαξα ενα custom αυτοκόλλητο για το τροφοδοτικό μου ετσι ώστε να φαίνεται όμορφο. Τέλος μπήκε μια ταινία led, λευκή για να αναδείξει το hardware. Ορίστε και το τελικό αποτέλεσμα!!!
  9. Μεχρι να ερθει μια μεγαλοεταιρία και να το εξαγορασει. Μετα ξερετε... Ελπίζω να μια εμπορική συσκευή που να αξιοποιεί αυτον τον αισθητήρα, να υλοποηθεί και να αξιοποιηθεί.
  10. gtimb2003

    iPad Pro. To… Surface της Apple

    Fixed! Την μουσική την φτιάχνει ο άνθρωπος και το όργανο. Όχι ενας υπολογιστής μονος του. Εκτος αν αυτο σου ακούγεται σαν καλή μουσική--> ντου ντου τσααα ντου ντου ντου τσααα βα βα βα βαααα
  11. Καλά τα λεει... -->http://www.cnet.com/news/superfish-torments-lenovo-owners-with-more-than-adware/
  12. Όπως σε όλους τους τομείς, η γνώση είναι δύναμη. Εάν ξέρεις να συναρμολογέις εναν υπολογιστή ή αν ξερεις κάποιον που να ξερει, γλύτωνεις τετοιες καταστάσεις. Αλλα δυστυχώς όσο υπάρχουν 15χρονα και άτομα που δεν ξέρουν, θα υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να επωφεληθούν απο αυτούς. Στο χέρι μας είναι να βοηθάμε αυτούς που πρόκειται να δώσουν 700 ευρώ για εναν i3 4130 4gb ram και μια 730(4gb!!! wow)(βλ. Πλαίσιο)
  13. Εγω με q9300 p45 chipset ddr2@800MHZ και GTX 570 να περιμένω κιαλλο η μπααααα;;; (FC3@45fps@1080p@ultra)
  • Δημιουργία νέου...