Προς το περιεχόμενο

Agelosa4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.193 προβολές προφίλ

Agelosa4's Achievements

  1. Εσεις που μιλατε για τα νουμερα και μαθατε τι οθονη και τι επεξεργαστη και τι ειναι η ram εγω σας θελω στην πραξη και οχι στα λογια και στα γραπτα! Φερτε μου ενα 5s να το συγρινω με το g2! Και αφου το συγρινουμε σε ολους τους τομεις τοτε δειτε και τι τιμη εχει το ενα και τι το αλλο! Οι περισσοτεροι πηραν iphone αλλα δεν ξερουν τι πραγματικα κρατανε στα χερια τους! Απλα ακουσαν οτι ειναι πρωτη μουρη και εγινε της μοδας! Ειδικα οι γυναικες δεν ξερουν κατα που πεφτει η φωτεινοτητα! μπορει να μου απαντησει καποιος σε μια μου ερωτηση?,ο a8 του iphone 6 ποια εταιρια εχει αναλαβει να τον κατασκευασει?
  2. ειλικρινα ειμαστε μακρια δεν σου κανω πλακα! Ειχα 4μηνες 5s! Δυστυχως εκτος απο την ποιοτητα του την οποια ασπαζομαι δεν μου εδωσε αλλη χαρα! Ειδικα οταν το εβαλα και σε θηκη γιατι με το παραμικρο γρατσουνιοταν και στραβωνε και απο τον αερα τοτε με απογοητευσε πληρως!
  3. πες τα ρε φιλε! Οχι τιποτα αλλο με ξερεις και απο το streetdragster τι κοντρακιας ειμαι! Χαχαχα! Ειπα και στο φιλο πιο πανω να συγκρινω το g2 με το 5s ρολλ πρωτες μεχρι 600 μετρα να δουμε τι γινεται!
  4. ενα ταπεινο lg g2 εχω των 280 ευρω,φερε μου ενα 5s και στο συγκρινω οπου θες και οπως θες!!
  5. τραβα μια φωτο με 8 mp και καντην ζουμ και ελα πες μου μετα ποσο λειπει το μεγεθος της σκεψης! Αφου την κανεις τραβα και με ενα αλλο π.χ samsung s5 η lg g3 η lg g2 η sony z2 και δες την διαφορα !
  6. μεχρι το 5αρι που ειχα παρει εκανα reset καθε 24 ωρες γιατι κολλουσε χωρις να εχω τιποτα μεσα..... Παντως το g2 παροτι ενος χρονου παει τελεια
  7. μπα δεν χρειαζεται ενα απλο lg g2 των 285 ευρω εχω και ειναι σαν να εχω τα παντα! Οποτε σε καμια 10ετια θα παρουσιαστει iphone που θα φτανει τα specs του g2 μου..
  8. 8mp καμερα ακομη.... Ετσι ετσι εκει 100χρονια πισω
  9. Και το δικο μου το g3 ειχα θεμα κουμπωνε με μεγαλη δυσκολια το καλωδιο φορτισης
  10. Πλεον την εχουνε καταβρει ολες οι εταιριες! Δηθεν υγρασια και εκτος εγγυησης !
  11. Agelosa4

    LG G3 Review

    το d855 εχω και εγω. Το παταω στο dialer και δεν κανει κατι!
  12. Agelosa4

    LG G3 Review

    αυτο το hidden menu πως το ενεργοποιεις ? εγω δεν τα εχω καταφερει ακομη
  13. επειδη κατεχω ενα lg g3 στα χερια μου 32αρι θα ηθελα να σε πληροφορησω οτι το 5s ειναι ενα κινητακι για παιδακια υπερτιμημενο μεχρι αηδιας και ειλικρινα επιτελους 2014 εχουμε ακομη στην apple κολλησες εσυ?
  • Δημιουργία νέου...