Προς το περιεχόμενο

kots21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.575 προβολές προφίλ

kots21's Achievements

  1. kots21

    Hawkers γυαλια

    Ηρθαν τελικα σημερα.
  2. kots21

    Hawkers γυαλια

    Τριτη εβδομαδα και δεν φαίνονται καν στην Γενικη Ταχυδρομικη που εχω tracking απο την πρωτη μερα. Καλα πα,ε
  3. ιδια χαρακτηριστικά και ιδια όψη με το Huawei 30 lite
  4. kots21

    Coolpad Rogue. Νέο 4G smartphone στα $50

    ουτε 50$ δεν αξιζει δυστηχως. υπαρχει το doogee x5 με 10$ παραπανω και καλυτερα χαρακτηριστικα. οχι 4g βεβαια. Εδω εχεις 4g και ολα τα αλλα 0.
  5. τα red rice και red rice1s αρκετα θεματα με αυτονομια με 2000 μπαταρια. Αν λυθηκαν ειναι πολυ τιμιες και αξιοπιστες συσκευες.
  6. δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερη απο την sj5000. επισης δεν εχει οπίσθια οθονη.
  7. Καλα εκανε η Samsung και ανεβασε επιτελους την ποιοτητα κατασκευης και σταματησε τις πλαστικουρες της κακιας ωρας σε high end κινητα. To S5 ηταν αθλιο και για αυτο εχασε σε πωλησεις. Το S6 φαινεται πολυ καλο ''Τωρα αν δεν λυγίζει κιόλας θα ειναι καλα''.χαχαχαχαχα Ρε μην τσακωνεστε για τους κολοσσους μεταξυ τους τα εχουν βρει αυτοι εσεις τσακωνεστε μονο.
  8. αυτη ειναι η επισημη σελιδα της εταιριας. Δεν ξερω αν στελνουν εδω ρωτα τους. Να ρωτατε πριν παρετε αν ειναι original. Δεν μπορουνα να πουν ψεματα. διαλεγετε site που εχουν παρει πολλοι απο εδω και ειναι ευχαριστημενοι. Λιγα δολαρια-€ παραπανω μπορει οντως να ειναι διαφορα.
  9. Ειναι η γνησια Sj4000. Απλος την Transport που μαλλον προκειται για rebrand την βρηκαμε σε χαμηλοτερη τιμη. Πολυ υποδιεστερη απο αυτες που συζηταμε.
  10. Sjcam λογοτυπο αρχησε να βαζει η εταιρια μετα τις πολλαπλες απομιμησεις που εγιναν. Αν δεις πολλα reviews οταν πρωτοβγηκε δεν ειχαν το sjcam. Καλυτερα ομως μεινε πηγαινε σε σιγουρα site που εχουν αναφερθει. Για 5 εως 10€ διαφορα δεν αξιζει το ρισκο.
  11. Αν ειναι οντως original και τις εχεις παραλαβει (λογο ali) ουτε του αρχιμανδριτη.... Ακριβως αυτο. Αν ειναι original ή genuine, οπως προτιμας. Δεν μπορει να σου πει μουφες γιατι μετα τον κινηγας απο ebay-paypal μερια χρησιμοποιωντας την απαντηση του
  12. Ρωτησε τον πωλητη. Κατω κατω ask a question.
  13. http://m.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html
  • Δημιουργία νέου...