Προς το περιεχόμενο

greatony

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με greatony

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.041 προβολές προφίλ

greatony's Achievements

  1. Εγώ απλά ανέφερα τους λόγους που με έκαναν να πάρω το Τ1. Δεν έχω και τα δύο για να σου πω με σιγουριά διαφορές. Είχα διαβάσει και αρκετές κριτικές στο Amazon το αμερικάνικο και κατέληξα ότι για τα διπλά λεφτά που ζητούσε το Τ2 δεν άξιζε για μένα, αλλά επίσης θεωρούσα πιο safe να "πετάξω" ένα 50αρικο για να δω αν μου κάνει εν τέλει και ίσως πάω μετά σε κάτι μεταγενέστερο.
  2. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το συγκεκριμένο, πέρα από τα περισσότερα LED του Τ2 και τη διπλή κάμερα, σε κάποια review έχω δει ότι το Τ2 έχει μεγαλύτερο lag σε σύγκριση πάντα με το Τ1 στην αλλαγή των χρωμάτων στα LED σε σχέση με την εικόνα της TV. Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί αυτό με κάποιο firmware update(ή αν μπορεί να βελτιωθεί). Επίσης το Τ1 μπορεί να τοποθετηθεί και ανάποδα κάτω από την TV μιας και υπάρχει αυτή η επιλογή όταν κάνεις το setup και έτσι μπορεί να κρυφτεί πιο εύκολα μέσα σε κάποιο κουτάκι ή πίσω από κάτι άλλο. Στο Τ2 δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή αλλά μπορεί να γίνει με λίγο παραπάνω κόπο. Γι'αυτούς τους λόγους και για την μισή τιμή (~50€) που βρίσκεται κατά διαστήματα είχα επιλέξει πριν κάνα χρόνο το Τ1.
  3. greatony

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Αν αφήσουμε την ανανέωση χρεώνει την ετήσια τιμή χωρίς έκπτωση 20%. Για 4€ έτσι όπως το έκαναν φέτος δεν αξίζει τον κόπο όπως λες. Μέχρι πέρσι πάντως που έμπαινες αέρα, εγώ προσωπικά είχα ένα δεύτερο account και τα ενεργοποιούσα εν'αλλάξ χρονιά παρά χρονιά για να κερδίζω το μάξιμουμ. Όπως το δει κανείς.
  4. greatony

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Γιατί πάντα κυνηγάμε τις προσφορές και προσπαθούμε να γλιτώσουμε όσα περισσότερα γίνεται! Αλλιώς δε θα ψαχνόμασταν ινσομνια και θα πληρώναμε 80άρια! 😉
  5. Για να απαντήσω σε όλους μαζί όσον αφορά το θέμα της τιμής, όταν είχε ανέβει το θέμα και νομίζω και την επομένη μέρα νωρίς που το πήρε και φίλος μου η τιμή για Xbox Series X ήταν 15,99€ και για Xbox One 13,99€. Και για του λόγου το αληθές από το ιστορικό παραγγελιών μου το παρακάτω screenshot. Προφανώς τώρα έχει αλλάξει η τιμή σε 23,99€ και 20,99€ για Series X και One αντίστοιχα απ'ότι γράφετε εδώ για αγορά μέσα από το Fifa 22, αλλά και πάλι για μένα παραμένει προσφορά μιας και απευθείας από το store του Xbox κοστίζει 39,99€ και 34,99€ αντίστοιχα με το 50% που τρέχει τώρα. Αντίστοιχες τιμές έχει απ'οτι έχει γραφτεί και για PS5 (23,99€) και PS4(20,99€) με μια έξτρα έκπτωση 10% αν κάποιος έχει EA Play ή ξεκινήσει trial. Δυστυχώς δεν μπορώ να επεξεργαστώ το 1ο ποστ ή τον τίτλο οπότε ας το κάνει κάποιος mod αν μπορεί.
  6. Δες εδώ πληροφορίες για ακύρωση. https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders
  7. Το παιχνίδι είναι ολόκληρο όπως έγραψα και πιο πριν. Στο 3ο βήμα απλά έχει σε διαφορετικές οθόνες τα διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού αλλά δεν κάνει κάποια διαφορά όταν πατήσεις "Α" για να προχωρήσει η αγορά.
  8. Και στο Xbox είχε μια εικόνα που διαφήμιζε το πρόσθετο του World Cup με ακριβώς τον ίδιο αστερίσκο, αλλά όταν προχωρούσες στο επόμενο βήμα σου έβγαζε να το αγοράσεις ολόκληρο. Αλλά και με βάση την παρακάτω εικόνα που ανέβασε ο @-WISE- από την αγορά σε PS5, γράφει full game αν παρατηρήσεις.
  9. Όχι γιατί δεν περιλαμβάνει το ΕΑ Play. Μόνο αν έχεις αγορασμένο το Fifa 22 ήδη.
  10. Στο τελευταίο βήμα που διαλέγεις τον τρόπο πληρωμής φαντάζομαι ότι θα έχεις την επιλογή αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω.
  11. Επειδή δε γνωρίζω τη διαφορά στις εκδόσεις είναι το παιχνίδι στο λινκ https://www.xbox.com/el-GR/games/store/p/9N4K3F9558RP/0010 (Series X/S) https://www.xbox.com/el-GR/games/store/p/9NDDMHZRZ0R6/0010 (Xbox One) Είναι πάντως ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν είναι απλά Add-on.
  12. Για την αγορά απαιτείται να έχει κάποιος το Fifa 22. Είτε να το έχει αγορασμένο ή αν έχει Gamepass Ultimate ή EA Play να το εγκαταστήσει από κει. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε να έχετε κατεβάσει την έκδοση του Fifa 22 που αντιστοιχεί στην κονσόλα σας γιατί με την παρακάτω διαδικασία το Fifa 23 θα είναι για την ίδια πλατφόρμα. Οι τιμές μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές από αυτές που αναγράφονται στον τίτλο για κάποιον που δεν είναι συνδρομητής είτε στο Gamepass Ultimate ή στο EA Play. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν αντίστοιχες εκπτώσεις και για PS/PC αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Τα βήματα είναι τα παρακάτω: 1. Ανοίγουμε το Fifa 22 2. Στο κεντρικό μενού εμφανίζει την προσφορά και πατάμε μέσα το δεξί μοχλό για να προχωρήσουμε. 3. Πατάμε "Α" για να προχωρήσουμε στην αγορά 4. Επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής που θέλουμε και προχωράμε σε αγορά 5. Καλό παιχνίδι!
  13. greatony

    LG 55c11 eshop στα 1299....

    Μπορείς να βάλεις απευθείας επέκταση εγγύησης από την LG που στην ακριβή επιλογή της καλύπτει ακόμα και θραύση. https://www.service-lg.com/lg/Welcome?l=el-GR Οπότε αν αξίζει η διαφορά ψωνίζεις απ'όπου θες.
  14. greatony

    Xbox Series X Topic v2

    Νομίζω τα χειριστήρια όταν παραμένουν αδρανή για λίγη ώρα σβήνουν αυτόματα για εξοικονόμηση μπαταρίας και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό απ'όσο ξέρω. Εγώ συνδέω με ένα καλώδιο USB το χειριστήριο με το Xbox για να μη μου κλείνει και μαζί και ο ήχος κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο δεν κλείνει το χειριστήριο καθόλου και δε σου τρώει και μπαταρία επίσης.
  15. greatony

    Ψησταρια Υγραεριου

    Μιας και γω είμαι εν αναμονή της 525SE και χαζεύω διάφορα πραγματάκια παρατηρώ ότι γενικά οι τιμές σε πολλά αξεσουάρ της Napoleon στην Ελλάδα είναι αρκετά πάνω όπως λες και συ και δεν είναι απλά η διαφορά του ΦΠΑ με τις άλλες χώρες. Από Γερμανία π.χ. το ορίτζιναλ κάλυμμα κοστίζει 68ε + μεταφορικά για Ελλάδα, αλλά είχα δει ότι το κάλυμα με αποστολή και τελωνείο ακόμα και από Αμερική(amazon) έβγαινε νομίζω περίπου 30ε φθηνότερα απ'ότι εδώ(δυστυχώς δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα γιατί δεν το έχει διαθέσιμο) πράγμα που μου φαίνεται αδιανόητο. Γενικά πρέπει να κοιτάξει την τιμολογιακή πολιτική του ο αντιπρόσωπος γιατί φαίνεται ότι πάει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.
  • Δημιουργία νέου...