Προς το περιεχόμενο

angelo1ao

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με angelo1ao

  • Ημερομηνία γέννησης 04/06/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.753 προβολές προφίλ

angelo1ao's Achievements

  1. οκ κατάλαβα,ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
  2. καλησπέρα παιδιά,ξέρετε μήμπως αν μπορώ να κάνω αίτηση να έχω το καλοκαιρινο νυχτερινό τιμολογιο όλο τον χρόνο από 23:00 μέχρι 07:00 και όχι σπαστό τον χειμώνα;
  3. angelo1ao

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Δε ξέρω τον λόγο που καμιά φορά χάνεται η 5G band στο wifi, το παθαίνω κι εγώ.. όμως τις συσκευές όλες τις συνδέω έτσι κι αλλιώς πάντα μόνο με την 2.4GHz band,λόγω σταθερότητας και εμβέλειας και δεν υπάρχει και λόγος για μεγαλύτερες ταχύτητες εκτός αν πρόκειται για συσκευή για streaming! Ασε που οι περισσότερες οικιακές συσκευές διαβάζουν μόνο την 2.4 έτσι κι αλλιώς..το κινητό από την άλλη αν χιάσει την 5αρα μπάντα ,θα συνδεθεί αυτόματα στην 2.4.
  4. angelo1ao

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Αν πουλαει κάνεις κανένα 5g mobile router όπως π.χ. το D-Link DWR-2101 που γλυκοκοιτάζω ας ενημερώσει! Ο @harisn είχε γράψει ότι έχει ένα τέτοιο ρουτεράκι,είσαι ευχαριστημένος τελικά φιλε ?
  5. Όχι η συζήτηση που σου λέω ότι δε θυμάμαι επ ακριβώς είναι η τηλεφωνική που μου είχαν κάνει για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου τον Οκτώβρη πριν πάρω χαμπάρι εγώ για τις ρήτρες..τώρα στο ιστορικό μου βλέπω ακριβώς τις συνομιλίες μου με τον Ήρων μέσω ΡΑΕ..Η πρώτη που έκανα την καταγγελία..μετά η επόμενη με την αρνητική τους απάντηση όπου δεν την αποδέχτηκα και τώρα η τελευταία τους απάντηση μετά την συνομιλία που είχαμε πριν λίγο που σας είπα που είναι αυτή ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. 14 Φεβ 2022 14:21:54 Καλησπε΄ρα σας, σε συνέχεια του αιτήματος του κύριου Μ*** επικοινωνήσαμε εκ νέου μαζί του επιβεβαιώνοντας το κάτωθι : Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, αν και η δέσμευση της ανανέωσης είναι μέχρι 10/2023 αφαιρούμε τη δέσμευση του προγράμματος κάτι που σημαίνει πως αν αποχωρήσει από την Εταιρεία μας δεν θα χρεωθεί ρήτρα αποχώρησης . Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία παραμένουμε στη διάθεση σας. Και τώρα εκκρεμεί η δική μου αποδοχή ή απόρριψη αλλά φαντάζομαι πως αν το απορρίψω αυτό τώρα θα χρεωθώ και με τα 80 ευρώ ποινή που έχω ,γιατί την Πέμπτη έχω αποφασίσει να φύγω για σταθερό ΔΕΗ είτε με ποινή είτε όχι το καλό είναι ότι έχω εγγράφως το ότι δε θα έχω ποινή αποχώρησης αλλά το κακό είναι πως όπως καταλαβαίνω τώρα ή παίρνω αυτή τη μικρή νίκη μου παραιτούμενος των δικαιωμάτων μου αν ποτέ υπάρξει επιστροφή Ρήτρας ή μέρος της ή πληρώνω κι Αυτά και μπορεί να μη πάρω και τίποτα στο τέλος (πολύ πιθανό σενάριο φοβάμαι)
  6. είχα ζητήσει αλλά δεν θυμάμαι κι εγώ 100 τα 100 την συνομιλία μας γιατί ήμουν στην δουλειά και βιαζόμουν ,από την στιγμή που το γράφει το συμβόλαιο μου όμως δεν είναι καλυμμένοι αυτοι ;
  7. να διεκδικήσω μέρος της Ρήτρας δεν είναι ότι δε θέλω αλλά πως να το συνεχίσω αν πάω ξυπόλητος στα αγκάθια αν έχω υπογράψει για ένα συμβόλαιο που αναγράφονται εγω;
  8. ε πάντα λενε οτι η κληση καταγράφεται,φαντάζομαι θα είχα αλλά έκανα χαζομάρα και δεν ζήτησα mail επιβεβαίωσης ότι δε θα έχω ποινή,Θέλω να πιστεύω ότι θα το γράψουν σαν απάντηση μέσω ΡΑΕ αυτό όμως!
  9. ξανά επανέρχομαι με φρέσκα μαντάτα κι εγώ στην δική μου ιστορία. Όπως είπαμε είμαι Ηρων,έχω κάνει αίτηση άρνησης λογαριασμού λόγω ρητρών και αποχώρηση χωρίς ποινή , και την έχω καταγγείλει και στην ΡΑΕ ..την πρώτη φορά μέσω ΡΑΕ που πήρα αρνητική απάντηση έκανα κι εγώ ΜΗ αποδοχή και ξανά αίτημα στην ΡΑΕ να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και τώρα πάλι δύο μέρες μετά με πήρανε από τον Ήρων να με ενημερώσουν ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο μου,αναφέρεται η Ρήτρα αναπροσαρμογής και ότι δεν υπάρχει κάτι στο οποίο δεν έχω ενημερωθεί.. και ότι έχω ένα "καλό προγραμμα".Τους είπα δεν μπορώ να ακολουθήσω τις ανατιμήσεις του προγράμματος σας για τις οποίες δεν μπορούσα να γνωρίζω και θέλω να αποχωριστώ για κάποιο σταθερό αλλού παρόχου αφου εσείς δεν το παρέχετε αυτό.Και μου απάντησε η γυναίκα ότι θα σας αφαιρέσουμε την ποινή αποχώρησης αν θέλετε να φύγετε απλά κλείστε το αίτημα σας στην ΡΑΕ. Εγώ έχω κλείσει ήδη ραντεβού με την ΔΕΗ την Πέμπτη για να πάω να ενεργοποιησω το home enter..από την στιγμή τώρα που θεωρητικά όπως μου είπαν δε θα μου χρεώσουν και ποινή αποχώρησης και το συμβολαιο μου αναγράφει για τις ρήτρες,τι κάνω;Να κάνω αποδοχή όταν εμφανιστεί η απάντηση του Ήρων στο αίτημα μου στην ΡΑΕ;
  10. Εν τέλη καταλήγω (και πολύ καθυστερημένα κιόλας) ότι δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να δεχτείς τηλεφώνημα που να μην έχεις προκαλέσει ο ίδιος , για οποιαδήποτε ενδεχόμενη συνεργασία είτε αναπροσαρμογή ήδη υπάρχουσας που να είναι προς το συμφέρον και όφελός σου ,όσο και αν θα σου το παρουσιάζουν πάντα έτσι, ..και να μην πρόκειται για κάποια ακόμα μια εξαπάτηση. Είσαι και θα είσαι μονίμως ένα υποψήφιο ανυποψίαστο θύμα ..και θα πρέπει δυστυχώς να είσαι πάντα αρνητικά προκατειλημμένος με το καλημέρα σας . Μέσω δικηγόρου θα παραγγέλνουμε και τα σουβλάκια μας σε λίγο καιρό!
  11. Το θέμα είναι πως αυτή όλη η αναστάτωση κρατάει από τον Αύγουστο που εγώ όλο αυτόν τον καιρό πέταγα χαρταετό μη γνωρίζοντας για τα σταθερά της ΔΕΗ και τις χρεώσεις που έτρωγα με τις αναπροσαρμογές, με κάθε μήνα και μεγαλύτερες με αποκορύφωμα τον τελευταίο λογαριασμό που με ξύπνησε και φοβάμαι ότι και ο επόμενος θα είναι εξίσου όμορφος .Ενώ από την άλλη τα τζιμάνια στον Ηρων την είχανε μυριστεί μάλλον την κατάσταση για το τι θα επακολουθήσει και με πήρανε τηλέφωνο τον Οκτώβρη για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο παρότι είχα ένα χρόνο ακόμα μέχρι να λήξει, με πρόφαση να με επιδοτήσουν με 100 ευρώ σε ένα πρόγραμμα φάντασμα με φωτοβολταικά στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ Ε΄ΝΑ. Στο τηλεφώνημα αυτό εγώ ήμουν στην δουλειά και καιγόμουνα, νομίζοντας λοιπόν ότι είχε λήξει το συμβόλαιο μου και προκειμένου να μην είμαι στον αέρα χωρίς κάποιο πρόγραμμα ,συναίνεσα βιαστικά για να γυρίσω στην δουλειά μου ..Έτσι μάλλον αυτοί οι αετοί καλύψανε τον κώ** τους να μπορούν να συνεχίσουν να εισπράττουν το μισό μου εισόδημα κάθε μήνα πλασάροντάς μου φύκια για σούσι και εγώ στην βιασύνη μου πάνω μπορεί να έχω συναινέσει ακόμα και να μου πάρουν τον πρωτότοκό μου γιό για θυσία στον βωμό του ΔΙΑ.. δεν ήταν δυνατό να την ακολουθήσω αυτήν την συζήτηση εκείνη τη στιγμή και ίσως και καμία στιγμή με όλες αυτές τις αρλούμπες που μου αραδιάζανε αν δεν είσαι ήδη ψυλλιασμένος ..και άντε βγάλε άκρη τώρα. Ηθικό δίδαγμα : μή κάνεις γιό κρατώντας χαρταετό!
  12. Εγώ έκανα το αίτημα την ίδια μέρα και στον Ηρων και στην ΡΑΕ και μετά από δύο μέρες είχα απάντηση του Ηρων μέσω ΡΑΕ και με πήρανε και τηλέφωνο από τον Ηρων αλλά δεν μπόρεσα να το σηκώσω .Τους απάντησα μέσω ΡΑΕ κι εγώ επιμένοντας στο θέμα όπως μου υπέδειξαν και εδώ μέσα τα παιδιά πριν λίγο ..φαντάζομαι πως χωρίς διαμεσολαβητή την ΡΑΕ δεν θα γινότανε τόσο άμεσα αυτή η κατά τα άλλα εντελώς άκαρπη συζήτηση.
  13. Αυτό με το ΣτΚ δεν το έχω κάνει. Τι είναι το ΣτΚ , πρέπει να στείλω και εκεί την άρνηση λογαριασμού με τα δικαιολογητικά? Έχουμε κάποιο λινκ?
  14. Καλά ναι δεν είχα μεγάλες προσδοκίες , με είχες προετοιμάσει κιόλας το ξέρω! Το επόμενο βήμα όμως δε το γνώριζα που μου λες άρα θα κάνω και αυτό και βλέπουμε!
  15. καλησπέρα και πάλι παιδιά. επανέρχομαι γιατί είχα κι εγώ απάντηση του Ήρων μέσω ΡΑΕ σήμερα.Η απάντηση τους ήταν η εξής: "Καλησπέρα σας, σε συνέχεια του αιτήματος του κυρίου Μ****** στην πλατφόρμα σας, πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα προκειμένου να διευκρινιστεί το αίτημα του. Καθώς αυτό δεν κατέστη εφικτό απαντούμε βάσει προηγούμενων επικοινωνιών με την Εταιρεία μας σε μια απόπειρα να ανταποκριθούμε επακριβώς στα αιτήματα. Αναφορικά με τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στο άρθρο 7.5 των Γενικών Όρων της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει υπογράψει με την Εταιρεία μας προβλέπεται ότι ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει την πίστωση ή τη χρέωση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής/Αναπροσαρμογής Εκκαθάρισης Αγοράς στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του Λογαριασμού στις περιπτώσεις ακραίων μεταβολών της χονδρεμπορικής τιμής αγοράς της Ηλεκτρικής Ενέργειας, ήτοι όταν η τιμή αυτή είναι κάτω από 0,04 €/kWh (Κάτω όριο LI) ή όταν η τιμή αυτή είναι πάνω από 0,05 €/kWh (Άνω όριο Lu). Όταν η τιμή αυτή παραμένει εντός των ως άνω αναφερόμενων ορίων, τότε δεν εφαρμόζεται καμία επιπλέον πίστωση ή χρέωση στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του Λογαριασμού σας. Σε κάθε περίπτωση είναι εφικτό να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας https://www.heron.gr/faq/ όπου περιγράφονται αναλυτικά η Ρήτρα Αναπροσαρμογής/Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς καθώς και ο τρόπος υπολογισμού αυτής. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι η αύξηση της τιμής της μεγαβατώρας δεν αποτελεί ελληνικό αλλά πανευρωπαϊκό φαινόμενο η πολιτεία ήδη έχει προβλέψει την επιδότηση μέρους των αυξήσεων μέσω του Ταμείου Εν. Μετάβασης , με τη μορφή συμψηφισμού – πίστωσης στους Λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας κατά το χρονικό διάστημα των μηνών Σεπτεμβρίου έως και Δεκεμβρίου 2021 . Επισημαίνουμε ότι η Ρήτρα Αναπροσαρμογής / Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς εφαρμόζεται από όλους τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειες με την ίδια ή με διαφορετική ονομασία, σύμφωνα με τις «Κατευθυντήριες Οδηγίες για την διαφάνεια και την επαληθευσιμότητα των χρεώσεων στο ανταγωνιστικό σκέλος των τιμολογίων Χαμηλής Τάσης» της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Αριθμός Απόφασης ΡΑΕ 409/2020, ΦΕΚ Β΄1364/14-04-2020). Όσον αφορά την ανανέωση του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε στους ίδιους όρους με αυτούς της αρχικής σύμβασης δηλαδή: Χρέωση Προμήθειας ημέρας 0,06590€/ kWh Χρέωση Προμήθειας νύχτας 0,06590€/ kWh Πάγιο 2,25€/ μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες) κατά τον πρώτο χρόνο, 4,5 €/ μήνα μετά το πέρας των πρώτων 12 μηνών. Διάρκεια Σύμβασης 2 έτη. Η ανανέωση πραγματοποιείται τηλεφωνικά και δεν απαιτείται η υπογραφή Σύμβασης. Το πρόγραμμα μετά την ανανέωση έχει διάρκεια έως και 23/10/2023. Η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης υπολογίζεται ως εξής : πάγιο/ μήνα * εναπομείναντες μήνες + αναλογικότητα ημερών. Επισυνάπτεται η αρχική Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας του κυρίου Μ******* όπως εστάλη και στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία, παραμένουμε στη διάθεση σας." Οπότε αν κατάλαβα καλά κάναμε μια τρύπα στο νερό.. ούτε καν το να αποχωρίσω χωρίς ποινή δε μου δώσανε !Οπότε δεν έχω κάτι άλλο να περιμένω δηλαδή τώρα μάλλον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ,ή σπάω το συμβόλαιο για να προλάβω το σταθερό της ΔΕΗ και πληρώνω την ποινή ή κάθομαι και συνεχίζω να παίζω χρηματιστήριο μαζί τους!
  • Δημιουργία νέου...