Προς το περιεχόμενο

koooleeek

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    361
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ίλιον Αττικής

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.370 προβολές προφίλ

koooleeek's Achievements

  1. koooleeek

    Καλή χρονιά

    Καλή Χρονιά να έχουμε. Με ΥΓΕΙΑ!
  2. Έχουν προσθέσει στα Village και την επόμενη εβδομάδα, οπότε για Πέμπτη κλείνετε κανονικά. Μόλις έκλεισα.
  3. Καλησπέρα! Να υπενθυμίσω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ενεργοποίησης της προσφοράς. Προσωπικά την ενεργοποίησα μόλις και έχει ισχύ μέχρι 23 Οκτώβρη. Και κατευθείαν ακύρωση συνδρομής ώστε να μη χρεωθείτε μετά.
  4. Δεν ξέρω πότε πρωτοεμφανίστηκε η S10 στην Ελληνική αγορά, αλλά είχα μια δωροεπιταγή από την NOVA (WIND δλδ), και με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτή και μου βγήκε τελείως δωρεάν. (Ελπίζω να έκανα καλή αγορά, θα δείξει στο μέλλον). Τώρα όσον αφορά τα ανταλλακτικά, το σκεπτικό μου είναι να τα έχω καβάντζα γιατί αργά ή γρήγορα θα τα χρειαστώ. Να το αντικαταστήσω άμεσα χωρίς να περιμένω πότε θα έρθει και να μείνω χωρίς σκούπα πόσες μέρες. Δεν είναι ένα προϊόν που λες κάτσε να το πάρω και κάπου, κάποτε μπορεί να χρειαστεί. Σίγουρα θα το χρειαστείς. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πολύ καλή προσφορά, είναι τα γνήσια ανταλλακτικά, υπάρχει απόθεμα και τα δωρεάν μεταφορικά.
  5. Ερώτηση: Εδώ https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW/All-Vacuum-Accessories/mi-robot-vacuum-mop-p-filter-(2-pack).aspx λέει στον τίτλο ότι το φίλτρο κάνει και για την S10, (την οποία έχω), τα υπόλοιπα ανταλλακτικά του kit https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Vacuum-Accessories-NEW/All-Vacuum-Accessories/mi-robot-vacuum-mop-p-white-accessory-kit.aspx γνωρίζει κανείς αν κάνουν για το μοντέλο S10; ΥΓ: Άλλο μοντέλο το S10 και άλλο το S10+.
  6. Ευχαριστώ πολύ τον TS. Μόλις το ενεργοποίησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Για πείτε τώρα και τίποτα καλό και ενδιαφέρον να δούμε!
  7. Καλησπέρα. Και εγώ μόλις έκανα αγορά τον 1 χρόνο για 3 συσκευές με 1€. (Οπότε το ΤΕΛΟΣ στον τίτλο δεν ισχύει, τρέχει ακόμη η προσφορά) Πλήρωσα με paypal και διαβάζοντας τα μικρά γράμματα γράφει αυτό: Πρέπει να κάνω κάτι ώστε σε ένα χρόνο να μην τραβήξει αυτόματα την ανανέωση;
  8. Μόλις τώρα πήρα και τους 5.000 πόντους ακολουθώντας τις οδηγίες του TS. Μάλλον ήρθε στα ίσια του το app.
  9. Ρε αδερφέ, ως ψυχαναγκαστικός και εγώ αυτό έκανα πριν από εσένα, και το παρατήρησα και εγώ αυτό.
  10. Εγώ πήρα το The last of us part 2 από τον Γερμανό. Εξεπλάγην θετικά από τον Γερμανό. Μέχρι να τελειώσω την ανάγνωση του email παραγγελίας, ήρθε email για παραλαβή από το κατάστημα.
  11. Δίπλα ακριβώς είναι το mothercare με βρεφικά είδη.
  12. Εγώ το μεσημέρι πήγα στον Σκλαβενίτη στον Κηφισό στο Περιστέρι και είχε πάρα πολλά παιχνίδια και επιτραπέζια και είχε δύο υπαλλήλους που μονίμως ανανέωναν τα ράφια, έχει πολύ μεγάλο απόθεμα. Κανονικά το -30%.
  13. koooleeek

    [Free EPIC Game] Mages of Mystralia

    Σε πρόλαβε άλλος... Αχαχα
  14. Το έχει ξαναδώσει αυτό. Πάει χάλασαν κι αυτοί... 😂
  15. Είσαι παικτούρα TS. Από το link του @xristosp59 μπήκα. Έκανα σύνδεση με τους κωδικούς που είχα από τότε που είχαν δώσει δώρο ένα έτος και όλα κομπλέ.
  • Δημιουργία νέου...