Προς το περιεχόμενο

kery12

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.236 προβολές προφίλ

kery12's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. Ελέγχοντας το EAN: 4977766782777 βρήκα αυτό: Σημαντικές πληροφορίες: Τα μενού του εκτυπωτή είναι διαθέσιμα μόνο στα ισπανικά και στα πορτογαλικά.
  2. η συνδρομή στο playstation του γιου μου έληγε 21/12, πριν προλάβω να κάνω χρήση της προσφοράς χρησιμοποίησε τις δυο δωρεάν μέρες που είχε από παλιά. Τώρα όταν πάω να κάνω την αγορά παρόλο που λέει ότι η συνδρομή έχει λήξει από 21/12 δε με αφήνει να προχωρήσω. Δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω ακύρωση μιας και το αίτημα μπορεί να πάρει και 72 ώρες μέχρι να ικανοποιηθεί άρα μιας και δεν είμαι και πολύ σχετικός μου δίνεις το τηλέφωνο που πήρες μπας και καταφέρω να βρω άκρη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. kery12

    Toshiba Encore WT8-A-102

    Καλημέρα, έκανα τη βλακεία και έβαλα το Avast να κάνει έλεγχο κατα την εκίνηση, βρήκε κάτι και φυσικά εγώ δε μπορώ να επιλέξω τι να κάνει ώστε να προχωρήσει η σάρωση μιας και δεν έχω πληκτρολόγιο. Υπάρχει τρόπος να κάνω την επιλογή και να προχωρήσει ή να σβήσω το μηχάνημα; Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία; Κατα τα άλλα μιας και έχουμε κλείσει χρόνο το μηχάνημα είναι άψογο και έχει βγάλει τα χρήματά του .
  4. Παρέλαβα την Τετάρτη 4 σε ένα φάκελο. Έχω ήδη ένα γνήσιο (υποτίθεται τουλάχιστον) χρυσοπληρωμένο ,και 99% είναι ίδια. Τη Δευτέρα που θα τα βάλω δίπλα δίπλα θα γράψω το 100%. Για κάποιον που ρώτησε και το mi band ήταν O.k.
  5. έχεις απόλυτο δίκιο, όλα έχουν trucking number, για αυτό που παρήγγειλα αν και το έψαξα μόλις τώρα στο 17truck.net μου το βγάζει ως ένα σημείο, μετά με παραπέμπει στο original site, που είναι στη Σουηδία, εκεί δε λαμβάνω πληροφορίες και στο site των ΕΛΤΑ απλά το δέμα μου δεν υπάρχει. Ας μη ξεχνάμε ότι παρέλαβα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος έμπειρος.
  6. Με αφορμή αυτό το θέμα παρήγγειλα ένα mi band από το συγκεκριμένο μαγαζί, η παραγγελία έγινε στις 20/04 και μετά από 7 μέρες ξεκίνησε. Σήμερα έφθασε στο σπίτι μου και από όσο μπορώ να κρίνω είναι αυθεντικό. Trucking number ποτέ δε μου έστειλαν αν και τους έστειλα το σχετικό mail. Αν εξαιρέσουμε το trucking number που υπόσχονται και δε δίνουν όλα καλά.
  7. kery12

    Toshiba Encore WT8-A-102

    H tri-fold ήρθε σε μένα και είναι μια χαρα, το επάνω μέρος νομίζω με το μαγνητάκι δε κάθεται στο 100%, έβαλα ανάποδα το τάμπλετ και αναμένω να έρθει στα "ίσια" της. Τα ευρώ πάντως τα αξίζει Πήρα το σκούρο μπλέ, όμορφη αλλά πολύ σκούρα.
  8. Έπαθα το ίδιο ακριβώς με τη κάμερα αμέσως μετά τους drivers , επανεκίνηση και τίποτα, επαναφορα στο παλιό προγραμμα και επανεκκίνηση τίποτα, ενημέρωση του driver απο τιο internet kai επανεκινηση και η κάμερα βρέθηκε χωρίς όμως να μπορώ να αλλάζω τις κάμερες.
  9. Ακολούθησα τη διαδικασία όπως περιγράφεται στις σελ 5-6, 5-7 . 5ο κεφάλαιο του εγχειριδίου
  10. Είχα το ίδιο θέμα χτες, έκανα recovery, και μετά έστρωσε, δεν έβαλα το office, προληπτικά . Επίσης έκανα τη ρύθμιση για τη Κρυπτογράφηση που αναφέρθηκε εδω μέσα και έσβησα και κάτι αρχεία απο ένα φάκελο στα Windows όπως αναφέρθηκε στο Myphone.
  11. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/bitlocker-recovery-keys-faq Στη παραπάνω διεύθυνση θα το βρεις, το έκανα πριν λίγο, θα χρειαστεις το mail που έχεις στη microsoft Τελικά μετά το recovery kai ta update μου έμειναν περίπου 10 giga, χωρις office για μένα
  12. εμένα κάτι πήγε στραβα, είμαι άσχετος με τα WIN8, αλλά βέπω ένα δίσκο 23,5G o οποίος είναι ασφυκτικά γεμάτος (μετά το Office) . Αυτή τη στιγμή το απεγκαθιστώ μπας και ανασάνει. Η υπόλοιπη μνήμη δε ξέρω που έχει πάει. Μάλλον πάω και εγώ για restore. Ακολούθησες τη διαδικασία όπως περιγράφεται στις σελ 5-6, 5-7 . 5ο κεφάλαιο του εγχειριδίου?
  13. Παρέλαβα πριν 45 λεπτά περίπου , ευχαριστώ τον TS και απο δώ. Πολύ όμορφο μηχανάκι, ο γιος μου ήδη το χαίρεται. Ελληνική έκδοση. Στην επαρχία είμαι και έκανα μια βόλτα απο την ACS, Ανυπόμονος ο μικρός
  14. Το έχω τσεκάρει αλλά με αυτά που γράφεις εκεί το είχα απορίψει. Τώρα το ξανασκέφτομαι.
  • Δημιουργία νέου...