Προς το περιεχόμενο

XRHSTOS2013

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με XRHSTOS2013

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1981

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.sirbobet.com/index.php

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    arbitrages-trading

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.297 προβολές προφίλ

XRHSTOS2013's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

5

Φήμη

  1. Λοιπον κοιτα τωρα τι εμαθα....Η sirbobet δινει σε καθε σου καταθεση bonus αν δεν εχεις κανει αναληψη προηγουμενος...και ειναι η μονη μετα την pinnacle παγκοσμιως που δεχετε arbers....!!Oι αποδοσεις της επισης ειναι καλιτερες απο αυτες της bet365 και του stoiximan..!
  2. Εγω επαιζα σε ολες γιατι εκανα arbitrage...και η γνωμη μου ειναι οτι bet365-stoiximan ειναι οι πιο αξιοπιστες και προσφερουν πολυ καλες αποδοσεις οπως και αρκετα γεγονοντα για στοιχιματισμο...!!!Τωρα τελευταια ομως παρατηρω την sirbobet.com η οποια εχει λιγο καλιτερες αποδοσεις απο την βετ365 και δινει bonus 150ευρω σε καθε καταθεση αν δεν κανεις αναληψη απο αυτην..!!Δεχετε επισης τους παιχτες που κανουν arbitrage και trading χωρις να τους κλεισει το account..!!Kαλα για αυτους που παιζουν στον Οπαπ ακομα τους λυπαμαι ειλικρινα...δεν υπαρχουν παγκοσμιως μικροτερες αποδοσεις απο αυτες του οπαπ.....βαλε οτι σου λεει να τα παιιξεις και σε 2αδες η 3αδες.....αστα βραστα.....μιλαμε για κλαμα η υποθεση..!!!!
  3. Oτι εταιρεια τελειωνει σε com δεν εχει αδεια εδω..αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι στην blacklist..!! Tοτε κατι δεν παει καλα και με την Pinnacle μαγκες...που δεχετε αrbers απο τα γεννοφασκια της..και εχει banners σε ολα τα arbitrage site..!Eγω θα σας προτεινα να βαλουμε ειδικους ερευνητες να το ψαξουμε το θεμα...!! Εγω με το απλο το μυαλο ενος μεσου ανθρωπου...λεω....το arbitrage μεταφαιρει τα χρηματα απο την μια εταιρεια στην αλλη--την μια θα κερδισεις εδω..την αλλη εκει...αρα για τους bookmakers ειναι απλα τζογος οπως ειναι και ολα τα στοιχηματα που προσφερουν....και σου λεει τωρα ο book....ποσοι απο αυτους που κανουν arbitrage θα κανουν μονο arbitrage και δεν θα παιξουν κανενα παιχνιδακι που το βλεπουν σιγουρο η ετσι για να περασει η ωρα-η γιατι ειναι τζογαδοροι...!!! Αρα αυτο που δεν παει καλα ειναι οι ελειψη γνωσεων μερικων για το συγκεκριμενο αντικειμενο...!!!!!
  4. Σε οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης..με προγνωστικα για στοιχηματα και γενικα με αθληματα??
  5. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Πρωτη φορα συνανταω ηλεκτρονικους ζητιανους..!! Ελα πες το μας ...γιατι δεν μας το λες,,,,λες ψεμματα...αν δεν μας πεις δεν ισχυει....και τωρα εφτασε η ωρα να κανω καθρεφτακι.....χοχοχοχοχοχοχοχοχ ευχαριστω γιατι μου θυμισατε τα χρονια της 3 δημοτικου .!!
  6. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Σου φτανει οτι με 100ευρω θα εχεις λογαριασμο στο ονομα σου σε bookmaker οπου καθε φορα που θα καταθετεις θα εχεις 150 ευρω bonus..!!!Ασε ολα τα υπολοιπα...για αυτο εχεις να πεις κατι???
  7. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Μαγκες ενταξει κερδισατε..!! Ολα ειναι ενα ψεμα...ξεχαστε ολα αυτα που λεγαμε τοσο καιρο..και καθηστε και μιζεριαστε για την κριση.! Δεν πειραζει ομως....αν κλεισουν τελικα οι εταιρειες στις 21 ιουνιου θα δημοσιευσω εδω δωρεαν τον οδηγο και τοτε θα εχεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι.! ΚΑυτα απο εμενα.!!
  8. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Δεν ξερω τωρα αν ισχυουν αυτα για τα πνευματικα δικαιωματα...εγω απλα τα διαβασα στο site που ελεγε καθαρα οτι απαγορευετε κτλ.κτλ..!! Τωρα σε αυτο με τα bonus ναι...μονο μια φορα παιρνεις bonus στο καθε ονομα....Υπαρχει ομως και αλλος τροποςνα εκμεταλευτεις τα bonus χωρις να ειναι στο ονομα σου...!! Και εκτος απο αυτο....το sirbo.gr εχει ειδικες συμφωνιες με συγκεκριμενους books που σου δινουν bonus 150 ευρω σε καθε καταθεση που θα κανεις..!!Αλλα ολα αυτα πρεπει να εχεις αγορασει τον οδηγο να εχεις μαθει την τεχνικη που σου προτεινει μεσα και αφου αποκτησεις και το αναλογο κεφαλαιο τοτε μπορεις να μπεις και εσυ στο κολπο με το συνεχομενο bonus..!! Υπαρχουν προυποθεσεις βεβαια..δεν σου δινουν ετσι bonus 150ευρω...αλλα αν εχεις αποκτησει εμπειρια με τον οδηγο δεν θα δυσκολευτεις ιδιαιτερα.! Το αν υπαρχει η οχι η βαση για κερδη ..πρεπει να ρωτησεις εκτος απο εμενα...παιδια που τον αγορασαν..για να σου πουν την γνωμη τους.!Εγω ξερω οτι μεχρι τωρα εχω βγαλει σχεδον 3.000 και παιζω απο το σπιτι μου ΠΛΕΟΝ...με 2 λογαριασμουσ στο ονομα μου ωπου στον ενα καθε φορα που καταθετω...παιρνω 150ευρω bonus .! Επισης απο οτι εχω μαθει απο τα παιδια....αν δεν αλλαξει κατι με τον νομο για το στοιχημα...ετοιμαζουν την δικια τους στοιχηματικη εταιρεια με το ιδιο ακριβως σκεπτικο..!!
  9. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    1)Ειπαμε να βοηθησουμε ναι...!Το να σου δινει καποιος τον τροπο που θα βγαλεις 1000 ευρω στις μερες μας νομιζω ειναι βοηθεια...! Τωρα εσυ μαλλον θες να τα βρεις ολα ετοιμα στο πιατο...τον κοπο και την επενδυση τον αλλον θες να την μαθεις τσαμπα.!! Μηπως θες να το κανουμε και εμεις για σενα....και να περνας καθε 1 και 15 του μηνα να εισπρατεις??? 2)Και εντελως πληροφοριακα και απορω που δεν το ξερεις αφου εχεις και site...υπαρχουν οροι και προυποθεσεις και απαγορευετε η αντιγραφη η αναδημοσιευση και ολα τα σχετικα..απο τον οδηγο!! Τωρα να φαμε και καμια μυνηση για παρτυ σου δεν λεει.! 3)Νομιζω οτι εισαι ασχετος με internet marketing καθως εκει πουλας οτι εχεις ...αλλος πουλαει γνωσεις αλλος πουλαει προιοντα..αλλος πουλαει γραμματοσημα..!!Αν το μοιραστουμε μαζι σου...εγω και οι υπολοιποι γιατι πληρωσαμε τοτε..!!Δεν ξερω πως το εχεις στο μυαλο σου..!! Απο οτι καταλαβαινω ..δεν εχεις τα 100ευρω και θες να μαθεις απεγνωσμενα την απαντηση ε??? Στειλε ενα email στα παιδια και ισως σου απαντησουν σε αυτο που θες.!
  10. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Οτι υπαρχει..υπαρχει...αλλα οχι σε βαθμο που αξιζει να ασχοληθει καποιος σοβαρα μονο με αυτο..!!Ολοι οι arbers ξερουμε οτι η μια εταιρεια σε περιοριζει στο πονταρισμα η αλλη σου δεχετε το μισο πονταρισμα και σου λεει περιμενε ενα τεταρτο να δουμε αν δεχτουμε και το αλλο μισο και γενικα ολα αυτα που τραβαγαμε για να ειμαστε arbers.!! Ρισκο υπαρχει Σε οτιδηποτε σε αυτον τον πλανητη περιεχει χρημα υπαρχει και το ρισκο...σε αλλα πιο πολυ σε αλλα λιγοτερο.!! Το arbitrage δεν θα το χαρακτηριζα υψηλου ρισκου δραστηριοτητα καθως ειναι 3 πραγματακια που αν τα προσεξεις δεν εχεις το παραμικρο προβλημα...( εκτος αν σου πεσει η συνδεση την ωρα του πονταρισματος) Οσο αναφορα για την ταυτοποιηση στους λογαριασμους αμα σου πω...ειναι σαν να σου δινω τον μισο οδηγο δωρεαν...και εγω τον εχω πληρωσει..!! Διαβασα αυτα που λεει...τα εκανα..ειδα οτι ισχυουν...και μετα μπηκα να γραψω εδω μεσα..! Αν μιλησεις μαζι τους θα δεις οτι τα παιδια εχουν κανει μια επενδυση σε αυτο το κοματι..δηλαδη...εχουν ανοιξει δεκαδες λογαριασμους σε bookmakers και παρατηρουσαν διαφορες κινησεις συμπεριφορες των εταιρειων ωσπου στο τελος τους κλεινανε και τους παιρνανε ολα τα λεφτα που ειχαν μεσα..! Αυτο ομως ειχε σαν αποτελεσμα να τους δωσει την δυνατοτητα να γνωριζουν επακριβως για πιο λογο σε κλεινει ενας book η τι δεν πρεπει να κανεις για να το αποφυγεις αυτο..!! Δυστυχως τα παιδια ολοκληρωσαν πριν 2 μηνες αυτες τις πληροφοριες και πεσανε επανω στον βραχο του ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ για το online στοιχημα.! Μετα τις 21 ιουνιου αν δεν αλλαξει κατι ...παει χαμενος ο κοπος πολλων χρονων και αρκετων χρηματων απο την πλευρα τους! Εγω παντως επιμενω και παροτρυνω και δινω και το τηλ μου..οσο προλαβαινουμε ακομα να εχουμε online στοιχημα...να το κανουν ολοι..και ας παρουν και ενα 500ρικο...δεν ειναι καθολου ασχημο στην εποχη που ζουμε.! Υπαρχουν αυτοι την στιγμη που μιλαμε 8 bookmakers στην Ελλαδα που δινουν 100% bonus στην 1 καταθεση εως και 100 ευρω.!! Αν δεν το κανουν τωρα...δεν θα τα παρουν ποτε αυτα τα χρηματα..!!
  11. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Φιλε μου καλε. NEWTECH.!! Ολα αυτα που λες υπαρχουν σαν προβληματα και συμφωνω.!! Αυτο που δεν ξερεις μαλλον ειναι οτι υπαρχει και η λυση σε αυτα τα προβληματα.! Π.χ Αν εγω ανοιξω 4 λογαριασμους σε 4 διαφορετικους bookmakers απο διαφορετικο υπολογιστη και ip και διαφορετικα ονοματα και το ιδιο το fbi να με παρακολουθει δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε να καταλαβει οτι εισαι εσυ που τους εχεις παρει 2.800 μεχρι τωρα απο τα bonus( τοσα εχω παρει εγω) Επιπλεον δεν εχω δει πολλους να παραμυθιαζουνε τον κοσμο και να ειναι support online και να δινουν τηλεφωνο.!! Και επειδη τα λεμε ολα....τα παιδια στο www.sirbo.gr παραδεχοντε οτι το arbitrage εχει πεθανει...πλεον και ουτε καν ασχολουντε με αυτο....!! Απλα το χρησιμοποιουν σαν εργαλειο στα πονταρισματα για την μεταφορα bonus.! Kαι ναι εχω ανοιξει σε 6 ονοματα λογαριασμους και εχω βγαλει 2.780 ακριβως...δεν παραμυθιαζω κανενα και ουτε εχω τετοια διαθεση...αλλα αν ξερεις οπως λες απο στοιχημα τοσα χρονια...αυτο επρεπε να το ξερεις οτι υπαρχει..!!
  12. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Παιδια για να μην μπερδευεστε....τα 1000 ευρω δεν τα βγαζεις απο to arbitrage..!!Τα βγαζεις απο την μεταφορα bonus που κανεις χρησιμοποιωντας το arbitrage.!!Ειναι απλο για οποιον ξερει απο στοιχημα να το καταλαβει αυτο..!!Βαζεις 100ευρω σου δινουν αλλα 100...σε 4 bookmakers βαζεις 400 εχεις αλλα 400 κτλ κτλ..!!Δεν θα κανετε μεγαλα πονταρισματα...100 με 150 ευρω θα ριχνετε..!!Καντε αφτα που σας ειπα τωρα και θα δειτε ποσα θα βγαλετε με 4 μονο λογαριασμους ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΣΤΟΥς ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ BOOKMAKERS
  13. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Εγω λεω να το κανεις τωρα που ειναι σιγουρο το 1000ρικακι ...γιατι αν φυγουν και αλλες δεν θα το παρεις ποτε...!Στραβη δεν γινετε...δηλαδη να χασεις λεφτα...ακομα και να φυγουν επιστρεφουν ολα τα χρηματα πισω..οπως εκανε η william hill-betfair.!Tωρα το λογισμικο υστερει λιγο εκει που ειπες σε σχεση με την rebelbetting...αλλα γλιτωνεις 120 ευρω..και απλα τα βρισκεις μονος σου....θελει λιγο να γνωριζεις το μενου των εταιρειων για να το κανεις γρηγορα αυτο....αν παιζεις χρονια οπως λες δεν θα εχεις κανενα προβλημα..!!
  14. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Το σταθερο εισοδημα εξαρτατε απο εσενα....το σιγουρο ειναι 1000 ευρω περιπου...για μια φορα..Απο εκει και περα αν μπορεσεις να κανεις αυτα που θα σου πουν θα συνεχισεις να τα βγαζεις..!Ο φιλος μιλαει για τις 21 ιουνιου..μας εστειλε μηνυμα και το sirbo.gr οτι αν αποχωρησουν και αλλες εταιρεις που προσφερουν bonus...το συστημα τους δεν θα ισχυει πια-δεν θα ειναι αποδοτικο.!Τωρα το προγραμμα επειδη το εχω δουλεψει μια εβδομαδα ταυτοχρονα με αυτο της rebelbetting δινουν ακριβως τα ιδια arbs...και εχουν 124 ευρω τον μηνα διαφορα..!!Μπορειτε να κρινετε μονοι σας..!!
  15. XRHSTOS2013

    arbitrage betting 100%winner

    Eιναι απο τα μονα site που δινουν δημοσια τηλεφωνο για καθοδηγηση + εμαιλ+skype.!Oσο αναφορα το κερδος τωρα ειναι απλο αυτο που κανουν...ανοιγουν λογαριασμους σε book περνουν το bonus και με arbitrage εκπληρωνουν τους ορους και κανεις αναληψη...απλα επειδη υπαρχουν πολλες παγιδες σε ολο αυτο εχουν βγαλει εναν οδηγο που σου λεει τι να μην κανεις και πως να το κανεις.!!Και δεν σταματανε εκει...!!Τωρα εσυ δεν ξερεις καθολου απο ιντερνετ betting??H απο arbitrage δεν ξερεις??Εγω ηξερα καποια πραγματα αλλα εκει που κολαγα επαιρνα τηλεφωνο και μου λεγανε.!!
  • Δημιουργία νέου...