Προς το περιεχόμενο

karapiperidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με karapiperidis

  • Ημερομηνία γέννησης 21/07/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

karapiperidis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα.. Εχω ενα λαπτοπ το οποιο εχει δυο σκληρους..ο ενας ssd και ο αλλος hdd..προσφατα αποφασισα να εγκαταστησω linux στο λαπτοπ αυτο..ομως ο ssd μου εχει λιγα περιθωρια αποθηκευτικου χωρου με αποτελεσμα η εγκασταση να ειναι αδυνατη γιατι δεν θα εχω χωρο για τα προγραμματα των linux αλλα και των windows..Η ερωτηση μου ειναι..Θα μπορουσα να εγκαταστησω τα linux στον hdd?(ο hdd λειτουργει μονο ως αποθηκευτικος και ο ssd ειναι ο bootable disk)Ευχαριστω πολυ!
  2. karapiperidis

    A3 αναλυση

    Γεια σας παιδια..Εχω ενα logo το οποιο πρεπει να εκτυπωσω σε μια Α3 κολλα αλλα οταν το εκτυπωνω η αναλυση χαλαει κατα πολυ..Το logo εγινε με το photoshop..Μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα για ειδικη επεξεργασια για Α3 κολλες..Τι θα μπορουσα να κανω; Ευχαριστω
  3. Δεν μπορω καπως να τα ανοιξω??δεν μπορει ρε παιδια καποιος τροπος θα υπαρχει
  4. Γεια σας παιδια..Προσφατα εκανα format τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου κι εχασα καποια αρχεια..Οπως καταλαβαινετε ετρεξα καποια προγραμματα για να επαναφερω τα αρχεια μου..Ευτυχως τα περισσοτερα επαναφερθηκαν αλλα καποια αρχεια εικονων δεν ανοιγουν..Δοκιμασα πολλα προγραμματα για προβολη εικονων αλλα τπτ..Ετσι καταλαβα πως τα αρχεια ειναι κατεστραμενα..Μηπως ξερει καποιος τι θα μπορουσα να κανω;;
  5. karapiperidis

    Android phone

    Γεια σε ολους εχω ενα samsung galaxy core το οποιο καποια στιγμη μου εκανε μονο του επαννεκινηση και τωρα δεν ανοιγει ΚΑΘΟΛΟΥ.Το παραξενο ομως ειναι οτι οταν το συνδεω με τον υπολογιστη συνδεεται απλα δεν μπορω να το χειριστω δηλαδη κανει τον συνηθισμενο ηχο των windows..Παρακαλω βοηθηστε με λιγο.. Ευχαριστω!
  6. δεν ξερω πως να το κανω...
  7. Ναι αλλα τιποτα το εχω κανει 2 φορες αλλα παλι τιποτα
  8. Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα! Ευχαριστω!!
  9. Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιες ιστοσελίδες για δωρεάν προγράμματα,λογισμικά και drivers για λαπτοπ
  10. για ποιο λογο να το ανοιξεις??? 1)Θα προσεξεις πολυ να μην πεσει επανω στη μητρικη καποια τριχα απο την μπλουζα σου.2)Αν ξεβιδοσεις ολες τις βιδες και δεις οτι δεν ανοιγει μην το ζωρισεις ψαξε και για αλλες βιδες.3)Οταν θα βγαλεις την μητρικη η τον σκληρο σου η την RAM καλο θα ειναι να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΝΆΙΛΟΝ σακουλακια διαφορων μεγεθων για να τα βαλεις μεσα.Ακομα μην αγγιξεις την μητρικη αν δεν εχεις γυοθει και οταν θα την βγαλεις βαλτην επανω σε ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.Τελος να μην ανοιξεις τα σακουλακια πριν βγαλεις την μητρικη η την RAM η τον σκληρο.Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.
  11. Γεια σας παιδια θελω να παρω ενα ταμπλετ με adroid και να βαλω windows 7 η 8.Αυτο γινεται???? Αν μπορειτε απαντηστε μου αμεσα! Ευχαριστω!
  12. Γεια σας θελω να προσπαθησω να φτιαξω ενα προγραμμα για windows με εναν ευκολο σχετικα τροπο.Δεν εχω γνωσεις προγραμματισμου!! Ευχαριστω!!
  13. karapiperidis

    format σε laptop με windows xp

    το μοντελο ειναι SATELLITE A100-192
  • Δημιουργία νέου...