Προς το περιεχόμενο

Berserk_GR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    270
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.077 προβολές προφίλ

Berserk_GR's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/04/2024 08:08 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται μεταχειρισμένος αλλά σε καλή κατάσταση επεξεργαστής i9 9900K για socket 1151 για αγορά εντός Θεσσαλονίκης χέρι-χέρι στα 200 ευρώ το πολύ. Σκεφτόμουν να αναβαθμίσω το PC και να πουλήσω μετά τον i7 9700Κ που έχω τώρα. Μόνο Θεσσαλονίκη χέρι-χέρι. Ευχαριστώ.

    200 €

  2. Δηλαδή αν τα έχεις κατεβασμένα ήδη, ακόμα και αν περάσει η ημερομηνία προθεσμίας θα εξακολουθείς να μπορείς να τα παίζεις ;
  3. Φυσικά και εγώ το προτίμησα για το PC. Φοβερό χειριστήριο. Ακόμα και στο Steam αν πέσεις σε παιχνίδι που δεν το υποστηρίζει, κατεβάζεις το DS4Windows v3.0.18 x64 και παίζεις τα πάντα και χωρίς Steam. Τσίμπησα και ένα Bluetooth 5άρι και όλα τέλεια (δοκιμασμένο σε Win 10 64bit και Win 11). Για τα adaptive triggers αν θέλει ο κατασκευαστής των games μπορεί να του βάλει υποστήριξη αλλά και να μην έχει δεν με πειράζει καθόλου. Για γρηγορότερο φόρτισμα τσίμπησα και την βάση φόρτισης χειριστηρίων του Ps5. Αν κάποια στιγμή πάρω Ps5 ακόμα καλύτερα μιας που έτσι θα έχω 2ο χειριστήριο για παρέα ήδη ή για αλλαγή όταν αδειάζει η μπαταρία και βάση φόρτισης και για τα 2 αγορασμένη ήδη. Αν βάλεις το DS4Windows v3.0.18 x64 σου λέει και την μπαταρία. Βλακεία που το Steam δεν το έχει κάνει ακόμα.
  4. Σαν άσχετος εγώ, αν αποφασίσω το ΜΗΝΑ - ΜΗΝΑ, τα πληρώνω κάθε μήνα σε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή στην τράπεζα ; (Προτιμώ στο ΠΛΑΙΣΙΟ)
  5. Εκείνη την εποχή μου άρεσε και το Legend (1985) με τον Tom Cruise. (Επίσης σαν πιτσιρικάς τότε ήμουν ξετρελαμένος με το γκομενάκι που πρωταγωνιστούσε εκεί. Mia Sara )
  6. Το Fortnite είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν το PUBG ήταν δωρεάν και αυτό, τότε θα ήταν δίκαιος ο συναγωνισμός. Τα δωρεάν σχεδόν όλοι τα κατεβάζουν γιατί είναι... ΔΩΡΕΑΝ.
  7. Κλεφταράδες. Χρεώνουν αέρα κοπανιστό. Αν δεν είχα το κινητό ανάγκη για την δουλειά μου που μπορεί να πάω σε πελάτη και να μην μπορώ να τον βρω, θα το έσπαγα. Άχρηστο για εμένα. Επίσης όταν βλέπω κάτι κατίνες να οδηγούνε και να μιλάνε στο τηλέφωνο λες και δεν υπάρχει αύριο και όποιον πάρει ο Χάρος στον δρόμο, μου ανάβουνε τα λαμπάκια.
  8. Φίλε κατέβασε πακέτο με codecs ώστε ο player που γουστάρεις να παίζει τα πάντα. Power DVD έχω να δουλέψω χρόνια. Κατέβασε πακέτο με codecs τον: K Lite MEGA Codec Pack που θα τον βρεις εδώ: https://www.codecguide.com/download_kl.htm
  9. Σιγά το πρόβλημα. Τώρα με κάθε iPhone και μία σόμπα δώρο
  10. Πάμε στην τιμή 499 ευρόπουλα. Τζάμπα. (Ενημέρωση από techradar)
  11. ΣΚΡΟΥΤΖ ξεκινάει από 980 και φτάνει 1250. ΟΕΟ. Ελλάδα.
  12. Εμείς που θέλουμε το Ps Plus μόνο για online gaming θα το πληρώνουμε ακόμα πιο ακριβά. Εύγε Sony. For The Players.
  • Δημιουργία νέου...