Προς το περιεχόμενο

tsiklislol

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.094 προβολές προφίλ

tsiklislol's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα Windows tablet για τον λογαριασμό ερευνών πανεπιστημίου. Λόγω του ότι το/τα συγκεκριμένα τάμπλετ θα χρησιμοποιηθούν για την εκπόνηση ερωτηματολογίων νομίζω ότι χρειάζεται να έχουν μεγάλη μπαταρία, να έχουν λογισμικό Windows και να είναι σχετικά ελαφριά. Η τιμή τους πρέπει να κυμαίνεται κοντά στα 200 το πολύ 250 ευρώ. Θετικό θα ήταν επίσεις να έχουν και κειμενογράφο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημέρα! Αναρωτιόμουν αν γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο να κάνω αναστροφή τα χρώματα του firefox ή με κάποιο τρόπο να κάνω όλες τις επιφάνειες που εμφανίζονται άσπρες στον περιηγητή, μάυρες (άλλα ευανάγνωστες). Έχω εγκαταστήσει το Colour transform add-on, αλλά τα γράμματα ή/και τα εικονίδια στους διάφορους ιστότοπους είναι τρομερά δυσανάγνωστα. Δοκίμασα να αλλάξω τα χρώματα και από το ίδιο το menu του firefox αλλά τα αποτελέσματα ήταν ακόμα χειρότερα. Ευχαριστώ!
  3. tsiklislol

    win 7 σε macbook late 08 unibody

    Εχει DvD drive αλλα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει. Υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω? Επισεις με το προγραμμα το ανεφερα παραπανω της Microsoft προσπαθησα να καψω ενα DvD με τα windows 7 αλλα απετυχε να το καψει(απο αλλο PC με windows), μηπως πρεπει να καψω απο αλλο προγραμμα? Εντωμεταξυ εχω βαλει τα mavericks sto macbook και δεν με αφηνει να βαλω ενα ηδη καμμενο cd που εχω με windows XP μου βγαζει ενα μυνημα που λεει οτι δεν εχω εισαγει USB drive. Καμοια λυση ?
  4. tsiklislol

    win 7 σε macbook late 08 unibody

    Καλημέρα, χθές κάηκε το λάπτοπ ενός φίλου και λέω να του δανείσω το παλιό macbook late 08 unibody που έχω και κάθεται μιας και πήρα καινούργιο φέτος.Επειδή το παιδί δεν το κατέχει γενικά οσον αφορά υπολογιστές είπα να του βάλω Win 7 και να κάνει boot μονο σε win apo default . Χτες που πήγα να το φτιάξω μέσω Bootcamp ομως δέν μου δεχόταν το stickακι που είχα δημιουργήσει ενα bootable usb flash από το πρόγραμμα που προσφέρει η Microsoft στην ιστοσελίδα της . To πρόβλημα απότι λέει το bootcamp είναι οτι θέλει το bootable usb να είναι σε 1 partition Fat και το στικάκι το δημιουργεί σε NTFS. Ύστερα δοκίμασα να το ξαναφτιάξω με το Rufus σε Fat μορφή αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μήπως το macbook δεν δέχετε Bootable usb για την εγκατάσταση win7 μέσω Bootcamp ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. tsiklislol

    Αγορά macbook pro retina

    Πριν απο 1 μηνα πηρα και γω το φετινο μακμπουκ 13' retina λοιπον , το καλυτερο οσον αφορα την σχεση τιμης/αποδοσης κατα την γνωμη μου ειναι το macbook 13" retina 8gb ram/256 ssd που βγενει απο σκρουτζομαγαζα γυρω στα 1340 ευρα. Επειδη παιζω και γω καμοια φορα λολακι μια χαρα το πεζει στα φουλ γραφικα με 30-40 fps και στα medium γραφικα εχεις 40-60 fps . Το 13"ρι βγαινει και σε 16 gb ram αλλα ειναι BTO (μονο απο premium reseller οπως idocument) οπου το μοντελο που σου ειπα παραπανω με τα 8 gb ram το εχουν στα 1600 ευρω και με τα 16 ram θα φτασει πολυ ψηλα η τιμη. Αυτα ! Η ram ΔΕΝ αναβαθμιζεται !
  6. Καλησπέρα και από μένα. Σκευτόμουν για αγορά μίας τηλεόρασης μέχρι 1000 ευρώ. Στην αρχή έψαχνα για UHD αλλά μέτα τις απέριψα λόγω έλειψης περιεχομένου 4Κ. Μήπως την συγκεκριμένη Samsung την έχει κάποιος ή έχετε να προτίνεται κάτι αλλό; θενξ !
  7. Καλησπερα , Σαν κάτοχος μακ απο το 2008 του macbook 13'και γω φέτος ήθελα να πάρω ένα καινούργιο μακ. Πιστεψέ με όταν σου λέω οτι το καλύτερο μοντέλο για αυτά που λές εκτός από την σειρά των μακ αιρ ειναι το macbook pro 13' retina 8/16gb ram 256 ssd η οθόνη δεν σε περιορίζει σε τίποτα και είναι το πίο βολικό μέγεθος για λάπτοπ κατά την αποψή μου. Επειδή και γώ την ίδια χρήση με σένα κάνω πάνω κάτω , το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πόλυ βολικό και ελαφρή και η μπαταρία άπαιχτη. Ελπίζω να βοήθησα .
  8. tsiklislol

    jailbreak 7.1.1

    Καλημέρα. Έκανα και εγώ χθές jailbreak me to pangu σε iphone 5s και όλα μία χαρά. Ο κύριος λόγος όμως που το έκανα είναι για να πέζω hearthstone . Έχω βρεί τις οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσω αλλά συνέχεια αποτυγχάνω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που καταλαβένει τι κάνει? Το θέμα μου είναι στην μεταφορά της εφαρμογής από τον υπολογιστή στο κινητό. Ευχαριστώ. http://rumorscity.com/2014/04/23/how-to-play-hearthstone-on-iphone-or-ipod/
  9. tsiklislol

    Iphone 5s 7.1.1 jailbreak

    Καμιά ιδέα πως κάνω jailbreak το 7.1.1 ?
  10. Καλημέρα φίλοι του insomnia ! To macbook late unibody 2008 μου , μου εμφάνισε replace now στην μπαταρία του, απο λίγο που το έψαξα στο διαδύκτιο βρήκα κατι μπαταρίες με 100 ευρώ τα οποία να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ διαθετιμένος να δώσω Έχει κανείς κατα νου κάποιον ιστότοπο που να μπορώ να την βρώ φθηνότερα ? Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...