Προς το περιεχόμενο

kostas3847

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.979 προβολές προφίλ

kostas3847's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μόλις χθες αναβαθμίστηκε και το δικό μου s9 plus σε android pie και μέχρι στιγμής όλα καλά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το always on display με την επιλογή "πατήστε για εμφάνιση". Μόλις επιλέγω αυτή την λειτουργιά προβολής, σχεδόν ποτέ δεν ενεργοποιειτε με το πάτημα της οθόνης. Η δεν θα εμφανιστεί ποτέ, η θα εμφανιστεί με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Ξέρει κανείς πως διορθώνετε? Ευχαριστώ,
  2. Καλημέρα! Θα σου πρότεινα αυτή: http://www.praktiker.gr/p/polythrona-grafeiou-ravenna-mpez-16044 Την πήρα πριν ένα μήνα σε μαύρο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι για την τιμή της αξίζει πολύ. Ούτε τριγμοί ούτε τίποτα. Αν πας στο κατάστημα στο Αιγάλεω, τις έχει τις περισσότερες ανοιχτές για να δεις πως είναι. Πήγα την είδα ήταν ετοιμοπαράδοτη και την πήρα. Την συναρμολογείς μόνος σου αλλά η συναρμολόγηση είναι πανεύκολη δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.
  3. Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής! Μόλις σύνδεσα το paypal με την χρεωστική μου! Αν πάω στο ΑΤΜ και βάλω λεφτά στη κάρτα, το paypal βλέπει κατευθείαν οτι η κάρτα έχει λεφτά?? Ευχαριστώ!
  4. kostas3847

    Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM

    Όταν μιλάς στη μια η άλλη σου δείχνει κλειστή. Και μου έρχεται μήνυμα ότι ο τάδε αριθμός με πήρε τηλέφωνο. Όταν δεν μιλάς σε όποιο και να σε πάρουν χτυπάει κανονικά. Πάντως στο λέω ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη για τα λεφτά του πάντα. Εγώ το πήρα από public γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου.
  5. kostas3847

    Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM

    Όντως είναι μεγάλη οθόνη αλλά συνηθίζεται. Η ram πάνω από 500 mb δεν μου έχει φτάσει. Και η μπαταρία χωρίς πολύ χρήση γύρω στης 3+ μέρες. Με χρήση (τηλέφωνο+μηνύματα) σχεδόν 2!
  6. kostas3847

    Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM

    Το έχω ένα μήνα. Αψογο σε όλα! Δεν κολλάει καθόλου και οι 2 sim δουλεύουν μια χαρά!
  7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας?? Οχι ε??
  8. Καλησπέρα σας! Θέλω να αγοράσω RAM για την Asus H87m-pro και θέλω την βοήθεια σας. Θα ήθελα μέχρι 8gb και έως 80-85 ευρώ. Τα χαρακτηριστικά της mb είναι: 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory Dual Channel Memory Architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) * Hyper DIMM support is subject to the physical characteristics of individual CPUs. * Refer to www.asus.com for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). * Due to Intel® chipset limitation, DDR3 1600 MHz and higher memory modules on XMP mode will run at the maximum transfer rate of DDR3 1600 Mhz. Αν μπορείτε προτείνετε μου μερικές! Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα! Τελικά πήγα την κάρτα για έλεγχο και μου είπαν ότι θα την στειλουν για έλεγχο. Από το πρωί ο υπολογιστήΣ έχει κάνει 10 restart μόνος του. Του τρέχω το memtest κάνα τέταρτο και έχει βρει 41000 errors... Τι κάνω τώρα?? Σας Ευχαριστώ.
  10. Νασαι καλά φίλε. Κρήτη μόνο καλοκαίρι για διακοπές! Απο εκεί έχω καταγωγή. Μάλλον θα τους την πάω αύριο γιατί δεν πιστεύω να μην την σήκωνε το τροφοδοτικό, τι να πω.
  11. Δυστυχώς λείπουν όλοι και δεν μπορώ να δώ απο άλλον για τροφοδοτικό. Τέτοιες δοκιμές δεν κάνω γιατί δεν ξέρω καθόλου απο τέτοια.
  12. φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Εχω μόνο ένα τροφοδοτικό μικρο. Δεν έχει ούτε καν PCi-E.
  13. Καλησπέρα σας! Χθές προχώρησα σε αγορά της gigabyte r9 280. To σύστημα μου είναι το εξής: i7 4770 asus H87m-pro Thermaltake Smast 630W SSD evo 840 120GB 1T Toshiba hdd Την τοποθετώ στο σύστημα και όλα καλά. Παίζω και κάτι παιχνίδια κάνα 3ωρο και πάλι όλα καλά. Τρέχω και ένα Valley Benchmark και πάλι όλα καλά. Σήμερα λοιπόν απλά ήμουν στο Internet και ξαφνικά βγάζει μπλέ οθόνη των Windows 8.1 και κλείνει. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είχε ξαναβγάλει ο υπολογιστής μπλε οθόνη. Τον ανοίγω και δεν έμπαινε ούτε bios ούτε τίποτα και αναβόσβηνε το λαμπάκι του power. Βγάζω την κάρτα και βάζω το HDMI στην θύρα για τα ενσωματωμένα γραφικά και ανοίγει. Ξαναβάζω την κάρτα και με το που ανοίγω το κουμπί του τροφοδοτικού πέφτει η ασφάλεια του δωματίου. Σηκώνω την ασφάλεια, ανοίγω τον υπολογιστή και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Την ξαναβγάζω και όλα λειτουργούν κανονικά. Τα έφτυσε η κάρτα απο χθές?? Σας ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...