Προς το περιεχόμενο

MARIADIMI27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

MARIADIMI27's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι τα κεκ θα μας δωσουν καποιο χαρτι που θα δειχνει την πρακτικι μας σε καποιο χορο εργασιας η οχι?
  2. καλησπερα πληρωθηκα και εγωωωω !! αντε παιδιαααα ευχομε και σε εσας συντομααα !!!!
  3. ειλικρινα εγω παντως δεν ξερω τι γινετε σημερα καταφερα να μαθω τον κωδικο απ το προγραμμα περνω στο υπουργειο μ λεει εισαι σε πληρωμη παρε το παρακαταθηκων για να σου πουν αν πληρωθηκες περνω εκει μ ζητανε κωδικο τον δινω μου λεει οχι δεν εχουμε κατι σε πληρωμη απ το συγκεκριμενο προγραμμα παρε στο υπουργειο να σου πουν ποτε τα εστηλα ξαναπερνω επι 2 ωρες επερνα καποια στιγμη απαντησε. τις λεω μ ζητησαν απ τοπαρακαταθηκων ημερομηνια π στειλατε τα λεφτα μ λεει εισαι σε πληρωμη κοπελα μ παρε στο παρακαταθηκων να σου πουν μα χρυση μ γυναικα εκει πηρα κ μ ειπαν να παρω εσενα τπτ η κυρια το δικο της κ πριν το κλεισω μ λεει στα εισερχομενα μου βλεπω οτι εισαι σε πληρωμη απο 16/4/2014 κ λεω ναι? κ ποτε θα τα παρουμε κ λεει παρε το παρακαταθηκων μα χριστιανη μ δεν εχει παει τιποτα εκει οχι εκει παρε απο εμας εχουν φυγει. τεσπα με βαρια καρδια ξαναπηρα στο παρακαταθηκων κ μ ξαναειπε το ιδιο οτι δεν εχει παει κατι εκει. κ με αποτελεσμα η κοπελα απ τον παρακαταθηκων να μ ζητηση κ συγνωμη π δεν μπορουσε να με βοηθηση πιο πολυ... τωραααααααα τι Γινετε ενας θεος ξερει!
  4. μολις με πηρε η υπευθυνη απ το κεκ και μ ελεγε αν ενδιαφερομε για το καινουριο προγραμα π θα βγει κ της λεω ειναι το τελευταιο πραγμα π με απασχολη αυτη την στιγμη τα λεφτα μου θελω που δουλευαμε σαν τα σκυλια κ δεν πηραμε ενα ευχαριστω και λεει μην ανησυχεις καποια στιγμη θα τα παρεις μεχρι το καλοκαιρι εχεις καιρο ακομα να πας διακοπουλες και γελουσε! τωρα τι βριζεις η δεν την βριζεις? κ την ρωταω πως γινετε να πληρωνοντε ατομα π τελειωσαν μαρτιο και εγω ακομα απο 3/1/2014 περιμενω αφου ολο το τμημα τελειωσε την ιδια μερα μιας κ δουλευαμε ολη στην ιδια αλυσιδα σουπερ μαρκετ. κ λεει μην διαβαζεις οτι να ναι στο ιντερνετ λενε και ψεματα. της ζητησα για αλλη μια φορα τον κωδικο απ το τμημα μας κ αρνηθηκε να μου το δωσει. αυριο δεν θα της το χαρισω θα παρω στα κεντρικα του κεκ και θελει δεν θελει θα μου το πει.
  5. τιποτα και σημερα ελεος δηλ! η υπομονη εξαντλειταιιιιιι!!!
  6. κ ναι εβγαλα γραμμη στο υπουργειο το μεσημερι κ μ ειπε η κοπελα που απαντησε οτι τα χαρτια απ το κεκ μας ειναι ολα οκ και ειναι σε πληρωμη ! μ εφυγε η αγωνια οτι δεν ειχε στειλει τα χαρτια οπως ειχε πει πριν μερες μαλον η ιδια κοπελα π απαντησε και σημερα.. μηπως γνωριζει κανεις σε ποσες μερες μπαινουν τα λεφτα αφου ολα ειναι οκ απο θεμα ελενχου??
  7. 0.01 κ σημεραααααααααααααααααααααααα ........ τι ωραια τι καλα . τελικα θα πιστεψω οτι δεν εστηλε τα χαρτια μας ακομα η μανταμ απ το κεκ για αυτο κ εγινε λουις.....
  8. καλημερα παιδια πριν 10 λεπτα μιλισα με το υπουργειο κ μ ειπε η κυρια π απαντησε οτι το κεκ το δικο μ δεν εκανε αιτηση πληρωμης ωστε να γινει ελενχος στα χαρτια μας και να πληρωθουμε. ενωωω η κυρια π εχει το κεκ ειπε χθες βραδυ οτι θα πληρωθουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα .. για πειτε μ τωρααααααα τι κανωωωωωωωωω που αυτη δεν απανταει στα τηλεφωνα?
  9. και δεν ειπαν μονο σε εσενα ετσι! ΕΤΣΙ μου ειπε πριν λιγο και εμενα.
  • Δημιουργία νέου...