Προς το περιεχόμενο

DeejayTelis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DeejayTelis

  • Ημερομηνία γέννησης 14/08/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιας
  • Ενδιαφέροντα
    Parkour, Djing, Computers, Snowboard, Skate

Ιστοσελίδα

  • Skype
    deejaytelis

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.252 προβολές προφίλ

DeejayTelis's Achievements

  1. DeejayTelis

    Mechanical Keyboard

    Εμενα με ενοχλεί γενικά το audible feedback, γιαυτο τα black είναι τα αγαπημένα μου.
  2. Αρα, έχεις top priority boot τον 840 στον οποίο ειναι o bootloader και bootαρεις legacy. Δοκιμασε να bootαρεις σε άλλο δίσκο και να ξαναεκαταστησεις τον bootloader αλλού, και βάλε εκείνο top boot.
  3. Α, καταλαβα, κανεις triple boot σε 3 διαφορετικους σκληρους, κομπλε. Με UEFI κανεις boot, ή legacy? Αν κανεις με legacy δεν ξερω τι παιζει, και δεν νομιζω να πετυχει αυτο που σου ειπα. ΥΓ Τον bootloader σε ποιο σκληρο τον εχεις? Αν εχεις UEFI θα πρεπει να εχει καπου δικο του ενα EFI partition. Μπορει να παιζει εκει το προβλημα, δοκιμασε να τον ξαναεγκαταστησεις τον bootloader σου.
  4. Γυρνα πισω σε κλασικό Windows boot manager κανε fix με το bootrec.exe /fixboot και /fixmbr και μετα ξαναβαλε Easy BSD. Και δες αν λειτουργεί ετσι. Επι τι ευκαιρίας γιατί αλλαξες boot manager για μονο ενα λογισμικό σύστημα.; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιαυτο ρωτάω. Συνήθως οταν έχω μονο τα Windows 7 δεν με ενδιαφέρει, όταν βάζω και Linux τότε μόνο χρησιμοποιώ τον GRUB κλασικα πακετακι με Linux.
  5. DeejayTelis

    Mechanical Keyboard

    Εγώ, ως χρήστης του Roccat Ryos MK Pro με black mx cherry switches, θα σου πω και εγω την αποψη μου περί mechanical Keyboards. Καταρχάς πριν την αγορά αυτού, είχα ένα Razer deathstalker, το είχα πάρει για τα ledακια, πάντα ήμουν φαν του καλου στυλ, βρε βέβαια χωρίς καλο ψαξιμο πηρα καταλαθος το essential που δεν ειχε και ξενέρωσα, γενικα εκεινο εμοιαζε με πληκτρολόγιο λαπτοπ και δεν βολευε πολυ για Gaming, παρά μόνο για σερφαρισμα στο νετ. Τελικά το Roccat Ryos MK Pro, μου έκανε γάντι, μιας που για στυλ και μονο εχει per key lighting, φωτίζεις εσυ ξεχωριστά οποίο κουμπί θες και εχει ενσωματωμένα USB και Audio jacks και γενικά ειναι πολυ αξιοπιστο πληκτρολόγιο. Με εχει αφησει αφωνο αλλα μου πηρε λιγο καιρο πχ δυο εβδομάδες να το συνηθίσω, αλλά μετά είναι πολυ εύχρηστο και βολικό. Απο μενα, ναι μεν δεν εχω δοκιμασει πολλα Keyboards αλλα το προτείνω ανεπιφύλακτα αν το σηκωνει το budget σου. Εμένα αυτο το βίντεο με έψησε :-P , δες και πες μου, και εδω σου παραθέτω το link με τα specs να δεις και να χορτάσεις με τα ματια, στην Ελλάδα η καλύτερη τιμη που εχω βρει (εκτος σκρουτζ, οπου δεν υπάρχει καν το πληκτρολόγιο αυτο) ειναι εδω.
  6. Να θυμασαι παίζει ρόλο και το load του συστήματος σου.
  7. Κανένα απολύτως, οι ταχύτητες ειναι ολες εξαιρετικά υψηλές.
  8. Roccat, logitech, Corsair εχουν αποδειχθει ως εμπιστες εταιρειες.
  9. Το όλο συμβάν όντως βρομάει. Παρόλα αυτα μην θέλοντας να γενικεύσουμε απο ένα ασχημο συμβάν, ειλικρινά θα το έχω στα υπόψην μου από εδω και πέρα αν πρόκειται ποτέ να εχω κάποια παρε-ωσε μαζι τους. Απλά δεν χρειάζεται να γενικεύσουμε την ολη κατάσταση σε ολόκληρη την Samsung, μιας που μπορεί απλα να έπεσες στο χειρότερο σέρβις σε ολόκληρη την εταιρεία, αυτό θα πει ατυχια. Εν τέλει καθε γεγονός καταγραφετε και καθως θα συσωρευτουν και αλλες ομοιες αποψεις και ασχημες εμπειρίες θα μπορέσουμε μαζι να την κατακρίνουμε ανετα.
  10. Κομπλε, και εφόσον δεν κάνει κάποιο RAID Array (δεν ενθυμούμαι αν το υποστηρίζει το ΜοΒο καν το RAID), δεν νομίζω να βρει πρόβλημα όπως είπες όπου και να τον συνδέσει.
  11. Φίλε είμαστε και οι δύο, ή μαζόχες ή τρελοί, τουλάχιστον εγώ σίγουρα. Είδα και έφαγα την πρώτη πατάτα στην μούρη απο το Deathadder, και πήγα και αγόρασα και μετά το Ouroboros και μετά το Mamba που είχα την εντύπωση πως θα ήταν η εξαίρεση στις μουφες τους. Αλλα αποτι βλέπω και εσύ στο signature σου Razer έχεις :-P
  12. Ένα thread που μπορώ να κραξω άνετα την Razer για το Firmware των προϊόντων της και γενικά το software της, που είναι για το βοθρο. Τουλάχιστον αυτό έχω ανακαλύψει μετά από λιγότερο απο ένα χρόνο χρήσης του Deathadder και του Mamba και του Ouroboros. Το τελευταίο μου είναι το mamba το οποίο έχει κανονικά LEDακια αλλά φυσικά δεν ανάβει.. Και γενικά στο νετ πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με προϊόντα της Razer. Εγώ προσωπικά δεν θα σου πρότεινα κάποιο προϊόν Razer. Σαν υλικό μπορεί να είναι Premium αλλά σαν λογισμικό είναι εντελώς κατεστραμενα.
  13. Σε κάποιες, ελάχιστες μεν περιπτώσεις, μπορεί να παίζει ρόλο η sata port γιατί η καποιες ανήκουν σε διαφορετικά sata controller, πχ native intel ή κάποιο Marvell, στην περίπτωση σου που το ΜοΒο είναι καινούριο δεν νομίζω ότι έχει σημασία όπως είπε ο φίλος από πάνω.
  14. DeejayTelis

    "Ξεμπουκωμα" PC

    Socket 478, εχω ακομα μερικους τετοιους στην αποθηκη σκονισμενους να την στοιχιωνουνε... Αυτα ειναι μούμιες και εκθεσιακα κομμάτια, εξου και ο λογος που τα κρατάω ακόμα, όταν θα βγουν οι επεξεργαστές Intel Core i17 (duh!) εγώ θα πουλήσω τους socket 478 και κατι αλλα αρχαια πραγματα οπως κατι RAM και κατι σκληρούς στο αρχαιολογικο τμημα .
  • Δημιουργία νέου...