Προς το περιεχόμενο

alekossam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.438 προβολές προφίλ

alekossam's Achievements

  1. alekossam

    Προβλημα με USPS tracking number

    Παιδιά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Το πακέτο από Αμερική μου γράφει ότι παραδόθηκε στο αεροδρόμιο της νέας Υόρκης. Έκτοτε και μετά από 5 μέρες δεν υπαρχει κάποια ενημέρωση στο tracking του usps. Όπως διάβασα και παραπάνω έκανα και μια προσπάθεια στο tracking των ΕΛΤΑ και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός αποστολής. Έχετε καμία ιδέα για βοήθεια;
  2. Παιδια καλησπέρα κάποιος από το site μου ακύρωσε μια παραγγελία με αντικαταβολή ενώ την είχα αποστείλει και είχα προπληρώσει εγω τα μεταφορικα. Πως του κανω αρνητική αξιολόγηση αφού δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή; τον βρίσκω μεσα από την αγγελία μου; γιατί μπήκα στο προφίλ του και δεν βρήκα πως μπορω να του κανω αρνητική αξιολόγηση.
  3. Καλησπέρα στα μέλη. Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω πάρει μια qled τηλεόραση και την δεύτερη μέρα ξαφνικά μου τρεμοπαίζε η οθόνη ξαφνικά μαυρίζει και σε ένα δευτερόλεπτο επανέρχεται. Εννοειτε ότι έχω βάλει την τηλεόραση σε ρυθμίσεις hdr γιατί για αυτο την πήρα άλλωστε. Αυτο το έκανε και κατα την διάρκεια του gaming αλλά και οταν έβαλα αργότερα ένα βίντεο στο YouTube. Οποίος ξέρει ή έχει ίδιο μοντέλο ας μου στείλει.
  • Δημιουργία νέου...