Προς το περιεχόμενο

Nikolaos26

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Nikolaos26

  • Ημερομηνία γέννησης 12/12/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.406 προβολές προφίλ

Nikolaos26's Achievements

  1. Nikolaos26

    Devil May Cry 4 Limited Edition

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 09:50 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Γεια σας παιδιά. Πουλάω την limited edition του Devil May Cry 4 για Xbox 360. Bρίσκεται σε άριστη κατάσταση, σαν να αγοράστηκε χτες. Βρίσκομαι στην Αθήνα και θα βόλευε κάποια συνάντηση στο κέντρο ή κοντά σε Μοσχάτο η ταύρο. Η τιμή πώλησης είναι στα 20 € . Μπορώ να στείλω και εκτός Αθηνών αλλά τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Ευχαριστω

    20 €

  2. Δε θα σχολιάσω το ότι το βρίσκω άσχημο, μιας και αυτό είναι υποκειμενικό. Αυτό που με ξεπερνάει όμως πραγματικά είναι το ποσο, ΤΡΑ ΓΙ ΚΟ ΤΑ ΤΗ είναι η Sony, που σου πουλάει 500€, «lux» μηχάνημα, και σου βάζει δυο, ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ να σου κρατάνε την κονσόλα, σε οριζόντια θέση και δε βλέπω να το σχολιάζει κανεις!!! Θέλει να γίνει η Apple του gaming και σου δίνει την πιο ακριβή της συσκευή μέσα σε αυγοθήκες!!!!
  3. Κάτι τέτοιες στιγμές περιμένω μέσα στο χρόνο για να νιώσω πάλι 15 χρόνων. Πατατάκια σοκολάτες κοκακολες και δε συμμαζεύεται
  4. Έπρεπε να μας βγάλει την Παναγία, έπρεπε να φάει πόσες μηνύσεις και πραγματικά αναρωτιέμαι. Πως νιώθει τώρα που, Κάτι μήνες πριν έβγαινε και έλεγε ότι τα Joy con δεν έχουν κανένα πρόβλημα; Τόσα μα τόσα εκατομμύρια Ε ΕΙ βγάλει, και παρόλα αυτά Συμπεριφέρεται σαν τον «ρομά» του gaming.. Τελος πάντων κάλλιο αργά παρά ποτέ.
  5. Μπήκα να δώ τις φωτό με τα Bugs (όπως την έλη με αυτιά άνιμε λαγού) και απογοητεύτηκα.
  6. Σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση από τα 10 στα 11 αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το αν αξίζει. Γενικά θέλω ένα ψηλό format αλλά δεν θέλω να χάσω και όλα τα αρχεία του υπολογιστή οπότε λέω να κάνω ένα upgrade. Διορθώστε με αν κάνω λάθος υπάρχει και η επιλογή σοφτ format; Δηλαδή κανονικού format χωρίς να διαγραφεί τίποτα από τα αρχεία που έχω αποθηκευμένα στο σκληρό;
  7. Καλησπέρα σε όλους. έρχεται κατάθεση ψυχής με ηλικιακούς προβληματισμούς. Πρόσφατα έκλεισα τα 35. Εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του Retail, σε αρκετά καλή θέση, όντας 10 σχεδόν χρόνια στην εταιρία, αρκετά καλό μισθό και εξαιρετικό, έστω για την ώρα, συναδελφικό περιβάλλον. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που φαντάζομαι να κάνω για τα επόμενα 10 χρόνια, όχι μόνο λόγο της έντασης της εργασίας(μεγάλο κατάστημα αθλητικών ειδών) όσο και λόγω ωραρίων, Κυριακών, καταπόνησης σώματος κλπ κλπ. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν κοιτάζω λιγάκι τα επόμενα μου βήματα. Παλαιότερα, είχα ένα φίλο, ο οποίος δούλευε σαν προγραμματιστής backend σε ναυτιλιακή στον Πειραιά και πάντα μου έλεγε "διάβαζε κώδικα". Για να είμαι εδώ λοιπόν, ποτέ δεν διάβασα κώδικα. Πρόσφατα σε μία κουβέντα που είχαμε, με ενημέρωσε σχετικά με τον frontend προγραμματισμό για τον οποίο δεν είχα ποτέ ηδέα για την ύπαρξή του. Να ενημερώσω κάπου εδώ, ότι πάντα ασχολούμουν με τους υπολογιστές με mods στο software. Δε ξέρω αν βοηθάει, απλά το αναφέρω, για να δώσω την εικόνα ενός ατόμου των last 80s οπού πάντα καταπιάνονταν με pc κονσόλες και ήταν πάντα μέσα στην τεχνολογία. Στα δικά μας λοιπόν. Ο φίλος αυτός με ενημερώνει ότι με κάμποσο διάβασμά θα μπορούσα να μάθω κάποια πράγματα που αφορά το front end και σε ένα εύλογο διάστημα θα μπορούσα να πιάσω κάποια δουλειά πάνω στον σχεδιασμό ιστοσελίδων για χάρη εταιριών κλπ. Αναφέρθηκε στο ότι θα πρέπει να διαβάσω και "λίγο" htnl css και java. Επίσης κάτι σημαντικό στο οποίο μου έκανε εντύπωση, είναι πως απ ότι ακούω, πολλοί εργοδότες δε νοιάζονται τόσο για τις σπουδές σου, σημαντικό για μένα μιας και δεν έχω κανένα πτυχίο πάνω στον τομέα, τόσο όσο για τις ικανότατες σου. Αυτό μόνο θετικά μπορώ να το δώ, καθώς είναι στο χέρι σου για το πόσο καλός η όχι μπορεί να γίνει κάποιος χωρίς να κάνει πτυχιακές, μεταπτυχιακές κλπ. Η ερώτηση μου λοιπόν και ο λόγος που άνοιξα το topic έχει να κάνει με το πόσο εύκολο είναι για κάποιο άτομο σαν εμένα, που δεν έχει κάποια εμπειρία πάνω στο front end, να ξεκινήσει να κάνει κάτι πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάποιο σεμινάριο, αλλά απο που να αρχίσω; Και αν όντως κάνω ένα δυο σεμινάρια και μάθω τα βασικά, πόσο εύκολο θα είναι να βρω κάποια εταιρία η οποία θα είναι διαθέσιμη να προσλάβει έναν αρχάριο; Υπάρχει κάποιος εδω μέσα, ο οποίος να ήταν στη θέση μου, η να έχει στον κύκλο του αντίστοιχες περιπτώσεις; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το σεντόνι.
  8. Μόνο συγκίνηση νιώθω για το τρέιλερ. θέλω να κλάψω σε κάθε gaming reference που έχουνε ενσωματώσει σε αυτό
  9. Ακούω(διαβάζω μάλλον) όλα αυτά περί διαθεσιμότητας και αναρωτιέμαι. Ήμουν τόσο τυχερός, που παρέλαβα σε 20 μέρες, ή όλα αυτά είναι λίγο τραβηγμένα απο τα μαλλιά?
  10. Αυτη η Sony μου θυμίζει Sony εποχές, αρχές PS3. Τότε την είχε δικάσει η MS με το 360. Για να δούμε τώρα. Φτάνει μια Apple στον τεχνολογικό τομέα. Δε θελουμε ακόμα μια, από οικονομικής άποψης..
  11. Ελα να παίρνει σειρά και ένα πιο ώριμο, Zelda και Metroid
  12. Εν το μεταξύ, το ίντερνετ έχει γεμίσει με Sony fanboys, όπου παλαιότερα αποθέωναν το Game, αλλά από χτες ξαφνικά το αναφέρουν ως την πατάτα 🥔 της Sony. Ας αφήσουν της μετοχές και ας πάρουν κάνα ETFs καλύτερα..
  13. Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας με το 12%. Δηλαδή μέχρι χτες θέλατε όλοι να γίνεται πιστοποιημένοι sellers και σήμερα το μόνο που σας χάλασε η προμήθεια; Πολύ απλά συνεχίζουμε όλοι ως απλοί παραδοσιακοί πωλητές και τελειώνει εκεί η υπόθεση.
  14. Όσο συνηθισμένο είναι για τις Android συσκευές, τόσο πρωτοποριακό είναι για την apple. Το περιμένω σε κανένα iPhone 16, μαζί με τη USB C. Είναι νωρίς ακομα
  • Δημιουργία νέου...