Προς το περιεχόμενο

silverado

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.096
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

25.827 προβολές προφίλ

silverado's Achievements

  1. Εμεις θα ανοιγαμε αλλα ποιος θα ερχοταν. Γιαυτο καθηστε μεσα για να κρατηθει η χωρα καθαρη απο κορωνα ως το καλοκαιρι ,για να ερθουν οι κορωνοτουριστες να μας κανουν κορωνοπρωτευουσα.
  2. Γιαυτο ακριβως σου λεω οτι δεν κερδισαμε τιποτα. Και την πιθανοτητα την εκαναν πραξη. Πιασανε τοπο τα λεφτα της ερευνας.
  3. Να βγουμε απο το κοπαδι. Πολλες χωρες στρωνουν χαλι για τη δευτερη σφαλιαρα, πρεπει να σταματησουμε να ακολουθουμε τους αλλους οταν εχουν καταστροφικη πορεια. Εκπτωσεις στα μετρα ασφαλειας για να εχουμε περισσοτερους τουριστες, ειναι χαρακιρι κανονικο, οπως χαρακιρι ειναι και το να γεμιζουμε ακομα απο επενδυτες του κακου γειτονα. Η καραμελα του κερδισαμε χρονο και τριχες κατσαρες, ειναι χωρις ουσια, γιατι τιποτα δεν εγινε αυτο το διαστημα, για να ξεφυγει η χωρα μας απο την τακτικη καλως ηρθε το δολαριο. Η κριση με τον ιο ειναι κατι που θα μας απασχολησει καποια χρονια και πρεπει να προσαρμοστουμε πρωτοι στη νεα κατασταση.
  4. Νέο γρήγορο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού προτείνουν ερευνητές του «Δημόκριτου» https://www.kathimerini.gr/1079171/article/ygeia/ygeia-epikairothta/neo-grhgoro-test-anixneyshs-toy-korwnoioy-proteinoyn-ereynhtes-toy-dhmokritoy
  5. Με το καλημερα και ξεμειναμε απο αντοχες και αρχιζουν τα γιουρουσια. Σοβαρη αντιμετωπιση, ελπιζουμε σαν το ψαρι που τσιμπαει το δολωμα, να μην καταληξουμε στο τηγανι.
  6. https://www.ethnos.gr/ygeia/102046_diafonia-toy-tsiodra-me-ton-poy-einai-yper-tis-stadiakis-anosias-toy-plithysmoy
  7. Τον εχεις ηδη, του χρονου οτριτος της παρεας.
  8. Δηλαδη αν ισχυει ( ουτε στον υπνο τους ) το οτι στην χωρα μας δεν εχουμε πολλα ενεργα κρουσματα, πρεπει ολοι οι υγιεις να φορανε μασκα για να προστατευτουν απο το τιποτα, αλλα με τη χρηση της μασκας να αποκτησουν αρκετοι προβληματα.
  9. Οι λατρεις του χαρταετου.
  10. Καθολου μπερδεμενος. Τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα απο την αρχη. Αφησαν να μεταδοθει ο ιος σε πολλες χωρες για να εχουν αυτο που ηταν το ζητουμενο. Παγκοσμια κριση. Να σε καψω Γιαννη να σ΄ αλειψω λαδι. Περιμενε εσυ απο τους εγκληματιες να σου δωσουν λινκ για τις κατεργαριες τους.
  11. Ηδη ειμαστε ξεφραγο αμπελι.
  12. Ξερουν πολλα περισσοτερα, αλλα προτιμουν να μας μπερδευουν συνεχεια.
  13. ΕΟΔΥ: Ξεκινούν οι εργαστηριακοί έλεγχοι στα νησιά με πλωτές ομάδες και φουσκωτά. https://www.ethnos.gr/ygeia/106401_eody-xekinoyn-oi-ergastiriakoi-eleghoi-sta-nisia-me-plotes-omades-kai-foyskota
  14. Γιατι ειναι ο καταλληλος για να το κανει.
  • Δημιουργία νέου...