Προς το περιεχόμενο

wrangler11

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.214 προβολές προφίλ

wrangler11's Achievements

  1. λίγο of topic .Αν αφήσω απλήρωτο καρτοσυμβολαιο f2g (υπάρχει βασιμος λόγος αλλα δεν είναι επί του παρόντος , ούτε έχω κάνει χρήση ούτε μια μερα) πέρα της προφανούς διακοπής τις σύνδεσης τι γίνεται?
  2. God Tier συστημα .Απο τα ποιο όμορφα που έχω δει ποτε !! 😯
  3. Τα μηχανάκια της ACS δεν κουβαλούσαν κανένα δέμα στα κουτιά μόνο χαρτάκια μοίραζαν αλλά τώρα με το ‘μένουμε σπίτι ’ φαίνεται πηγαίνουν και κάνα δέμα για ξεκάρφωμα.Εδω πέρσι το καλοκαίρι τους περίμενα στην αυλή του σπιτιού σε μονοκατοικία και πέρασε ένα μηχανάκι έκανε pits tops f1 style και εξαφανίστηκε και λέω ..βρε λες?Παω στην πόρτα και τι βλέπω ?Χαρτακι.
  4. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο
  5. Αντί να ψάχνουν ποιος κλέβει και πως (γιατί σίγουρα θα βρουν άλλους τρόπους κλεψιάς στο μέλλον )ας βγάλουν ένα full cheat score στα benchmarks να τελειώνουμε.😂
  6. Με 800 euros που ζητάει ούτε ο ceo της Sony δεν το αγοράζει και στο 6 μηνο αντικαταστάτης !!?(σε 6 μήνες θα έχει 300 euro ,υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος να κάψεις τα λεφτά σου..με σπίρτα).Το έβγαλε σε πολλά χρώματα γιατί θα ειναι καιρό στα ράφια...να δίνει λίγο όμορφο decor τουλάχιστον.
  7. Σε αυτήν την τιμή θα έπρεπε να δίνουν και high resolution αυτιά 😂.Πέρα απο την πλάκα σε αυτούς που έχουν να τα διαθέσουν και αναγνωρίζουν την ποιότητα του καλού ποιοτικού ήχου...χαλαλι τα λεφτά και να συμπληρώσω ότι το audiophile-ing είναι μια αλυσίδα και δεν παίρνει εκπτώσεις σε κανέναν κρίκο του.
  8. wrangler11

    Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 edge Review

    Από την μια κλαίει για το κόστος παραγωγής αλλά από την άλλη αλλάζει κινητό κάθε χρόνο(τουλαχιστον!!).Σε αφησαν η τους ξεφυγες?
  9. Τέτοιο παραμύθι ούτε ο Αίσωπος.Η διαφήμιση ήταν μια ευγενική χορηγία της fbi..μάλλον ξεπληρώνουν χαρες.
  10. Καταλάβατε τι σημαίνει αυτό έτσι?Ερχονται 4κ hdr monitors στα 120hz(ακα ξήλωμα και σε συμβατή vga)
  11. 7500$?Καλύτερα να με κλέψει ο κλέφτης παρά η sony,τουλάχιστον ο κλέφτης τάχει ανάγκη.
  12. 2ον.iPhone 4 32GB όταν πρωτοβγηκεLG G3 32GB οταν επίσης πρωτοβγηκε,do the math...Όσους ξέρω με flagships κινητά τα έχουν πάνω από 4-5 χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
  13. wrangler11

    KTEO σε ΜΟΤΟ.

    Εγώ ρώτησα σε ιδιωτικό κτεο της περιοχής μου και μου είπαν οτι οι μηχανές δεν περνάνε κτεο !!
  • Δημιουργία νέου...