Προς το περιεχόμενο

naughtys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.173 προβολές προφίλ
  • zod

naughtys's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

137

Φήμη

  1. ..Έχουμε 2017. Δεν το πιστεύεις μόνο εσύ, αλλά και πολλά ακόμα άτομα απο το 2010.
  2. Βλεπεις την παιχνιδαρα του ZELDA και κολλας στην παγιδα "αναλυση-fps". Ειναι σα να πηγαινεις σε παρτυ που ολοι περνανε καλα και να τους κλεινεις την μουσικη επειδη τα ηχεια δεν ειναι τα καλυτερα του κοσμου.
  3. Φιλε μου το εχεις δοκιμασει ? Διοτι ενα πενταχρονο δεν αντεχει ουτε 2 λεπτα με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Κι οσο για την ουσια, αν σε πιασει η μανια να μαζεψεις ολα τα χρωματιστα νομισματα δε θα σταματησεις ευκολα. Επισης την αισθηση "free running" που μου βγαζει ο μαριο θα ηθελα πολυ να την δω και σε console game.
  4. αλλο σχεδιασμο εχουν τα NDS παιχνιδια, κι αλλον το super mario run
  5. Δεν ισχυει αυτο που μολις ειπες, αλλα καταλαβαινω τι εννοεις.
  6. Ρε μαγκες, δεν εχει πλακα πλεον. Το insmonnia ειναι τεχνολογικο forum ή εμπορικο-μαρκετιστικο ? Τα σχολια αφορουν σχεδον στο 100% την τιμη του, κουραστικό.
  7. Δεν καταλαβαινεις μαλλον πως λειτουργει η αγορα και τα επιχειρηματικα μοντελα. Το αν η Sony ή η SUZUKI εβγαλαν το 1967 ενα λαπτοπ 400 κομματια χωρις DVD, δε σημαινει ακριβως "το εκανε πρωτη". Στην πραγματικοτητα τωρα, η sony μπορει οπως παραθετεις να εβγαλε απο το 2004 λαπτοπακι χωρις dvd, αλλα συνεχισε για πολλα χρονια να βγαζει με κανονικη υποδοχη. H apple απο την αλλη ακουληθει μια συγκεκριμενη γραμμη, και σε καθε lineup παιρνει καποιες αποφασεις που τις κρατα στο μελλον. Οποτε η καθε κινηση της apple εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα, απο αλλων εταιριων. Φαντασου σαν αντεπιχειρημα στο "η apple πρωτη σταματησε απο την γραμμη της τα dvd" να μου απαντουσες "νι αλλα υπηρχαν netbook απο το 2002!!!". Καταλαβαινεις κι εσυ οτι υπαρχει διαφορα. Δεν ειναι θεμα (χρονικης) πρωτιας, αλλα θεμα αποφασιστικοτητας
  8. Insomnia σε παρακαλω, συνεχισε να ποσταρεις αρθρα για το note 7 Δεν χαιρομαι με τα στραβοπατηματα οποιασδηποτε εταιριας, ειδικα οταν παει να γινει επικινδυνο σε ανθρωπους, αλλα οπως εχω ξαναπει εχει πολυ ενδιαφερον να βλεπω τον τροπο αντιδρασης του καταναλωτικου κοινου προς την samsung (συμπονια,παμε ρε σαμμυ δε πειραζει, ειμαστε εδω μαζι σου στα δυσκολα, ωχ αδεφρε τι εγινε απλως πηραν 2-3 κινητα φωτια, εχει φρυδια η σαμμυ<3, ηταν απλως μια ατυχη στιγμη) Αν τολμαγε να γινει κατι τετοιο στην apple, θα μαζευαν ολοι αυτοι υπογραφες την κλεισουν. Το ρεζιλι ειναι τεραστιο κυριοι.
  9. Στο video παρουσιασης, ο Elon Musk εχει τοσο τρακ στην ομιλια του που ειναι σχεδον αδυνατον να το παρακολουθησεις χωρις να σε εκνευρισει! Πιες λιγο πριν ανεβεις στη σκηνη ρε συ, εμεις θα στα λεμε ??
  10. Το κρυφο υγρο ονειρο ολων των "nintendo-haters" gamers. Στηριξτε την σαν εταιρια εαν σας αρεσουν τοσο τα games της, τι την εχετε στην απ'εξω μεχρι να "πεσει" και να σας δωσει τα franchise της ?? Κατι που δεν θα γινει ποτε προφανως. Δε μιλαω για mobile apps, που ειμαι υπερ 100%, ειδικα σαν companion apps.
  11. Πηρες new 3ds και το πουλησες κατευθειαν χωρις να το χρησιμοποιησεις ??Ποια η λογικη ? Και για να αναφερεις το new σημαινει οτι το πηρες τον τελευταιο χρονο, που η βιβλιοθηκη του 3DS ηταν γεματη. Μηπως δεν εψαξες καθολου για τιποτα ??
  12. Οι ανεργοι μετακινουντε ηδη ελευθερα (καρτα ανεργιας οαεδ)
  13. Ειναι τραγικο που στα πλαισια αναπτυξης ενος συστηματος αυτοματισμου, πρεπει να λαμβανουμε υποψην τους σιγουρους βανδαλισμους, λες κι ειναι κατι υποχρεωτικο να γινει ξερωγω
  • Δημιουργία νέου...