Προς το περιεχόμενο

snikolas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    118
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με snikolas

  • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.723 προβολές προφίλ

snikolas's Achievements

  1. Κάποιος είπε ότι δεν υπάρχει εφαρμογή e-Banking στο Windows Store, δεν έψαξε μάλλον καλά ή κάποιος/οια του είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία χμμμ... ορίστε λοιπόν, η εφαρμογή της Alpha Bank : https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/alpha-bank-mobile-banking/9wzdncrdkkjg επίσης εδώ είναι οι νέες επανασχεδιασμένες εφαρμογές Facebook, Messenger και Instagram για Windows 10 PC - Tablet (σύντομα για κινητά ως Universal οι 2 εφαρμογές) για δείτε εδώ τι παίζει ;-) http://newsroom.fb.com/news/2016/04/introducing-facebook-messenger-and-instagram-windows-apps/ (επίσημα δημοσιευόμενο από Facebook) *Το Instagram έχει ήδη βγει πήρε και το πιο πρόσφατο update μαζί με του Android και του iOS και τα σπάει. Το Viber κάνει εξαιρετική δουλειά στις beta δοκιμαστικές εκδόσεις, συμμετέχω και εγώ και ήδη είναι αρκετά γρήγορο, με 4-5 ενημερώσεις (που θα έχει και τις βιντεοκλήσεις) και η εφαρμογή είναι Universal. Πριν 2 ημέρες το OneDrive ήρθε και για PC - tablet ως universal εφαρμογή, μπείτε και δείτε την πόσο γρήγορα ρολάρει τόσο σε PC - tablet όσο και σε κινητό (με τις ενημερωμένες πρόσφατες εκδόσεις όμως) Το Taxibeat περίπου ένα μήνα ήρθε και αυτό στα Windows 10 ως universal εφαρμογή. (εξαιρετική δουλεία από την εταιρία) Το Vine ήρθε και αυτό σε PC και είναι πλέον universal app. TripAdvisor και αυτό Universal εφαρμογή και είναι η ίδια με του Andorid και iOS. TuneIn Radio, Twitter, AccuWeather, Shazam, NetFlix, Flipboard, TeamViewer και αυτές ως Universal εφαρμογές έχουν ήδη έρθει. Το Skype θα έρθει μαζί με το λεγόμενο Anniversary update το καλοκαίρι ως universal εφαρμογή σε PC - tablet όσο και σε κινητό! Αυτές που ανέφερα είναι ΜΕΡΙΚΕΣ από τις εφαρμογές του Store που είναι Universal εφαρμογές. *όσο για το PayPal δεν ανέφερε ότι ΔΕΝ θα φτιάξει εφαρμογή για την universal πλατφόρα των Windows 10. * Από παιχνίδια ένα καυτό καλό νέο, το Forza Motorsport 6 βγήκε δωρεάν στο Store. *Ένας πιο πάνω είπε ότι οι εφαρμογές της ίδιας της Microsoft για τα ίδια τα κινητά της δεν λειτουργούν, μάλλον δεν έχει κάνει ενημέρωση των εφαρμογών (αυτό τον μήνα έχει ξ@σκιστεί να βγάζει updates) γιατί εμένα μου δουλεύουν άψογα σε PC και κινητό με Windows 10. Επίσης ρίξτε μια ματιά εδώ στο Windows Store έτσι για να δείτε τι υπάρχει: https://www.microsoft.com/en-us/store/top-free/apps/pc *Το Anniversary Update θα είναι διαθέσιμο σε PC - Tablets και κινητά, να τα λέμε αυτά διότι υπάρχουν κάπιοι εδώ μέσα που βγάζουν συμπεράσματα και από μόνοι τους λένε διάφορα.
  2. επιτέλους δηλαδή και στα κινητά η ομαδικηή βιντεοκλήση, στην δοκιμαστικη εκδοση των Windows 10 για κινητά το Skype τα σπάει με την νέα εμφανιση και το πόσο γρήγορα ανοίγει!
  3. Το MyTube είναι ο ορισμός του smooth πραγματικα, είναι λίγο πιο γρηγορη σε σχεση με το TubeCast είναι και λίγο μιο μίνιμαλ σε σχεδιασμό
  4. Ειχα βάλει την δοκιμαστική εκδοση των Windows 10 στο lumia 640 και τρέχει γρήγορα, έχει λίγα bugs ακόμα αλλά όχι κάτι το τρελό, τα δούλεψα για 2-3 μέρες μαζί με τον υπολογιστή που εχει Windows 10 και απλά είναι κορυφή, universal εφαρμογες με την ιδια εμφανιση και στις δυο συσκευες, οργανωμενα ολα, ενιαία εμπειρία χρησης δηλαδη, περιμένω πως και οως να έρθει αυτό τον μήνα η ενημερωση για το κινητο!
  5. είμαστε και εμείς με το φτηνό Lumia 520 που θα πάρουμε τα windows 10 και θα πηγαίνει σφαίρα. )))
  6. Πολύ μπροστά, απλά εντυπωσιακό.....
  7. καταπληκτικό απλά για την τιμή του, ανακοίνωσε και εταιρίες που θα βγαλουν εφαρμογες για το ρολοι!
  8. και γούσταρα να βλέπω αυτο το λογότυπο με το χρώμα ματζέντα-φούξια γαμώτο....
  9. Και είμαστε και εμείς με τα Windows Lumia κινητά των 80€ που θα πάρουμε τα Windows 10.....
  10. προσωπικα πιστευω οτι δεν απασχολει και πολυ τους Windows phone fans το αν θα βγαλει η Google τις εφαρμογες τις για windows κινητα, οσοι ειχαν προλαβει εστω και λιγο την εφαρμογη που ειχε φτιαξει η ιδια η Microsoft για λογαρισμου της google ολοι θυμομαστε οτι ειχε παιχτει μεγαλη βλακεια απο μεριας Google. αυτη την στιγμη υπαρχει το "Tube cast" και το "MyTube" που κυριολεκτικα τα σπανε και ειναι και καλογραμενες.
  11. snikolas

    Πρόβλημα με antivirus

    Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο και εγώ ακριβώς με τον κωδικό και το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να τον θυμηθώ, τι έκανες και τον βρήκες εσύ;;
  12. <p>Μολις την κατεβασα σε Lumia 640 XL για πρωτη εκδοση ειναι αρκετα καλη!!!</p>
  • Δημιουργία νέου...