Προς το περιεχόμενο

Alexis Mpidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    480
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.069 προβολές προφίλ

Alexis Mpidis's Achievements

  1. Καλησπέρα. Εχω τις Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 2x8 και πριν λιγες μερες ειχα θέμα με το pc με crashing παιχνιδιών, μπλε οθονες και άλλα. Το χειρότερο είναι ότι δεν ηξερα τι φταιει και εκανα format. Για κανεναν λογο ομως δεν ολοκληρωνοταν η εγκατασταση των windows. Τελικα αφου ετρεξα ενα προγραμμα για τεστ στις μνημες ραμ και ενω τις ειχα και τις 2 συνδεμενες εβγλαλε 10000 σφαλματα και δεν ολοκληρωνε το τεστ. Με τα πολλα βρηκα ποια φταιει και αυτη τη στιγμη δουλευει το pc με 8gb ram και παει σφαιρα. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η μνημες εχουν lifetime εγγυηση για να την στειλω και που και αν επιδιορθώνεται καπως. Ευχαριστω.
  2. Καλησπέρα. Την πατησα σε μια ρομ hadesrom v3.0 που πηγα να βαλω στο s8 μου και δεν εκανα backup πρωτα. Κολλησε στο logo και αναγκαστικά έβαλα την stock μεσω odin. Υπάρχει τρόπος να ανακτησω τα δεδομενα; Με καποιο προγραμμα η ειναι αδικος κοπος; Δεν ειχα κανει ουτε συγχρονισμο στο samsung cloud. Πιο πολυ με ενδιαφερει αυτο. Ευχαριστώ.
  3. Ναι ειχα τα εργαλεία. 18ευρώ την πήρα .
  4. Πω λέτε να την πάτησα; Τι να πω. Και που βρίσκω γνήσια;
  5. Ξαλησπέρα. Άλλαξα μονος μου την μπαταρια στο s8 μου μετα απο 3 χρονια που το εχω αφου επεσε αρκετα η αποδοση της. Το θεμα ειναι οτι ειναι ιδια με την παλια! Η αγορα εγινε απο το σκρουτζ.
  6. Ok. Ευχαριστώ! Απλά απορώ πώς γίνεται στο λαπτοπ! Και στο κινητο αν συνδεθω σε ενα wifi δίκτυο μπορώ να το κανω hotspot!
  7. Εχω το pc μου οκ? Έχω συνδεθεί στο ρούτερ μου. Θέλω το pc μου να το κανω hotspot ωστε να συνδεθώ από το κιν μου!
  8. Καλησπέρα! Εδώ και μέρες προσπαθώ να συνδεθώ στο hotspot του σταθερού μου υπολογιστή μου από το το κινητό μου και δεν μπορώ. Λέει αποτυχία λήψης! Έχω την R-LIVE CF-N5 κεραία wifi!
  9. Όντως έφτιαξε. Ευχαριστώ. Κατι αλλο. Γιατί δεν μπορω να συνδεθώ απο το κινητό μου στο hotspot του desktop? Αποτυχία λήψης λεει συνέχεια.
  10. Καλησπέρα! Έχω την κεραία του τίτλου και μόλις συνδεθώ στον ίντερνετ μετά από λίγη ώρα κολλά το pc και θέλει επανεκκίνηση! Γιατι γινεται αυτο;
  11. Καλησπέρα. Ευτυχώς τελικά το facebook επεστρεψε τα χρηματα! Ειχε παραβιαστει ο λογαριασμος μου!
  12. Φαίνεται σε μια διαφήμιση (που δεν εκανα εγω) σαν δωρεά 1000 ευρώ. Στην Αμερική φαίνεται ότι βρίσκεται.
  • Δημιουργία νέου...