Προς το περιεχόμενο

dialteo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    226
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dialteo's Achievements

  1. Για χώρες εντός Ε.Ε. που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα GB/λεπτά της εταιρίας της χώρας σου, δεν βλέπω κάποιο όφελος. Για χώρες εκτός Ε.Ε., μάλλον θέλει ψάξιμο
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/03/2024 11:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Άριστη κατάσταση. Θεσσαλονίκη μπορώ και συνάντηση. Σε άλλες πόλεις, αποστολές μόνο με boxnow κατόπιν κατάθεσης - δείτε τις αξιολογήσεις μου. Για 2 παιχνίδια και πάνω, μεταφορικά δωρεάν πληρωμένα από μένα. Για ένα παιχνίδι, χρεώνεστε μεταφορικά 1€ (η boxnow χρεώνει 2€/δέμα αλλά θα τα μοιραστούμε). Watch dogs 2 - 10€ Doom eternal (Σφραγισμένο ζελατίνα) - 15€ Concrete genie - 10€ Days gone - 15€ Όχι ανταλλαγές.

    10 €

  3. Σε εμένα πάντως, με προσωποποιημένη προσφορά από Alpha bank 1€ = 20 πόντοι και με την προσφορά του Κωτσόβολου 1€ = 100 πόντοι, για αγορά κουζίνας 549€ μπήκανε 63.684 πόντοι. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν βέβαια.. 549 Χ 100 πόντοι = 54.900πόντοι 549 Χ 20 πόντοι = 10.980πόντοι Σύνολο 65.880 πόντοι αλλά τελικά μπήκαν 63.684. Δεν ξέρω πως το υπολογίζουν, κάποια αλληλοκάλυψη θα υπάρχει...αλλά οκ δεν θα το ψάξω παραπάνω, αφού πήρα και από τις 2 προσφορές, κάτι είναι υ.γ. Την αγόρασα με 6 άτοκες δόσεις μέσα από το site και οι πόντοι εμφανίστηκαν αμέσως
  4. Αυτό το όρθιο Enter πάντως στα Ελληνικά πληκτρολόγια των mac...πολύ με ξενίζει.. Το οριζόντιο Enter του US english πολύ πιο βολικό
  5. Τα χαρακτηριστικά κάπου αναλυτικά μπορούμε να τα δούμε?
  6. Ήδη κάποια χειριστήρια εξαντλήθηκαν. Εγώ μαύρο χειριστήριο παραγγελία από Κωτσόβολο δεινοπάθησα για να κάνω (ήθελα να εξαργυρώσω πόντους). Στο site δείχνει διαθέσιμο αλλά όταν πας να το κάνεις παραγγελία, είναι εξαντλημένο. Τηλεφωνικά κατάφερα να κάνω παραγγελία 1τμχ και αυτό θα το πάρουν από άλλο υποκατάστημα.
  7. dialteo

    Michael kors 50%

    Μα ΟΛΟΙ οι παντρεμένοι το ίδιο πρόβλημα να έχουμε... (όπου 'GPU' βάλτε ό,τι θέλετε...ζάντες για το αυτοκίνητο, παιχνίδια ps4/ps5, επιτραπέζια, μοντελισμό, κτλ κτλ κτλ)
  8. Νέες εκδόσεις Dualsense θα ανακοινώσουν ή μπα... Αλλά τους βολεύει μάλλον. Στους 12 μήνες και 1 μέρα που λήγει η εγγύηση, όλοι νέα χειριστήρια αγοράζουν.
  9. Αυτό το πράγμα να βγάζουν ένα πρόβλημα τα Tesla και να γεμίζει το δίκτυο ειδήσεις για το πόσο 'σκάρτα' είναι, με ξεπερνάει. Αλλά τις υπόλοιπες βιομηχανίες τις τσούζει μάλλον η επιτυχία της.. ''Πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να είναι η Tesla, καθώς τα Model 3, Model Y, Model S και Model X κατάφεραν να κάνουν ρεκόρ το τρίμηνο Απρίλιος-Ιούνιος 2023.''
  10. -Υψηλής παστερίωσης οπωσδήποτε, δηλαδή αυτά με διάρκεια ~1 μήνα εντός ψυγείου (όχι 7 ημερών φρέσκο, όχι UHT που διατηρείται εκτός ψυγείου, όχι εβαπορέ σε μεταλλικό κουτί) -Τα χαμηλότερα δυνατά λιπαρά. 0% δύσκολα θα βρεις στη λιανική, είναι μόνο επαγγελματικές συσκευασίες. Άρα πας αναγκαστικά στο 1.5%, όχι στο 3.5%. -Να είναι παγωμένο. Βάλε ένα παγάκι μέσα στο ποτήρι για 1 λεπτό, πριν το χτυπήσεις (χτύπα το και με το παγάκι, απλά θα σου σπάσει λίγο τα αυτιά) -Δυνατό μιξεράκι, ακόμα και χειρός.
  11. Η προσφορά προϋποθέτει να ενεργοποιήσει κάποιος το ViberPay και αυτό ακριβώς αναφέρω ως άποψη, ότι για μένα τα 3€ ως κίνητρο δεν αξίζουν ώστε κάποιος να το κάνει και να κοινοποιήσει τα στοιχεία του. Συνεπώς δεν θεωρώ άσχετο το post μου. Από κει και πέρα, μπράβο στο παιδί που την ανέβασε, μπορεί κάποιους να ενδιαφέρει. Σχετικά με τις καλύτερες προσφορές 30% κτλ, δεν διαφωνώ, απλά ανέφερα ότι το 25% μέσω επιστροφής ήταν όντως καλό κίνητρο για να ανοίξει κάποιος ένα ακόμα πορτοφόλι. Αν παρόλα αυτά ο κωδικός δουλεύει και χωρίς να απαιτείται viberpay (δεν το κατάλαβα έτσι πως το γράφει) , πάω πάσο..
  12. Δεκέμβριο 2022. 25% επιστροφή σε οποιαδήποτε αγορά πάνω από κάποιο ποσό νομίζω, με ανώτατο όριο επιστροφής 200€. Είχε γίνει χαμός σε τηλεοράσεις, iphone κτλ
  13. Αυτό το ViberPay έχει καταντήσει εκνευριστικό. Μέρα παρά μέρα popup για να το ενεργοποιήσουμε. ΔΕΝ θέλουμε. Δώστε 200€ όπως η payzy, να το κάνουμε. Με τα ψίχουλα, δεν θέλουμε να κοινοποιήσουμε τα οικονομικά μας σε ακόμα ένα τύπο.
  14. Καλή προσφορά όντως..γενικά το πρόγραμμα επιβράβευσης alpha bonus εχει μείνει πίσω. Είμαι στο πρόγραμμα από το 2008, παλιά είχε καλές εξαργυρώσεις, πχ κάτι κινητά αξίας 200€ με 20.000 πόντους, την απίθανη εξαργύρωση των καταστημάτων ΦΩΚΑΣ (είχα πάρει παπούτσια nike air max 97 αξίας 180€ με μόλις 60€) και άλλα πολλά. Τώρα μόνο η έκπτωση στο φυσικό αέριο αξίζει από όσο ακούω (όοοοταν τη βγάζει και αυτή), και ίσως καμία εξαργύρωση Κωτσόβολου με τους μισούς πόντους - γιατί με κανονικούς πόντους η έκπτωση είναι για κλάματα , λαμβάνοντας υπόψη και τις φουσκωμένες τιμές του Κωτσόβουλου πάντα. (Αλλά 3000 πόντοι για 6€...το μειώσανε και αυτό, όταν μπήκε ο κωτσόβολος στο πρόγραμμα ήταν διπλάσια χρήματα). Και βλέπεις το Χαραλαμπόπουλο στη διαφήμιση, γεμάτο με σακούλες ψώνια γιατί χρησιμοποίησε τις κάρτες bonus και λες: με κοροϊδεύουν ,δεν γίνεται... Επιστροφή eurobank 4-5 φορές το χρόνο από μεγάλα καταστήματα και yellows, πολύ καλύτερα προγράμματα (μην πω για payzy που θα δούμε πως θα εξελιχθεί μετά τη 'βόμβα' του 25% τα χριστούγεννα)
  • Δημιουργία νέου...