Προς το περιεχόμενο

aspatsaka

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.414 προβολές προφίλ

aspatsaka's Achievements

  1. Εκεινη τη στιγμη δεν μπορουσα να μιλησω,αλλα μετα μου εστειλαν αξιολογηση και τους χαντακωσα.μου στελνουν συνεχεια 5ευρα αλλα δεν ασχολουμαι.ηταν η 1η και η τελευταια φορα.
  2. Το κουπονι του welovesupermarket ειναι μονο για αυτους που το ελαβαν με mail.την προηγουμενη φορα που καποιος συμφορμιτης το ειχε ανεβασει,το χρησιμοποιησα,το πηρε κανονικα και αμεσως με πηραν τηλεφωνο και μιλωντας μου σε με πολυ ασχημο και υποτιμητικο τροπο,μου ειπαν οτι η εκπτωση ειναι προσωπικη,οτι δεν μπορω να παιρνω το κουπονι καποιου αλλου και μου ακυρωσαν την παραγγελια.καλοσυνη του οποιου το ανεβαζει εδω,αλλα το λεω για να μην ταλαιπωρηθει αλλος και κανει παραγγελια ανευ λογου.
  3. Προλαβανε και βγαλανε τα my market απο το pockee για το κουπονι με τα ariel
  4. Σκλαβενιτης σημερα για το γυναικειο φυλο Σερβιετες libresse 2,18€-1,10€ εκπτωση-1€ απο pockee=8 λεπτα τελικη τιμη Diadermine γαλακτωμα 5€-2€ εκπτωση-1,50€ pockee=1,50 ευρω τελικη τιμη Diadermine κρεμα ημερας 14,47€-6€ εκπτωση- 5€ pockee=3,47€ τελικη τιμη.
  5. Στα SM Κρητικος εχει μεχρι την Τεταρτη την oral b 3D την μωβ 1,99 και υπαρχει και κουπονι στο pockee -1,50€,το οποιο ληγει συντομα.
  6. Ρε παιδια ειπε ο ανθρωπος,pointcareγρ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ (το διευκρινιζει κιολας) οτι το pockee δεχεται και τις διπλες συσκευασιες προς εξαργυρωση.που ειπε οτι πιανει την 1+1 σαν 2;
  7. Μολις ειδα διαφημιση του ΑΒ που ελεγε οτι εχει 50% ολα τα FA, για τον φιλο που εψαχνε γυναικεια αποσμητικα στον ΑΒ.
  8. Ναι,το τσεκαρα κοιτωντας οτι στην αποδειξη που αναγραφονται οι ποντοι εχει το ονοματεπωνυμο μου.εκει δεν περαστγκαν καθολου νεοι ποντοι.η ταμιας μου ειπε οτι δεν βγηκαν δωροεπιταγες γιατι πληρωσα με δωροεπιταγες(εδωσα 4 6ευρες κ κατι ψιλα) αλλα αυτο δεν ισχυει απ οτι διαβαζω εδω!θα σας βαλω μαρτυρες παιδια...
  9. Εμενα δυστυχως με τις ταμπλετες fairy platinum 12,30€ δεν μου εδωσε δωροεπιταγες...στην ιδια συναλλαγη ειχα και lenor καψουλες 11,95€.Συνολο 24 κ κατι αλλα τπτ,ουτε μιση δωροεπιταγη!μας πειρανε χαμπαρι!
  10. Ανοιξε το www.trustanduse.gr σημερα.η εφαρμογη του Γαλαξια για ηλεκτρονικα κουπονια.δεν προλαβα να το περιεργαστω το site,εσπευσα να ενημερωσω εσας πρωτα
  11. Θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε το κουπονι απο livesmart;συνδυαζεται; Στα καταστηματα ειχαν τα φυλλαδια αλλα δεν τα μοιραζαν ακομη.
  12. ΑΒ Κηφισου,village Ρεντη,Κειριαδων τπτ απο οδοντοκρεμες.ουτε baby planet.στα ταμεια που εκανα παραπονο,μου ειπαν οτι απο το πρωι ειχαν κ οτι την αλλη Τεταρτη ερχεται καλυτερη προσφορα σε απορρυπαντικα.SKIP 32 τεμαχια 11,99 και 150 ποντοι,δλδ 300 την Τεταρτη.
  13. Και μενα μου εκανε ακριβως το ιδιο.ειχα πατησει προσθηκη του κουπονιου και μπηκε στο καλαθι.οταν πηγα να κανω checkout μου ζητησε να σκαναρω το προιον,και οταν το εκανα μου ελεγε οτι δεν αντιστοιχει σε καποιο κουπονι.μετα,το διεγραψα και πηγα στην αρχικη οθονη της εφαρμογης και σκαναρα απο κει το προιον.εκει μου εβγαλε το κουπονι με το 1 ευρω κανονικα.
  14. μεχρι και σημερα τα ΕΛΟΜΑΣ εχουν το κρις κρις το μεγαλο 99 cents...εγω το πηρα από Κρητικό. με ημερομηνια λήξης 27/07, όχι κοντινή...
  • Δημιουργία νέου...