Προς το περιεχόμενο

rispa78

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.825 προβολές προφίλ

rispa78's Achievements

  1. Εγω θα το αγορασω και θα καρφωσω win για να γουσταρω
  2. Η apple χρεώνει τα πάντα λέει ο άλλος στα σχόλια. Τουλάχιστον το λογισμικό το δίνει δωρεάν και τις αναβαθμίσεις. Η Microsoft ανέκαθεν έπρεπε να πληρώνεις το λογισμικό και για ποιο λόγο;να βλέπεις την μπλε οθόνη;
  3. Οχι και iMac καμια σχεση δεν εχει,με surface studio εχει μια ομοιοτητα τυχαια.
  4. Aλλα δυστηχως υπαρχουν.Εγω το θεμα με τις ελιες το ειπα για αστειο για μενα και δεν αφορουσε κανενα αλλον και ηταν καθαρα μεταφορικο,και εγω ακολουθω την τεχνολογια και μου αρεσει,κοβω απο αλλα,αλλα οχι απο βασικες αναγκες και υποχρεωσεις.
  5. Είναι αρρώστια η τεχνολογια τι δε καταλαβαίνεις. Αν μπεις μια φορά στο χορό συνέχεια θα χορεύεις. Θα κόψεις από εδώ,θα κόψεις από όπου μπορείς για να το πάρεις.
  6. Πετρωματα σεληνιακα βρεθηκανε και στην δυτικη Αυστραλια,Και μην ξεχνας υπαρχει και area 51στην Νεβαδα.
  7. Ενω την ζωνη Van Allen την περασανε με τις σουπερ στολες που τις εφτιαξε με τα ιδια του τα χερια ο superman.....
  8. Ωραιο μηχανημα θα το επερνα ανετα,ααααα με χαλαει το λογισμικο οποτε ακυρο.
  9. Η ξανθια το εκαψε το θεμα.ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
  10. Δεν υποτιμάω την φυσική. Εννοείται ότι όλα βασισμένα στην φυσική είναι. Απλά η θεωρία από την πράξη είναι πολύ μακρυά. Απλά ο ο λόγος που δεν πιστεύω ότι πήγανε στο φεγγάρι είναι ότι οι Ρώσοι είχανε την τεχνολογία και πήγανε με τα Luna το 59 αλλά με ρομποτική και όχι με ανθρώπινο προσωπικό γιατί απλά δεν ήτανε εφικτό, και σε καθεστώς κομμουνισμού που θα κάνανε τα πάντα για να είναι πρώτοι από τους Αμερικανούς λόγω ψυχρού πολέμου που είχανε οι δυο χώρες. Τώρα αν ένας έχει διαφορετική άποψη τον λέτε ψεκασμένο και αμόρφωτο. Όποτε για να σας ηρεμήσω και να μην ασχολείστε με την άποψη μου. Είμαι ψεκασμένος ψηφοφόρος με γνώσεις δημοτικού.
  11. Πέσαμε σε φίλοαμερικανακια γελάνε και τα τούβλα με τα σχόλια. Ο άλλος μιλάει για 6 φορές ότι πήγανε στο φεγγάρι και οι έξι επι προεδρίας Νίξον,με λίγα λόγια σαν να λεμε πλανητάρχης ο Πινόκιο και γίνονται όλα τα θαύματα σε εκείνη τη περίοδο, ο άλλος μιλάει για YouTube που για να απάντηση διάβαζει wiki. Πάω πάσο είστε γνωστές,βασικά επιστήμονες,γιατί οι γνώσεις σας είναι απεριόριστες και αμετάβλητες,όποτε καλή νύχτα σας και όνειρα γλυκά. Ξέρετε το ίδιο όνειρο να δείτε ότι πάτε στο φεγγάρι χαχαχαχαχαχαχ
  12. Μονο που μιλας σαν χωριατης ουτε καν θα ασχοληθω για να σου απαντησω,sorry κι ολας που εχουμε αποψη,ξερολα
  • Δημιουργία νέου...