Προς το περιεχόμενο

soundkeeper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με soundkeeper

  • Ημερομηνία γέννησης 06/12/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    Τεχνικός Ήχου

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.222 προβολές προφίλ

soundkeeper's Achievements

  1. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Προσφορές έχει από σήμερα και η campingaz , θεωρώ ότι στις τελικές τιμές που βγαίνουν είναι εξαιρετική επιλογή .
  2. Την Maddox την έχω σχεδόν δυο χρόνια , την είχα πάρει όταν είχε βγει σε πρόσφορα στα 320 ευρώ , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στο ψήσιμο της αλλά και στην συμπεριφορά της στο χρόνο που μέχρι τώρα έχει μείνει όπως την συναρμολόγησα την πρώτη φορά . Γενικά από ότι έχω καταλάβει όλες "αυτές" είναι φασόν κινέζικες από τις ίδιες πρέσες , απλά αλλάζει ο παραγγελιοδόχος μαζί με το κόστος και τη ποιότητα υλικών . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκουμε αξεσουάρ από όλες τις άλλες μάρκες ( σούβλες , μπεκ , φλογοκριπτες ....) σε εξαιρετικές τιμές . Σίγουρα δεν κάνει το ίδιο ψήσιμο με μια άλλη επώνυμη ψησταριά , αναφορικά με την ομοιομορφία στη θερμοκρασία που επιτυγχάνετε μέσα στο κάδο , αλλά οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τη διαφορά που έχουν στη τιμή .
  3. Καλημέρα , μιλώντας από προσωπική εμπειρία μιας και έχω στη κατοχή μου αυτή που πρακτικά είναι υποδεέστερη σας λέω με σιγουριά ότι είναι μία αξιοπρεπέστατη λύση με πολλά + σε σχέση με άλλες παρόμοιας τιμής bbq . Στα θετικά είναι βέβαια και η αντιπροσώπευση από μια μεγάλη αλυσίδα όπως είναι τα PRAKTIKER . Τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψησταριές γενικότερα θα βρεις ΕΔΩ .
  4. Εξαιρετική πρόταση για κάποιον που ψάχνει bbq knox 4-2 στα + το ότι έχει infrared πλαϊνό μάτι .
  5. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση . Είναι ίδια με την Jamestown αλλά με έναν καυστήρα παραπάνω σε φαινομενικά ίδια διάσταση .... αυτό μαζί με την ύπαρξη του πλαϊνού υπέρυθρου καυστήρα στη τιμή αυτή νομίζω αποτελεί ευκαιρία . Είμαι κάτοχος της προαναφερθείσας όταν την είχαν βγάλει σε προσφορά στα 320 ευρώ τα PRAKTIKER και είμαι κατευχαριστημένος
  6. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημέρα στη παρέα . Έχοντας στη κατοχή μου αυτή , αγορασμένη όχι στη τιμή που είναι τώρα , θεωρώ ότι αποτελεί μεγάλο vfm στα 187 ευρώ αυτή εδώ μιας και έχει μέσα στο κάδο και infrared burner .. Στα λεφτά αυτά είναι σαν να σου κάνουν δώρο τη ψησταριά .
  7. Όλα τα dect συνδέονται ... εγώ έχω πάνω στο 7590 ένα siemens και ένα turbo X... Πέρα όμως από αυτό χρησιμοποιείς και τα κινητά που έχεις ως σταθερά ... και εκτός από όλα αυτά το μαγικό είναι ότι δημιουργείς εύκολα ένα vpn acount και έχεις το σταθερό παντού μέσα από το κινητό σου ...αυτά
  8. Να πω ότι και σε κάρτο συμβόλαιο που το όριο ήταν 10giga μόλις έστειλα το μήνυμα, τα data έγιναν απεριόριστα .
  9. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αυτή είναι η σούβλα για την 4+1 την έχω αγοράσει και είναι πραγματικά ότι καλύτερο
  10. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το υπερύθρων είναι κατά πολύ καλύτερο από το απλό. Επίσης δεν έχει καμία μείωση η απόδοση του όταν φυσάει....
  11. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Δεν είναι " μάτι "... είναι infra και εκτός από το να τηγανίζει ... η κυρίως δουλειά του είναι να θωρακίζει άμεσα μεγάλα κομμάτια κρέατος έτσι ώστε όταν τοποθετηθούν μετά στη σχάρα να μην χάσουν τους " χυμούς " τους .
  12. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Η ποιότητα της jamestown είναι καλύτερη και το " διπλανό μάτι " δεν είναι " μάτι " αλλά infra που ουσιαστικά για να το πάρεις μόνο του αν ψάξεις στο skroutz θα ανακαλύψεις ότι έχει αρκετά ευρώ .... Στο μόμο που ουσιαστικά υπερτερεί η άλλη είναι η ύπαρξη της μαντεμένιας πλάκας που έχει αντί της τρίτης σχάρας .
  13. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αν ανατρέξεις λίγο πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί ότι είναι σχεδόν ίδιες κατασκευές ( τις έχω και τις δυο ) με την διαφορά των χρημάτων να εντοπίζετε στο πλα\ινο infra και στα inox στοιχεία που έχει η jamestown . Να επισημάνω ότι ΔΕΝ δίνουν μαζί με το bbq όλα αυτά που λες ( σούβλα , καπνιστήρι .....)
  14. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πάτα πάνω στο σύνδεσμο ... για 50 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει να κοιτάς με τους 3......
  15. soundkeeper

    Ψησταρια Υγραεριου

    Μετά από αρκετούς μήνες στην κατοχή μου , θα έλεγα με σιγουριά ότι στα 350 ευρώ η jamestown είναι εξαιρετική ευκαιρία σ αυτή την τιμή
  • Δημιουργία νέου...