Προς το περιεχόμενο

Bilbo1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    684
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.789 προβολές προφίλ

Bilbo1's Achievements

  1. Πολυ "περίεργη" όντως... Να σημειωθεί ότι "Παράδοση σε 15 - 30 ημέρες"
  2. Υποτίθεται ότι όσο πιο πολλά πληρώνεις, τόσο πιο πολλά θα πάρεις. Το τι πραγματικά θα πάρεις όμως όταν έρθει εκείνη η ώρα είναι άλλη ιστορία.
  3. Επειδή ήθελα την προπρληρωμένη των ΕΛΠΕ
  4. Καλημέρα σε όλους, έχω ξεμείνει σε ένα σταθερό της ΔΕΗ το οποίο έχει λήξει. Έλεγα προς το παρόν να πάω σε κυμαινόμενο ΕΛΠΕ. Το ερώτημα είναι, η αλλαγή πότε θα γίνει; Κάνουν έκτακτη καταμέτρηση αυτοί, ή θα γίνει όταν ειναι προγραμματισμένη η επόμενη, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου, και θα ξεμείνω μέχρι τότε με το ακριβό αέριο;
  5. Ο ασπρος "καπνός" είναι συμπύκνωμα υδρατμών, το περίεργο θα ηταν τις κρύες μέρες να μην εβγαζε
  6. Ναι, δεν πληρώνεις ασφάλιση αρκεί οι ασφαλιστικες εισφορές (της δεύτερης κλίμακας νομίζω;) να καλύπτονται από τον "μόνιμο" εργοδότη Που και με τον βασικό μισθό (η κάτι λίγο παραπάνω) καλύπτονται Έχε επίσης υπόψη ότι ό,τι βγάζεις από την ατομική δεν φορολογειται αυτοτελως, αλλά πλέον των εισοδηματων από τη μισθωτη εργασία. Αν δηλαδή απο μισθωτη εργασία έχεις εισόδημα 10000€, το πρώτο ευρώ σου από την ατομική θα φορολογηθει με 22% και όχι 9%
  7. Bilbo1

    ΕΛΤΑ vs Ταϊλάνδη

    Να ιδιωτικοποιηθεί να γίνει σαν την γενική ταχυδρομική. Υπόδειγμα εταιρείας
  8. Στην τελευταία φορολογική δήλωση, σε εμένα τουλάχιστον,δεν το είδα να μετρουσε
  9. Επειδή σίγουρα θα ρωτηθεί, 10 yellows ανα € αντιστοιχούν σε 2% Επίσης υπάρχει μέγιστο όριο συναλλαγής 250€
  10. Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα ασχοληθεί η τράπεζα να σε "ρουφιανεψει" στην εφορία. Διάβασα και μόλις ότι η Σουηδία έχει καταγγειλει τη σύμβαση αποφυγης διπλής φορολογησης που είχε με την Ελλάδα, οπότε στην φορολογική δήλωση του 24 θα κάνεις την πάπια και δεν θα τα εμφανισεις.
  11. Θα φορολογηθεις όταν δηλωθουν, στις δηλώσεις του 2024 αν παραμενεις φορολογικος κάτοικος Ελλάδας. Σε αυτή την περίπτωση, επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει συνθήκη αποφυγης διπλής φορολογίας μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας , θα πρέπει να κάνεις ενέργειες για να επιστραφούν τυχόν φόροι που έχουν παρακρατηθει από τη Σουηδία. Αν γραφτείς ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού (πρέπει να διαμενεις >6μηνο περίπου στο εξωτερικό) θα φορολογηθουν μια και καλή στη Σουηδία.
  12. Το 12 σιγουρα όχι με αυτή την διαφορά τιμής από το 13 (40 ευρώ ή όσο είναι για 128gb)
  13. Αυτό έχει να κάνει με το βάρος/όγκο, ισχύει όμως
  • Δημιουργία νέου...