Προς το περιεχόμενο

giagri

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

giagri's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ. Με αυτό το hardware πάω σε Ubuntu ή σε Windows για την καλύτερη εκμετάλλευση των γραφικών + το ελαφρύ gaming που ανέφερες?
  2. Ποσό που διαθέτουμε : περίπου 300€ Χρήση υπολογιστή : htpc Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αναπαραγωγή πολυμέσων, browsing Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι υπάρχουν όλα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα προτιμούσα e-shop Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Θέλω να του βάλω ελαφριά διανομή Ubuntu οπότε ενδιαφέρει η συμβατότητα με αυτό Καλησπέρα θέλω να φτιάξω μία σύνθεση για υπολογιστή ο οποίος θα είναι μόνιμα συνδεδεμένος στην TV κυρίως για αναπαραγωγή πολυμέσων (videos έως και 1080p, όχι 4K). Μιλάμε δηλαδή για KODI, PopCorn Time κτλ. και αναπαραγωγή αρχείων αποθηκευμένων στον εσωτερικό σκληρό (οπότε πάμε σε τουλάχιστον 1ΤΒ). DVD player δεν χρειάζεται. Σκεφτόμουν τη χρήση ενός AMD Athlon 5350 λόγω χαμηλής κατανάλωσης και τιμής! Επειδή όμως θα προτιμούσα να εγκαταστήσω διανομή Ubuntu, προβληματίζομαι με τη συμβατότητα του επεξεργαστη, λόγω διαφόρων σχολίων για τα drivers της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών και ήχου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πρόταση / συμβουλή / εμπειρία!!
  3. Δεν είχα. Μου έδωσαν microSim κανονικά
  4. Καλησπέρα σε όλους. Προ ημερών πήρα το LG G από Cosmote Ηρακλείου Κρήτης + mobile interrnet 10Gb/μήνα. Η εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο μαγαζί γίνεται κατόπιν ραντεβού... Μία ωρίτσα διαδικασία εκεί (καθώς έρχονται ενδιάμεσα κάποιου που "είχαν έρθει εχθές αλλά υπήρχε πρόβλημα / υπάρχει εκκρεμότητα" οι οποίοι τυχαίνει να είναι πρώην συμμαθητές των υπαλλήλων, ξαδέρφια, συμπέθεροι κτλ.... ) Στην καλύτερη περίπτωση τώρα πια κλείνετε ραντεβού μετά από δύο εβδομάδες αν ... Ευτυχώς είχα πάει από την πρώτη ημέρα. Το tablet είναι super. Χωρίς πολλές έξτρα εφαρμογές εγκαταστημένες εργοστασιακά, με πολύ γρήγορη απόκριση και αρκετά καλή οθόνη (για την κατηγορία του πάντα). Το 4G δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ακόμη. Το συμβόλαιο για το mobile internet είναι αορίστου χρόνου και όπως με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος λόγω αυτού μπορεί να διακοπεί χωρίς κανένα κόστος στις 31/10.
  5. Ευχαριστώ πολύ. Ειδικά στο θέμα με το κουτί με βοηθάς πολύ καθώς θέλω να φτιάξω και ένα HTPC για το σπίτι και σκέφτηκα να δοκιμάσω πρώτα το κουτί σε αυτή τη σύνθεση. Από τα παραπάνω πιο θεωρείς το καλύτερο?
  6. Δεν έχεις άδικο.. Πράγματι δεν χρειάζεται τόσος αποθηκευτικός χώρος. Λόγω τιμής τον έβαλα τον 500GB...
  7. Καλησπέρα. Το PC θα χρησιμοποιηθεί ως σταθμός εργασίας (ανάγνωση εταιρικών emails - MS Outlook 2010). i) ποσό : 200-250 € ii) χρήση του υπολογιστή : internet, απλές εφαρμογές γραφείου iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: MS Office iv) οθόνη? Υπάρχει 17" Samsung v) πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Υπάρχουν vi) ένα κατάστημα ? Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα προτιμούσα e-shop vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί? Καλό θα ήταν αλλά δεν παίζει σημαντικό ρόλο viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι, υπάρχει άδεια χρήσης Windows 7 -64bit ix) μελλοντικές αναβαθμίσεις ? Ενδεχομένως κάρτα γραφικών και επέκταση της RAM x) Θα γίνει oc στο CPU ? Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU ? Όχι xii) κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι Έχω φτιάξει το παρακάτω σύστημα. Παρακαλώ τις γνώμες σας! Case (με ενσωματωμένο τροφοδοτικό): DM317 MINI BAREBONE Mobo: ASROCK AM1B-MDH RETAIL CPU: AMD ATHLON 5150 1.60GHZ BOX HD: TOSHIBA DT01ACA050 500GB SATA3 RAM: KINGSTON KVR13N9S8/4 4GB DDR3 1333MHZ PC3-10600 DVDRW: LITEON IHAS124-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  • Δημιουργία νέου...