Προς το περιεχόμενο

jimmys30

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.423 προβολές προφίλ

jimmys30's Achievements

  1. C1 vs CX στις ιδιες ιντσες τι γνωμη εχετε ρε παιδια , πιο πανελ θεωρειται καλυτερο για παιχνιδια και ταινιες? σορρυ για το off topic αλλα ειμαι σε διλυμα εχουν ιδια τιμη και τα 2 μοντελα!
  2. Καποιος που εχει την καρεκλα στην κατοχη του θα ηθελα να μου πει εαν το καθισμα απο κατω ειναι μεταλικο η ειναι το κλασικο ξυλινο/πλαστικο ντυμενο με την δερματινη/υφασμα αναλογα το μοντελο στην 550/560!
  3. Καλησπερα παιδες και ευχαριστω τον Ts για την αναρτηση! Που πρεπει να πατησω για να βγαλει το ποσο σε ευρω ειμαι νεος σε bangood ktl . σορρυ για το off topic
  4. Revoved απο You.gr -----> Lock - Delete !!!!
  5. Καλησπερα φιλε μου εμενα με ακυρωσαν γιατι ειχανε μονο μια και η δικη σου παραγγελια επεσε 1η (2 λεπτα ) απο την δικη μου! Καλοριζη και καλο gaming!
  6. Aμα ειμαι αυτος ο ενας που λες κερναω like Ελπιζω να βγει αξιοπιστη καρτα γιατι απο παλια η καρτες μου ηταν Asus - Gigabyte αλλα τα τελευταια χρονια που εχουν μπει αρκετοι στο παιχνιδι δεν με νοιαζει και τοσο το τι θα γραφει στο κουτι!
  7. σε αυτα τα χρηματα τι αλλο θα ειχα σαν επιλογη future proof να βγαλω λιγα χρονακια και να παιζω ανετα 144hz fps κυριως για competitive. (οχι βαρια fps overwatch /cs ktl )
  8. Εγω προλαβα να δωσω παραγγελια οποτε αν ειναι ενημερωνω γιατι εχω μεινει με καρτα απο το 13 και θελω κατι παραπανω για σταθερα fps 1080p 144+
  9. Με βαση την τιμη τι λετε ρε παιδια στα 250Ε τι ειναι καλυτερο απο αυτη την καρτα?
  10. Michelin γαλλικος made in china! Αγοραστε τον αφοβα Τον κοιτουσα πριν καιρο για αγορα αλλα εδω ελλαδα τον ειχαν τα 2πλα νομιζω! Εχει 2 μοντελα ο συγκεκριμενοs ειναι το high end και καλα με digital screen ! Παντως μην περιμενετε να φουσκωσετε λαστιχο με αυτο σε δευτερολεπτα σαν το βενζιναδικο, ξεχαστε το! θελει την ωρα του !
  11. Να σαι καλα TS πηρα και γω 1 για κατι μικροσυσκευες ! θα ενημερωσω αυριο που θα παραλαβω απο το καταστημα αν πηγαν ολα καλα η φαγαμε ακυρο. Παντως για 15Ε μονο κανενα πολυπριζο περναμε και οχι απο τα καλα της αγορας.
  12. Το οτι ανοιξατε θεμα και μονο ρε παιδες για 1 εκθεσιακο κομματι στα 199Ε στο public της θεσσαλονικης με ξεπερναει!!! Τωρα για το μονιτορ εγω δεν εχω προσεξει τιποτα απο τα προαναφερθησα στο νημα μιας και γω απο εκει την τσιμπισα εδω και κατι μηνες με επιταγη -50Ε που ειχα.Οποτε στα 250Ε με αυτα τα χαρακτηριστικα ηταν no brainer επιλογη για μενα απο κωτσο.
  13. Η Jvc που ειχε παιξει επι black friday στα 449Ε δεν ειχε Hdr ενω αυτη εχει! τωρα το hdmi 1.4 οντως με προβληματιζει(αν ισχυει φυσικα) γιατι περιοριζει τα max frame σε 24p για 4κ περιεχομενο αλλα δεν νομιζω να το προσεξει καποιος που βλεπει ταινιες και τηλεοραση ! Τωρα για πανελ νομιζω οτι πρεπει να ειναι ips apo to 178 viewing angle που βλεπω και γραφουν. Εγω προσωπικα εψαχνα μια budget 55αρα και θα παω αυριο να της ριξω μια ματια και να δω πως παιζει καμια ταινια απο usb κτλ.
  14. Εχω κρατησει και γω τα screenshot αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι, μπορουν πολυ απλα να πουν οτι το site εκεινη την ωρα ενημερωνοταν και εγινε καποιο λαθος το οποιο και διορθωσαν οπως ειδες μετα απο λιγη ωρα! To plaisio γενικα ειναι λιγο γυφτοι και η πολιτικη τους το οτι δεν επιστρεφουν χρηματα κτλ σε καινουρια προιοντα εντος 1 εβδομαδας με εκαναν να μην αγορασω ποτε ξανα απο το συγκεκριμενο franchise εδω και χρόνια! Μην ασχοληθεις κατα τη γνωμη μου τσαμπα το χρονο θα χασεις. Καλημερα κιολας
  15. Μια χαρουλα ειναι εχω δει και με 15-17ms Tv αλλα τετοια εικονα δεν είχε ! και παντα να μιλαμε αναλογικα με την τιμη εφοσον και αν βγει στη τιμη που αναφερθηκε παραπανω.
  • Δημιουργία νέου...